Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Lief! Voerbak Girls voor kat en hond

Productinformatie
14 cm OP is OP
€ 7,59 (€ 0,54/cm)
€ 7,59 (€ 0,54/cm)

De Lief! Voerbak Girls voor kat en hond is een vrolijke voerbak met een frisse roze kleur. Op de voorkant van de voerbak staat het logo van Lief! in het wit.

  • Stijlvolle voerbak
  • Met uitneembare binnenbak

Meer informatie

Lief! Voerbak Girls voor kat en hond

De Lief! Voerbak Girls voor kat en hond is een stevige plastic voerbak voor honden en katten, die bovendien een handige uitneembare RVS binnenbak heeft. De voerbak heeft een mooie roze kleur en op de voorzijde is een witte opdruk van het logo van Lief! geplaatst. De Lief! Voerbak Girls voor kat en hond is verkrijgbaar in drie verschillende maten. Let er wel op dat de afmetingen van de onderkant van de voerbak zijn en niet van de uitneembare RVS binnenbak. De binnenbak is dus wat kleiner dan de aangegeven maat. De voerbak bevat daarnaast een antisliprand, waardoor de bak niet snel schuift wanneer uw hond of kat aan het eten of drinken is. Dit scheelt een hoop opruimwerk! Het RVS bakje kan gewassen worden in de vaatwasser.

Bij Brekz kunt u de mooiste voerbakken voor uw huisdier goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel de Lief! Voerbak Girls voor kat en hond voordelig online.
 

Afmetingen Lief! Voerbak Girls voor kat en hond

Doorsnede binnenbak  10 cm

Ander voerbak?

Bent u op zoek naar een Lief! Voerbak voor uw kat of hond in een andere kleur? Bekijk dan de Lief! Voerbak Boys voor kat en hond of de Lief! Voerbak Unisex voor kat en hond. Of als u een ander soort voerbak zoekt, kunt u kijken bij ons totaalaanbod aan voerbakken.