Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Dog It Schuim Filter voor de Grote Hondendrinkfontein

Per verpakking
€ 12,99
€ 12,99

Dog It Schuim Filter voor de Grote Hondendrinkfontein is het filter voor de Dog It Fresh and Clear Large Dogs. 

  • Voor vervanging om de 6 maanden
  • Zorgt voor een beter hygiëne
  • Gaat verontreiniging tegen

Dog It Schuim Filter voor de Grote Hondendrinkfontein

Dog It Schuim Filter voor de Grote Hondendrinkfontein is geschikt voor de Dog It Fresh and Clear Large Dogs. Het is een vervangend onderdeel. Het filter van de Dog It Fresh and Clear Large Dogs moet namelijk om de 6 maanden vervangen worden. Dit heeft te maken met hygiëne. Het filter zorgt er voor dat het water geen slechte smaak of geur krijgt. Ook houdt het verontreinigingen tegen die zich in het leidingswater kunnen bevinen. De verpakking bevat één groot filter en één klein filter. 

Bij Brekz kunt u de beste drinkfonteinen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Dog It Schuim Filter voor de Grote Hondendrinkfontein tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Andere voerbak of drinkfontein? 

Bent u niet op zoek naar een filter voor een drinkfontein, maar naar een drinkfontein zelf? Bekijk dan onze Voerbakken en Drinkfonteinen pagina. Hier verkopen we onder andere de Cat It Drinking Fountain Klein voor kat en hond. Deze is geschikt voor katten en honden van kleine rassen.  


4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
11-01-2017
4
4
4
4
4
Ik kon dit product bij jullie kopen (filter voor een drinkwater fontein), terwijl het nergens verkrijgbaar is. De levering was supersnel en keurig verpakt. Erg tevreden.