Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Puur Resistentia (weerstand) voor hond en kat

Productinformatie
150 gram
€ 24,25 (€ 161,67/kg)
€ 24,25 (€ 161,67/kg)
2 x 150 gram
€ 47,49 (€ 158,30/kg)
€ 47,49 (€ 158,30/kg)
3 x 150 gram
€ 69,95 (€ 155,44/kg)
Meest verkocht
€ 69,95 (€ 155,44/kg)

Puur Resistentia voor hond en kat stimuleert het immuunsysteem en ondersteunt het herstel na ziekte.

  • Ondersteunt het immuunsysteem
  • Versnelt het herstel na ziekte
  • Aanvullend diervoeder voor honden en katten

Meer informatie

Productinformatie Puur Resistentia voor hond en kat

Puur Resistentia voor hond en kat ondersteunt het natuurlijke afweersysteem en is uitermate geschikt om uw huisdier te ondersteunen tijdens het aansterken na een situatie met een verminderde weerstand. Tevens kan het uw hond of kat helpen in perioden van spanningen en vermoeidheid. Puur Resistentia is ter bescherming van gezonde cellen en weefsels en verhoogt de vitaliteit bij honden en katten. Puur Resistentia is een mengsel van kruiden aangevuld met L-Lysine en het mineraal Zinkcitraat. Dit zijn essentiële stoffen voor de opbouw van een goede weerstand. Dit supplement kan ook worden ingezet ter ondersteuning bij training en ter verbetering van de prestaties.

Bij Brekz kunt u diverse soorten supplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Puur Resistentia tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Samenstelling Puur Resistentia voor hond en kat

Driekleurig viooltje (Viola tricolor), Fenegriek (Trigonella foenum graecum), Smalle weegbree (Plantago lanceolata), Hokjespeul (Astragalus membranaceus), Lapacho (Pau d'Arco), Zink-L-Methionine, L-Lysine.

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit (25,70%), Ruwe celstof (12,25%), Ruw vet (1,100%), Ruwe as (13,66%), Natrium/Sodium (0,067%).

Dosering en toediening Puur Resistentia voor hond en kat

Geef onderstaande hoeveelheden 1 - 2 x daags, tenzij uw dierenarts anders adviseert:

Gewicht hond/kat  Aantal maatscheppen
Hond en kat < 10 kg 1 maatschep
Hond 10 - 25 kg 2 maatscheppen
Hond > 25 kg 3 maatscheppen

1 maatschep bevat circa 0,5 gram.
Indien het lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. U geeft dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief, maar kan een reactie iets langer uitblijven.
Bij verbetering kunt u overgaan op de helft van de aangegeven dosering. Kijk altijd goed naar de reactie van uw huisdier wanneer u supplementen toedient. Dit product kunt u veilig in een dubbele dosering geven wanneer dit nodig blijkt te zijn. Verlaag de dosering bij verbetering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering. 

Geef dit supplement door het voer heen. Bevochtig het poeder zodat het niet uit de voerbak geblazen wordt.
In een acute situatie kan de duur van de behandeling variëren van enkele dagen tot 3 weken. Het wordt aangeraden om bij verbetering nog enige dagen door te gaan met het toedienen van dit product. Bij langdurige klachten is het effect meestal pas zichtbaar na 1 tot 3 weken. Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan u na de stopweek het product opnieuw aanbieden.

Let op: Tijdens dracht en lactatie dient u supplementen altijd in overleg met uw dierenarts toe te passen.
Vermijd direct zonlicht en bewaar het product droog en bij een temperatuur tussen 5-20 °C. Buiten bereik van kinderen houden. De houdbaarheidsdatum staat op de verpakking vermeld.

Ander product?

Kan uw huisdier wel wat ondersteuning gebruiken bij de spieropbouw? Probeer dan eens Puur Muscle Mass. Voor alle overige varianten kunt u kijken in onze honden- en kattenapotheek.