Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Delisnacks Kauwchips Wit

100 gram
€ 2,25
€ 2,25
3 x 100 gram
€ 6,25
Meest verkocht
€ 6,25

Delisnacks Kauwchips Wit zijn heerlijke en gezonde kauwsnacks voor honden van alle leeftijden.

  • Gemaakt van buffelhuid
  • Voor urenlang kauwplezier
  • Sterk gebit en gezond tandvlees

Delisnacks Kauwchips Wit

U wilt uw hond natuurlijk af en toe verwennen door hem of haar iets lekkers te voeren. Dit kunt u het beste op een verantwoorde manier doen. Delisnacks Kauwchips Wit zijn heerlijke en gezonde kauwsnacks voor honden van alle leeftijden. De chips is volledig natuurlijk en gemaakt van buffelhuid. De geharde huid is lastig kapot te bijten, waardoor het bijdraagt aan urenlang kauwplezier. Op deze manier bevordert de snack een sterk gebit en gezond tandvlees. Ook is de snack lichtverteerbaar. Deze onweerstaanbare kauwchips is een zeer smakelijke en verantwoorde snack voor iedere hond.  

Een verpakking bevat 100 gram of 200 gram. 

  • Gemaakt van buffelhuid
  • Voor urenlang kauwplezier
  • Sterk gebit en gezond tandvlees
  • Lichtverteerbaar
     

Bij Brekz kunt u de beste kauwsnacks voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Delisnacks Kauwchips Wit tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Delisnacks Kauwchips Wit staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Delisnacks Kauwchips Wit

Delisnacks Kauwchips Wit is een aanvullende voeding. Pas de hoeveelheid hoofdvoeding eventueel aan op het aantal snacks dat u uw hond geeft. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ingrediënten Delisnacks Kauwchips Wit

Buffelhuid

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (75%), vocht (14%), as (1%), ruw vet (1%), ruwe celstof (1%).
 

Andere hondensnack?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Delisnacks Kauwchips Wit? Bekijk dan eens ons totaalaanbod kauwproducten voor honden. Hier vindt u onder andere Pedigree Dentastix Medium en de Beeztees Kauwstaaf Kip.