Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Petsafe Outdoor Bark Control voor honden

Productinformatie
Outdoor Bark Control
€ 50,49
€ 50,49

Petsafe Outdoor Bark Control voor honden is een apparaat dat een ultrasone piep uitzendt wanneer uw hond overmatig blaft.

  • Helpt blaffen verminderen
  • Vier niveaus
  • Veilig in gebruik

Meer informatie

Productinformatie Petsafe Outdoor Bark Control voor honden

Petsafe Outdoor Bark Control voor honden is een apparaat dat overmatig blaffen door honden helpt tegen te gaan. De werking berust op het maken van een hoge ultrasone piep. Wanneer uw hond deze veilige, maar voor hem onprettige piep hoort, zal hij gestimuleerd worden om te stoppen met blaffen.

Deze piep is niet hoorbaar voor mensen en heeft een bereik tot 15 meter. Het apparaat detecteert alleen blafgeluiden wanneer uw hond zich voor het apparaat bevindt. Het is dus van belang om de bark control op een goede locatie te plaatsen. Voor een groter oppervlak is het mogelijk om meerdere apparaten te plaatsen.

Deze Petsafe Outdoor Bark Control is in te stellen op vier verschillende niveaus. De unieke vormgeving van een vogelhuisje zorgt ervoor dat het apparaat niet opvalt en er zelfs leuk uitziet. Hij is gemakkelijk op te hangen aan een schutting of boom.

Het product is veilig en effectief voor alle soorten en maten honden. Ook zal dit apparaat niet snel beschadigen door het weer. Werkt op een batterij van 9 volt. 

Bij Brekz kunt u de beste trainingsmiddelen voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Petsafe Outdoor Bark Control voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Ander trainingsmiddel?

Bent u op zoek naar een andere manier waarop uw hond stopt met overmatig blaffen? Bekijk dan ons Antiblaf en training assortiment. Hier verkopen we ook sprays die uw hond laat stoppen met blaffen. Een voorbeeld hiervan is de Petsafe Little Dog Deluxe Spray Bark Control Collar. Deze geeft uw hond een onschadelijke en natuurlijke spray bij het slechte gedrag.


Reviews
4
4
4
4
4
3.8 / 5 (5)
21-01-2020
4
4
4
4
4
Het produkt aangeschaft na enorme overlast van de hond van de buren. Voor onze eigen rust het apparaat aangeschaft, indien we tegen dovemans oren praten. Maar we zijn serieus genomen. Het apparaat daar reageert onze eigen hond meteen op. Maar die blijft niet blaffen dus voor hem hebben we t niet nodig. De buurhond, deze week één keer geprobeerd. Mijn inziens reageert die er niet op. Dus kan geen zinnige beoordeling geven. In elk geval alles geprobeerd om het leefklimaat voor ons hier aangenaam te houden en de rust ons dierbaar is. Dus nog even afwachten.................
10-08-2019
4
4
4
4
4
Huisje pas geplaatst, dus nog geen idee of het effect heeft. Het functioneert in elk geval.
13-12-2017
4
4
4
4
4
Onze hond blaft voor ongeveer alles wat beweegt en dank zij dit toestel is dit gedaan. Overdag schakel ik het toestel uit en is het geblaf ook veel minder dan vroeger. Ik heb goede buren en wil dit ook zo houden! Het toestel overtreft de verwachting.
06-06-2017
4
4
4
4
4
Vlugge levering, prima verpakt, beantwoord aan de omschrijving. Aanrader !
11-04-2017
4
4
4
4
4
werk niet bij ons????en werk ook niet bij ander mensen dit hebben wij uit getest kost veel geld voor niets te hebben zeeeeeeeeeeeeeer spijtig