Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Puur Sinus (luchtwegen) voor hond, kat en paard

Productinformatie
50 ml
€ 12,95 (€ 0,26/ml)
€ 12,95 (€ 0,26/ml)
2 x 50 ml
€ 24,95 (€ 249,50/l)
€ 24,95 (€ 249,50/l)
3 x 50 ml
€ 34,95 (€ 233,00/l)
Meest verkocht
€ 34,95 (€ 233,00/l)

Puur Sinus voor hond, kat en paard helpt met het verhogen van de weerstand.

  • Ondersteunt gezonde luchtwegen
  • Bevordert een vrijere ademhaling
  • Werkt verlichtend

Meer informatie

Productinformatie Puur Sinus voor hond, kat en paard

Puur Sinus voor hond, kat en paard is een vloeibaar aanvullend diervoer dat helpt voor gezonde, vrije luchtwegen. Het product heeft een verzachtende invloed op de luchtwegen, wat een gemakkelijkere en betere ademhaling bevordert. 

Ook ondersteunt Puur Sinus voor hond, kat en paard de weerstand. Het product kan aanhoudend worden gegeven en is zowel geschikt voor honden, katten als paarden. Let op: lees voor gebruik van dit product de gebruiksaanwijzing/bijsluiter. Een korte versie hiervan vindt u onder het kopje 'Productadvies'. 

Bij Brekz kunt u Puur Sinus voor hond, kat en paard goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

      

Ingrediënten Puur Sinus voor hond, kat en paard

Samenstelling: 

Extracten van gewone vlier (Sambucus nigra), lapacho (Pau darco), rode zonnehoed (Echinacea purpurea) en smalle weegbree (Plantago lanceolata). Verdunde extracten van Indiaas longkruid (Justicia adhatoda) en waterhennep (Eupatorium perfoliatum). Alcohol 32% v/v.

       

Productadvies Puur Sinus voor hond, kat en paard

Dosering en gebruiksaanwijzing: 

Twintig druppels zijn gelijk aan 1 ml. 

Paarden 15 druppels
Honden 10 druppels
Katten  5 druppels

Geef deze dosering één- à driemaal per dag, tenzij een arts u een andere frequentie voorschrijft. Overleg eerst met een arts voordat u dit product tijdens de dracht of lactatie gebruikt. Het product kan aanhoudend worden gegeven, mits u om de 6-8 weken een stopweek houdt. 

Indien het moeilijk is om de bovenstaande dosering meerdere malen per dag te geven, voldoet een maximale dagelijkse dosis per 1-2 dagen. Let goed op de manier waarop uw dier op het product reageert. Aanvankelijk kan een hogere dosering nodig zijn. Het is dan veilig een dubbele te geven. In het begin van de behandeling kan er een verheviging van de symptomen optreden. Dit is normaal en gaat meestal na een tijd over. Indien uw dier echter zeer heftig op het product reageert, kunt u de dosis halveren of helemaal stoppen met het geven van het product. Het is dan veilig om na een tijdje de behandeling weer te hervatten. 

Spuit het product, eventueel vermengd met wat water, direct in de bek van uw dier. Doe dit niet tijdens, of kort voor of na een maaltijd, aangezien dat de werking vermindert. Indien uw dier het product niet lekker vindt, kunt u het op een lekkernij druppelen en het dan geven. U kunt de alcohol in het product ook op een lepeltje laten verdampen, en het dan vermengd met wat water geven. 

Bewaar op een droge plek uit het zonlicht op een temperatuur tussen 5-20 °C. De houdbaarheidsdatum van Puur Sinus voor hond, kat en paard staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 
        

Ander product? 

Indien uw dier vaak onrustig is, kunt u wellicht dit kalmeringsproduct van Puur eens proberen. Mocht u nog een ander verzorgingsmiddel voor uw kat zoeken, dan kunt u dat zeker vinden op onze overzichtspagina kattenapotheek.