Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Puur Muscle Mass (spieropbouw) voor hond en kat

Productinformatie
250 gram
€ 32,49
€ 32,49
500 gram
€ 53,49
€ 53,49
2 x 500 gram
€ 102,95
€ 102,95
3 x 500 gram
€ 146,95
Meest verkocht
€ 146,95

Puur Muscle Mass voor hond & kat (voorheen Puur Spieropbouw) is een aanvullend diervoeder voor de spieren en zorgt voor meer spierkracht, massa en uithoudingsvermogen. Bij jonge honden is dit product geschikt ter ondersteuning van spieren en pezen en voor oudere honden is het product geschikt voor de achterhand

  • Aanvullend diervoer
  • Bevordert spierkracht en spiermassa
  • Voor kat en (jonge) hond

Meer informatie

Productinformatie Puur Muscle Mass voor hond en kat

Puur Muscle Mass voor hond en  kat is een aanvullend diervoer in poedervorm ter bevordering van de spierkracht, spiermassa en het uithoudingsvermogen bij honden en katten. Tevens kan het gebruikt worden om de spieren en pezen van puppy's en jonge honden een boost te geven. 

Voorheen verscheen Puur Muscle Mass voor hond en kat onder de naam 'Puur Spieropbouw'. Gebruik van dit product is erg makkelijk: u vermengt het simpelweg met het reguliere voer, eventueel vermengd met wat water. Let op: raadpleeg voor gebruik de bijsluiter/gebruiksaanwijzing. Een korte gebruiksaanwijzing staat onder het kopje 'Productadvies'.

Bij Brekz kunt u Puur Muscle Mass voor hond en kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Puur Muscle Mass voor hond en kat

Samenstelling: 

Wierookboom (Boswellia serrata), damiana (Turnera diffusa), echte guldenroede (Solidago virgaurea), schietwilg (Salix alba), zwarte bes (Ribes nigrum), MSM (Methylsulfonylmethaan), glucosominesulfaat, chondroïtinesulfaat, magnesiumcitraat, kalium, fosfor (calciumfosfaat). 

Productadvies Puur Muscle Mass voor hond en kat

Dosering en gebruiksaanwijzing: 

Honden (> 25 kg) 2 maatscheppen
Honden (10-25 kg) 1 maatschep
Honden (<10 kg) en katten 1/2 maatschep

Een maatschep is ongeveer 5 gram. Geef deze dosis eens per dag. Overleg bij gebruik tijdens de dracht/lactatie eerst met uw dierenarts. 

Bij verbetering overgaan op een onderhoudsdosering (ca. de helft). Let goed op de manier waarop uw dier op de dosering reageert. Aanvankelijk kan een hogere dosis nodig zijn. Het is in dat geval veilig een dubbele dosis te geven. Meng het poeder met het reguliere voer. Vermeng het eventueel met wat water, dat voorkomt dat uw dier het wegblaast. Het product kan aanhoudend gegeven worden, mits u om de 6-8 weken een stopweek houdt. 

Bewaar het product op een droge plek uit de zon op een temperatuur van 5-20 °C. De houdbaarheidsdatum van Puur Muscle Mass voor hond en kat staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product?

Als uw dier last heeft van zijn gewrichten, kunt u dit product van Phytonics ook eens proberen. Als u een ander product voor uw hond zoekt, kunt u dat gegarandeerd vinden in onze hondenapotheek.