Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Dog Activity Solitaire voor honden

Productinformatie
Per stuk OP = OP
€ 15,25
€ 12,20
€ 15,25
€ 12,20

Deze Dog Activity Solitaire is een leuke puzzel voor honden. Het speelveld bevat 7 kegels waar snacks of brokjes onder kunnen worden geplaatst en heeft een doosnede van 29 cm. Door de kegel op te tillen kan de hond bij zijn beloning. gemaakt van plastic. Met rubberen anti-slip ring. Incl. handleiding met tips en trucs om de training te optimaliseren.


Meer informatie

Dog Activity Solitaire voor honden

Dog Activity Solitaire voor honden is een hondenpuzzel waar uw hond veel plezier mee kan beleven. Deze uitvoering is ideaal voor grotere honden die houden van interactief bezig zijn. Met dit uitstekende product kunt u uw hond door de dag heen wat extra voeding geven en bovendien ervoor zorgen dat hij zich niet gaat vervelen maar lekker kan spelen.

Uitleg Dog Activity Solitaire voor honden

Op het zwarte bord dat wordt gebruikt als ondergrond staan zeven kegels waaronder u brokjes, snoepjes of andere lekkernijen kunt verstoppen. Het is nu aan uw huisdier om de kegels één voor één los te krijgen en de traktaties die daaronder zijn gelegd te vinden. Dit bordspel wordt geleverd met een handleiding vol tips en trucks waarmee u het spel zo leuk mogelijk kunt maken voor uw hond.

Bij Brekz kunt u de beste hondenspellen voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Dog Activity Solitaire voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Informatie Dog Activity Solitaire voor honden

  • deze uitvoering is geschikt voor grotere hondenrassen
  • dit hondenspel is gemaakt van plastic
  • doorsnede: 20 cm
  • met rubberen anti-slipring waardoor het spelbord goed op zijn plek blijft staan


Met het Dog Activity Solitaire voor honden krijgt uw huisdier spelenderwijs extra

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.Ander product?

Bent u op zoek naar ander speelgoed voor uw hond? Kijk dan op de pagina voor het hondenspeelgoed. Heeft u een hond van een kleiner formaat, kijk dan naar de kleine uitvoering, Dog Activity Mini Solitaire voor honden.


Reviews
4
4
4
4
4
2.5 / 5 (2)
05-10-2018
4
4
4
4
4
Leuk speelgoed Alleen te simpel voor mijn hond. Maar wel heel sterk
03-04-2018
4
4
4
4
4
Het lijkt een leuk spel maar mijn middenslagschnauzer ruikt de koekjes en doet haar kop in het midden en alles valt om,zodat er voor haar geen lol meer aan is.Ook als ze het met 1 poot doet vallen er al 3 pillonen om en de rest is binnen een een paar seconden om en opgegeten. Ik heb om iedere piillon 2 elastieken gewonden zodat het wat stroever was en niet gauw zou omvallen maar dat hielp ook niet. Ik ben er dan ook echt zeer ontevreden over en heb omdat het spel 14,99 euro kostte er nog een speelding bij MOETEN kopen vanwege de grens van 15 euro. Gelukkig heeft ze van die 4,99 heel veel plezier !!!!!!!!!!