Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Puur Pseudo Pregnancy (voorheen Puur Schijnzwanger)

Productinformatie
50 ml
€ 14,25 (€ 0,29/ml)
€ 14,25 (€ 0,29/ml)
2 x 50 ml
€ 26,95 (€ 269,50/l)
€ 26,95 (€ 269,50/l)
3 x 50 ml
€ 38,25 (€ 255,00/l)
Meest verkocht
€ 38,25 (€ 255,00/l)

Puur Pseudo Pregnancy  (voorheen Puur Schijnzwanger) is een aanvullend diervoeder dat u kunt gebruiken bij wisselende stemmingen en ongemakken tijdens en na de loopsheid/cyclus bij uw hond (teef), kat of konijn (voedster).

  • Voor honden. katten en konijnen
  • Helpt ongemakken van loopsheid te beperken

Meer informatie

Productinformatie Puur Pseudo Pregnancy voor hond, kat en konijn

Puur Pseudo Pregnancy voor hond, kat en konijn is een aanvullend diervoer voor honden, katten en konijnen dat helpt bij het normaliseren van de gemoedstoestand tijdens of na de loopsheid en cyclus. Bij een verstoorde loops- of krolsheid kan uw dier namelijk gaan wanen dat ze zwanger is. Dit product helpt ervoor te zorgen dat uw dier zich weer normaal gaat gedragen. 

Puur Pseudo Pregnancy voor hond, kat en konijn kan ook tijdens de cyclus helpen met het normaliseren van de stemming. Het product kan dus handig zijn wanneer uw dier last heeft van intense stemmingswisselingen.

Let op: lees voor gebruik van dit product de bijsluiter of gebruiksaanwijzing aandachtig. 

Bij Brekz kunt u Puur Pseudo Pregnancy voor hond, kat en konijn goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Puur Pseudo Pregnancy voor hond, kat en konijn

Samenstelling: 

Asa foetida, avena sativa, salvia officinalis, alcohol (29,0%). 

Productadvies Puur Pseudo Pregnancy voor hond. kat en konijn 

Dosering en gebruiksaanwijzing: 

Eén ml is ongeveer gelijk aan 20 druppels. 

Honden 10 - 15 druppels
Katten 5 - 10 druppels
Konijnen  3 - 5 druppels

Geef deze dosis driemaal per dag. Als dit lastig is, volstaat aan maximale dagelijkse dosis per één- à twee dagen. Schud het flesje goed voor gebruik. Gebruik het product aan het eind van de loopsheid tot aan het moment waarop de schijnzwangerheid normaal afgelopen zou zijn. In zeer intense gevallen kunt u al beginnen om het product tijdens de loopsheid te gebruiken. De werking van het product treedt meestal na 3-7 dagen in. Wanneer dit niet zo is, kunt u de dosis verhogen. Geef in dat geval maximaal een dubbele dosis.

U kunt het product meteen in de bek spuiten met een spuitje. Doe dit niet tijdens een maaltijd, aangezien dit de werking vermindert. Als uw dier het niet lekker vindt, kunt u het eventueel met een kleine lekkernij geven. Als uw kat het niet lekker vindt, kunt u de alcohol in het product op een lepeltje laten verdampen en het dan, vermengd met wat water of melk, in de bek spuiten. 

Bewaar op een droge plek uit het zonlicht op een temperatuur tussen 5-20 °C. De houdbaarheidsdatum van Puur Pseudo Pregnancy staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product?

Als u nog een kalmerend voedingssupplement zoekt, kunt u dit product van Puur voor honden, katten en paarden proberen. Indien u nog een verzorgingsmiddel voor uw kat zoekt, kunt u dat vast vinden op onze overzichtspagina kattenapotheek.