Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Phytonics HormOne

Productinformatie
50 ml
€ 21,95 (€ 439,00/l)
€ 21,95 (€ 439,00/l)
2 x 50 ml
€ 41,95 (€ 419,50/l)
€ 41,95 (€ 419,50/l)
3 x 50 ml
€ 59,95 (€ 399,67/l)
Meest verkocht
€ 59,95 (€ 399,67/l)

Phytonics HormOne bevordert een normale en regelmatige cyclus wanneer deze onregelmatig is en kan worden gebruikt bij dieren die slecht dragend zijn, bij schijndracht, dieren met hyper seksueel gedrag en tijdens de loops- of krolsheid. Geschikt voor hond, kat, paard en konijn.

 • Voor een normale en regelmatige cyclus
 • Tijdens de loops- of krolsheid
 • Bij schijndracht
 • Bij hyper seksueel gedrag

Meer informatie

Producinformatie Phytonics HormOne

Phytonics Hormone is een aanvullende voeder die een onregelmatige hormoonbalans weer in balans kan brengen bij een onregelmatige cyclus. U kunt dit product gebruiken bij:

 • Gedragsveranderingen
 • Schijndracht of slechtdragendheid
 • Dieren met hypersexueel gedrag
 • Overmatig loops- of krolsheid
 • Voor of tijdens hengstigheid

De producten uit de Phytonics-serie zijn samengesteld door een team van experts en dierenartsen. De laatste wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van gezondheid bij dieren worden nauwkeurig gevolgd en toegepast in hun producten. Voor de producten van Phytonics worden uitsluitend pure en kwalitatief zeer hoogwaardige grondstoffen gebruikt,.

Bij Brekz kunt u diverse soorten voedingssupplementen van Phytonics gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Koop bijvoorbeeld Phytonics HormOne en uw bestelling wordt snel thuisbezorgd!

Gebruiksaanwijzing Phytonics HormOne

Tenzij arts of therapeut anders voorschrijft, twee keer daags:

 • Paard     10 - 15 druppels
 • Hond        5 - 10 druppels
 • Kat            2 - 5 druppels
 • Konijn      1- 2 druppels

Voor dieren jonger dan een half jaar is een persoonlijk advies gewenst. Neem hiervoor contact op met uw dierenarts of met ons. 1 ml staat gelijk aan 20 druppels. Schud dit product goed voor gebruik. Wanneer het niet mogelijk is om meerdere malen per dag dit product toe te dienen, volstaat 1 keer per dag, of 1 keer per 2 dagen ook. Geef dan de maximale dosering van één dag. 

Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering bij verbetering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering. Bij een aantal verdunningen en extracten kan bij de start van de behandeling een kortdurende verergering plaatsvinden. Dit betekent dat het dier reageert op het product. Bij ernstige toename dosering halveren of tijdelijk stoppen en daarna weer rustig opbouwen.

Toediening

Geef dit product met een plastic spuitje rechtstreeks in de mond, eventueel verdund met een beetje water. Bij voorkeur niet tegelijkertijd met een maaltijd omdat het product beter werkt als het wordt opgenomen door het schone mondslijmvlies.Indien een dier het product niet lekker vindt, kunnen de druppels op een klein stukje lekkers worden gegeven.

Duur van de behandeling

In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product. Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de ‘prikkel’ opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.

Bewaren

Vermijd direct zonlicht en bewaar dit product droog en bij een temperatuur tussen 5-20 °C. Buiten bereik van kinderen houden. De houdbaarheidsdatum van dit product staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Phytonics HormOne

Artisjok (Cynara scolymus), Duizendguldenkruid (Centaurium erythraea), Grote engelwortel (Angelica archangelica), Kalmoes (Acorus calamus), Kattenklauw (Uncaria tomentosa) en Mariadistel (Carduus marianus), Monnikspeper (Agnus castus), Kalmoes (Acorus calamus), Saffraanbloesem (Crocus sativa flores), Paardenbloem (Taraxacum officinale), Verdund extract van Stinkende gouwe (Chelidonium majus) 

Ander product? 

Bent u op zoek ander voedingssuplementen? Bekijk dan eens onze honden- of kattenapotheek. Hier vind u bijvoorbeeld ons ruime assortiment van Phytonics, zoals Phytonics Strezz.