Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Almo Nature HFC Tonijn en Jonge Sardienen 140 gr

Per 12
€ 17,95
€ 17,95
Per 24
€ 34,95
€ 34,95

Almo Nature HFC Tonijn en Jonge Sardienen 140 gram blik is een hoogwaardige aanvullende voeding voor volwassen katten van alle rassen.

  • Zeer smakelijke aanvullende voeding;
  • Rijk aan heerlijke vis
  • Vrij van chemische toevoegingen

Almo Nature HFC Tonijn en Jonge Sardienen

Almo Nature HFC Tonijn en Jonge Sardienen is een aanvullende kattenvoeding op basis van natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit. Het bevat 50% tonijn en 5% jonge sardientjes. De ingrediënten van de voeding komen vers uit de zee. Hierdoor bevat het voer geen antibiotica of hormonen, wat vaak wel het geval is bij vis uit fokkerijen. De tonijn en sardienen worden gekookt en gesneden zonder dat er een chemische behandeling heeft plaatsgevonden. Doordat de voeding in zijn eigen kookvocht geconserveerd wordt blijven zo veel mogelijk van de oorspronkelijke voedingsstoffen bewaard en behoudt het voer zijn pure smaak. Daardoor zal uw kat van deze maaltijd kunnen smullen!

Almo Nature HFC Tonijn en Jonge Sardienen wordt geproduceerd zonder dat daar conserveringsmiddelen, kleurstoffen of voedingsstoffen aan toegevoegd worden. Hierdoor heeft het voer een heerlijke pure smaak en alle essentiële voedingsstoffen zijn rechtstreeks afkomstig uit de vis. Het wordt hierdoor echter aangeraden om geregeld van de verschillende varianten van de blikvoeding af te wisselen, zodat uw kat de juiste hoeveelheid van alle voedingsstoffen binnenkrijgt. Vis is bijvoorbeeld rijk aan Omega 3-vetzuren. Hierdoor draagt deze variant van Almo Nature blikvoeding bij aan een gezonde huid en een glanzende vacht. Andere voeding kan weer een verhoogd gehalte aan essentiële vitaminen en mineralen bevatten.

Dus bent u op zoek naar een smakelijke en pure voeding voor uw kat? Bestel dan nu Almo Nature HFC Tonijn en Jonge Sardienen goedkoop online bij Brekz. Uw kat zal zeker van deze smakelijke voeding kunnen genieten!

De houdbaarheid van Almo Nature HFC Tonijn en Jonge Sardienen staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze veelgestelde vragen (FAQ).
 

Ingrediënten Almo Nature HFC Tonijn en Jonge Sardienen

Tonijn (50%), visbouillon (42%), jonge sardientjes (5%), rijst (3%).

Analytische bestanddelen:

Ruw eiwit (20,0%), ruw vet (0,5%), ruwe vezel (0,1%), ruwe as (2,0%), vocht (77,0%).

Toegevoegde voedingsmiddelen:

Almo Nature HFC Tonijn en Jonge Sardienen bevat geen toegevoegde voedingsmiddelen. 
 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Het wordt aangeraden om Almo Nature HFC Tonijn en Jonge Sardienen te combineren met droogvoer en om regelmatig af te wisselen tussen de verschillende smaken natvoer voor een gezond en lang leven. 

Voedingsadvies Almo Nature HFC Tonijn en Jonge Sardienen
Gewicht kat (kg) Hoeveelheid voeding 
Gram
4 110 nat en 35 droog
6 165 nat en 55 droog
8 220 nat en 70 droog
10 275 nat en 85 droog
12 330 nat en 105 droog


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Almo Nature HFC Tonijn en Jonge Sardienen? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Almo Nature nat kattenvoer op onze website. We beschikken over een ruim aanbod aan (blik)voeding in verschillende smaken, zoals Almo Nature HFC Kipfilet of Almo Nature HFC Atlantische Tonijn. Zo kunt u uw kat een afwisselende maaltijd aanbieden.