Almo Nature natvoer kat
4
4
4
4
4
(1)

Almo Nature HFC Natural kipfilet natvoer kat (6 x 55 gram)

Productinformatie

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Almo Nature HFC Natural kipfilet is een zeer smakelijke aanvullende voeding die geschikt is voor volwassen katten van alle rassen.

  • Megapack met maar liefst 6 zakjes (55 gram)
  • Een smakelijke en vleesrijke aanvullende voeding
  • Bereid met natuurlijke en hoogwaardige grondstoffen

Meer informatie

Productinformatie Almo Nature HFC Natural kipfilet

Almo Nature HFC Natural kipfilet is een zeer smakelijke aanvullende natvoeding die geschikt is voor volwassen katten van alle rassen. HFC geeft aan dat de ingrediënten in dit product zijn goedgekeurd voor menselijke consumptie. Uw kat krijgt dus alleen ingrediënten binnen van hoge kwaliteit. Deze aanvullende voeding bestaat uit 50% vers vlees en 100% natuurlijke ingrediënten en het bevat geen toegevoegde conserveringsmiddelen en kleurstoffen.

De kip wordt zo bereid dat er geen chemische behandeling plaatsvindt. Vervolgens wordt het geconserveerd in het eigen kookvocht waardoor de eigen voedings- en smaakstoffen behouden blijven. De ingrediënten zijn van nature rijk aan vitaminen en mineralen waardoor deze niet toegevoegd hoeven te worden tijdens het proces. De eenvoud en puurheid van deze voeding zorgen er voor dat uw kat volop geniet van deze gezonde maaltijd.

  • Natuurlijk product met HFC vlees
  • Bereid zonder chemische behandeling
  • Geconserveerd in het eigen bouillon
  • Geen gebruik van chemische conserveringsmiddelen- en kleurstoffen
  • Van nature rijk aan vitaminen en mineralen
  • 100% natuurlijke ingrediënten

Bij Brekz kunt u Almo Nature HFC kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Almo Nature HFC Natural kipfilet tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Almo Nature HFC Natural kipfilet 

Samenstelling: Kipfilet (50%), kippenbouillon (47%), rijst (3%)

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit (15%), Ruwe celstof (0,1%), Ruwe oliën en vetten (0,1%), Ruwe as (1,5%), Vocht (83%)

Voedingsadvies Almo Nature HFC 

Almo Nature adviseert om uw kat dagelijks 60% natvoeding en 40% droogvoeding te geven, voor een optimale voedingsbalans. Het wordt aanbevolen om de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende vers drinkwater bij het voer.

Daarnaast wordt het raden om regelmatig af te wisselen tussen de verschillende smaken droog-en natvoeding, zodat uw kat alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt.

De houdbaarheid van Almo Nature HFC Natural kipfilet staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander voer?

Heeft u liever een multipack met een grotere inhoud? Kijk dan eens naar Almo Nature HFC Natural Multipack kipBenieuwd naar ons totaalaanbod van Almo Nature? Dan kunt u kijken op de Almo Nature voerpagina.


Reviews
4
4
4
4
4
4 / 5 (1)
23-01-2020
1
2
3
4
5
Mijn kat vindt het heel lekker. Soms vind je een pakket dat niet meer goed is ondanks de houdbaarheids datum.


Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.