Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Douxo S3 Pyo Shampoo

Productinformatie
200 ml
€ 17,25 (€ 86,25/l)
€ 17,25 (€ 86,25/l)
2 x 200 ml
€ 32,25 (€ 80,63/l)
€ 32,25 (€ 80,63/l)
3 x 200 ml
€ 45,95 (€ 76,58/l)
Meest verkocht
€ 45,95 (€ 76,58/l)

Douxo S3 Pyo Shampoo is een hoogwaardige kwaliteitsshampoo met een aangepaste zuurgraad om de huidbalans van honden en katten te beschermen. Verzacht gevoelige huid en houdt de huid gezond.

  • Stimuleert een goede huidflora
  • Zuivert de huid
  • Beschermt de huidbarrière

Meer informatie

Productinformatie Douxo S3 Pyo Shampoo

Douxo S3 Pyo Shampoo is een shampoo van hoge kwaliteit die de huidbalans van honden en katten ondersteunt. Het ondersteunt een gezonde huid en helpt het microbiële evenwicht van de huidbarrière beschermen. Als uw kat of hond last heeft van een gevoelige huid, is dit product door zijn verzachtende werking uitermate geschikt om hem soelaas te bieden. 

Als het wassen met water problematisch is bij uw hond of kat, kunt u Douxo S3 Pyo Shampoo combineren met bijvoorbeeld Douxo S3 Pyo Mousse. Het product komt in een verpakking van 200 ml, bevat geen parabenen en is simpel te gebruiken. Een gebruiksaanwijzing staat onder het kopje 'productadvies'.

Bij Brekz kunt u Douxo S3 Pyo Shampoo goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu producten van Douxo tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
    

Ingrediënten Douxo S3 Pyo Shampoo

Samenstelling: 
Phytosphingosine, climbazol (5.0%), Lipacide C8G, groene thee-extract.
     

Productadvies Douxo S3 Pyo Shampoo

Dosering: 

Gewicht dier Korthaar Langhaar
tot 15 kg  15 ml shampoo 30 ml shampoo
15 - 25 kg 20 ml shampoo 40 ml shampoo
meer dan 25 kg 25 ml shampoo 50 ml shampoo


Gebruiksaanwijzing: 
Maak de vacht van uw kat of hond nat met warm water. Masseer de shampoo zacht in en laat hem tien minuten inwerken. Spoel de shampoo uit met water. Herhaal dit elke drie dagen. Voor onderhoud kunt u de behandeling eens per week herhalen. 

Sluit de verpakking af en bewaar hem op een koele en droge plek. Hou de verpakking buiten het bereik van kinderen. 
    

Ander product? 

Bent u op zoek naar een ander dierengeneesmiddel? Voor geneesmiddelen voor honden, bekijk dan eens onze overzichtspagina hondenapotheek. Bent u op zoek naar een geneesmiddel voor uw kat? Op de overzichtspagina kattenapotheek kunt u vast vinden wat u zoekt.