Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Ropadog Paardenhartblokjes

Per verpakking
€ 6,19
Beschikbaar 31 augustus
€ 6,19

Ropadog Paardenhartblokjes zijn heerlijke en natuurlijke kauwsnacks voor iedere hond.

  • Geschikt als snack of beloning
  • Bevat geen toevoegingen
  • Hypoallergeen en glutenvrij

Ropadog Paardenhartblokjes

Honden hebben de natuurlijke behoefte om ergens op te kauwen. Ropadog paardenhartblokjes zijn een 100% natuurlijk kauwproduct van gedroogd paardenhart. Deze blokjes zijn een onweerstaanbare snack of beloning voor honden, en door hun kleine formaat (vierkante blokjes van 1 centimeter) zijn ze ook geschikt voor jonge honden of honden van een klein ras. Wanneer uw hond op het hart kauwt worden de tanden en kiezen op een natuurlijke manier gereinigd. Zo wordt tandplak en tandsteen voorkomen.

Daarnaast wordt er in de hersenen tijdens het kauwen endorfine aangemaakt. Deze stof brengt uw hond tot rust en zorgt voor ontspanning. Het product is puur natuurlijk en bevat geen toevoegingen. Daarnaast is de snack hypoallergeen en glutenvrij, waardoor het product ook geschikt is voor gevoelige en allergische honden. De blokjes zijn niet bewerkt, maar slechts luchtgedroogd. Dit houdt de paardenhartblokjes lang vers. Het lage vochtpercentage heeft een positief effect op de houdbaarheid. Elke verpakking bevat 100 gram blokjes.

  • Heerlijke stukjes gedroogd paardenhart
  • Geschikt als snack of beloning
  • Bevat geen toevoegingen
  • Hypoallergeen en glutenvrij
  • Ondersteunt het gebit
     

Let op! Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal. Wij adviseren u altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift.

Bij Brekz kunt u de beste kauwproducten voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Ropadog Paardenhartblokjes tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Voedingsadvies Ropadog Paardenhartblokjes

U kunt de paardehartblokjes geven als snack of beloning. Pas eventueel de hoofdvoeding hierop aan. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ingrediënten Ropadog Paardenhartblokjes

Gedroogd paardenhart.
 

Andere kauwsnack?

Bent u op zoek naar een alternatief voor de Ropadog Paardenhartblokjes? Bekijk dan eens ons totaalaanbod kauwsnacks voor honden. Hier vindt u onder andere de Farm Food Antler voor de hond en de Farm Food Rawhide Dental Braided Stick.