Antiblaf en training

Petsafe Ultrasone Remote Trainer voor de hond

Productinformatie
Per stuk
€ 37,95 (€ 37,95/ct)
€ 37,95 (€ 37,95/ct)

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Petsafe Ultrasone Remote Trainer voor de hond is een waterbestendige afstandsbediening die u helpt uw hond te trainen door middel van ultrasone geluidssignalen.

  • Positieve en negatieve tonen helpen gewenst gedrag aanleren
  • Maximaal bereik van 9 meter
  • Geen ontvangershalsband nodig

Meer informatie

Productinformatie Petsafe Ultrasone Remote Trainer voor honden

Petsafe Ultrasone Remote Trainer voor de hond gebruikt ultrasone geluidssignalen die door u worden geactiveerd, zodat uw hond leert welk gedrag gewenst is en welke niet. De afstandsbediening heeft twee knoppen met zowel een positieve als een negatieve toon, zodat uw viervoeter niet alleen weet wanneer hij ongewenst gedrag vertoont, maar ook wanneer hij braaf is.  Het systeem werkt op een batterij, tot een maximale afstand van 9 meter en vereist geen ontvangershalsband. De Petsafe Ultrasone afstandsbediening is waterbestendig en geschikt voor iedere hond.

Bij Brekz kunt u de beste trainingsproducten voor honden goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Petsafe Ultrasone Remote Trainer voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ander product?

Blaft uw hond erg veel en bent u op zoek naar een manier om dit ongewenste gedrag af te leren? Probeer dan eens Petsafe Outdoor Bark Control. Voor ons complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze antiblaf- en trainingsmiddelen.Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.