Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Puur Pollen voor hond, kat en paard

Productinformatie
50 ml
€ 13,95 (€ 0,28/ml)
€ 13,95 (€ 0,28/ml)
2 x 50 ml
€ 26,25 (€ 262,50/l)
€ 26,25 (€ 262,50/l)
3 x 50 ml
€ 37,49 (€ 249,93/l)
Meest verkocht
€ 37,49 (€ 249,93/l)

Puur Pollen voor hond, kat en paard is een voedingssupplement dat uw huisdier helpt te weren tegen reacties op stuifmeel en gras- en boompollen.

  • Helpt reacties op pollen en stuifmeel verminderen
  • Verzachtende werking
  • Voor hond, kat en paard

Meer informatie

Productinformatie Puur Pollen voor hond, kat en paard

Puur Pollen voor hond, kat en paard is aan aanvullend diervoer dat helpt te voorkomen dat uw dier last krijgt van stuifmeel en gras- en boompollen. Puur Pollen heeft een verzachtende werking. Dit voedingssupplement bevat verdunde extracten van een groot aantal planten- en grassoorten, opdat er na behandeling minder kans is dat uw dier een reactie zal krijgen in het pollenseizoen.

Let op: lees voor gebruik van dit product de bijsluiter of gebruiksaanwijzing aandachtig. 

Bij Brekz kunt u Puur Pollen voor hond, kat en paard goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Puur Pollen voor hond, kat en paard

Samenstelling: 

Verdunde extracten van grassen en stuifmeel van o.a. acacia, berk, beuk, bijvoet, doddegras, eik, Engels raaigras, es, ganzenvoet, gerst, guldenroede, haver, hazelaar, hop, iep, linde, maïs, madeliefje, olijfboom, paardenbloem, populier, rogge, tarwe, vlier, wilg, zachte haver en zwenkgras, alcohol (20,0%) v/v.

Productadvies Puur Pollen voor hond, kat en paard

Dosering en gebruiksaanwijzing: 

Eén ml is ongeveer gelijk aan 20 druppels. 

Paarden 15 - 20 druppels
Honden 10 - 15 druppels
Katten 5 druppels

Geef de eerste drie weken van de behandeling één keer per vijf dagen de bovenstaande dosis. Ga daarna tot het einde van het pollenseizoen door met het geven van één dosis per drie weken. Geef het product gedurende één of zo nodig twee pollenseizoenen. Overleg eerst met een arts voordat u dit product gebruikt tijdens de dracht of lactatie. 

Bewaar op een droge plek uit het zonlicht op een temperatuur tussen 5-20 °C. De houdbaarheidsdatum van Puur Pollen voor hond, kat en paard staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product? 

Ter ondersteuning van de luchtwegen van honden, katten en paarden is er ook Puur Sinus. Voor andere verzorgingsmiddelen voor uw kat, kunt u eens een kijkje nemen in het uitgebreide assortiment van onze overzichtspagina kattenapotheek.