Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
VERTRAAGDE LEVERING: Het is momenteel flink drukker dan normaal. Vanwege het corona-virus ontvangen we veel meer bestellingen. Daarnaast zijn we bezig te verhuizen naar een groter magazijn. Als gevolg hiervan zal de levering van uw bestelling circa 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip voor deze situatie en werken er heel hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Petsafe Outdoor Bark Control voor honden

Productinformatie
Outdoor Bark Control
€ 51,49
€ 51,49

Petsafe Outdoor Bark Control voor honden is een apparaat dat een ultrasone piep uitzendt wanneer uw hond overmatig blaft.

  • Alle soorten en maten
  • Vier niveaus
  • Leuk uiterlijk

Meer informatie

Petsafe Outdoor Bark Control voor honden

Petsafe Outdoor Bark Control voor honden is een apparaat dat overmatig blaffen door honden tegengaat. De werking berust op het maken van een hoge ultrasone piep, waardoor de hond stopt met blaffen. Deze piep is niet hoorbaar voor mensen en heeft een bereik tot 15 meter. Hij is in te stellen op vier verschillende niveaus. De unieke vormgeving van een vogelhuisje zorgt ervoor dat het apparaat niet opvalt en er zelfs leuk uitziet. Hij is gemakkelijk op te hangen aan een schutting of boom. Het product is veilig en effectief voor alle soorten en maten honden. Ook zal dit duurzame apparaat niet snel beschadigen door het weer. 

Bij Brekz kunt u de beste trainingsmiddelen voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Petsafe Outdoor Bark Control voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Petsafe

Petsafe is een bedrijf dat erg van dieren houdt. Hun droom is dan ook dat baasjes van huisdieren over de hele wereld, hun merk als betrouwbaar zien.  Hun belangrijkste eigenschappen zijn: betrouwbaar, empathisch, toegewijd en echt. Niet alleen naar de klanten, maar ook naar elkaar. Ze luisteren naar de klanten en antwoorden door producten constant te verbeteren. Een belangrijk doel is om de band tussen huisdier en baasje te verbeteren. Ook gunnen ze de huisdieren bijzondere momenten, geluk en gezondheid. De wetenschappers, ingenieurs en specialisten zorgen ervoor dat het speelgoed zo veilig en innovatief mogelijk is.
 

Ander trainingsmiddel?

Bent u op zoek naar een andere manier waarop uw hond stopt met overmatig blaffen? Bekijk dan ons Antiblaf en training assortiment. Hier verkopen we ook sprays die uw hond laat stoppen met blaffen. Een voorbeeld hiervan is de Petsafe Little Dog Deluxe Spray Bark Control Collar. Deze geeft uw hond een onschadelijke en natuurlijke spray bij het slechte gedrag.


Reviews
4
4
4
4
4
3.8 / 5 (5)
21-01-2020
4
4
4
4
4
Het produkt aangeschaft na enorme overlast van de hond van de buren. Voor onze eigen rust het apparaat aangeschaft, indien we tegen dovemans oren praten. Maar we zijn serieus genomen. Het apparaat daar reageert onze eigen hond meteen op. Maar die blijft niet blaffen dus voor hem hebben we t niet nodig. De buurhond, deze week één keer geprobeerd. Mijn inziens reageert die er niet op. Dus kan geen zinnige beoordeling geven. In elk geval alles geprobeerd om het leefklimaat voor ons hier aangenaam te houden en de rust ons dierbaar is. Dus nog even afwachten.................
10-08-2019
4
4
4
4
4
Huisje pas geplaatst, dus nog geen idee of het effect heeft. Het functioneert in elk geval.
13-12-2017
4
4
4
4
4
Onze hond blaft voor ongeveer alles wat beweegt en dank zij dit toestel is dit gedaan. Overdag schakel ik het toestel uit en is het geblaf ook veel minder dan vroeger. Ik heb goede buren en wil dit ook zo houden! Het toestel overtreft de verwachting.
06-06-2017
4
4
4
4
4
Vlugge levering, prima verpakt, beantwoord aan de omschrijving. Aanrader !
11-04-2017
4
4
4
4
4
werk niet bij ons????en werk ook niet bij ander mensen dit hebben wij uit getest kost veel geld voor niets te hebben zeeeeeeeeeeeeeer spijtig