Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Supplementen kat

Al het extra's wat uw kat nodig kan hebben of wat u kan toevoegen om uw kat topfit te houden! Bij Brekz kunt u de beste supplementen voor katten goedkoop online bestellen.
Lees meer ..
Kies snel uw categorie
Maag en darm
Huid en Vacht
Snacks
Supplementen
Overige
Gewrichten en botten
Vitaminen en mineralen

Maag en darm

Huid en Vacht

Snacks

Supplementen

Overige

Gewrichten en botten

Vitaminen en mineralen

Gewrichten

Maag en darm

AA Laxulon voor hond en kat

AA Laxulon voor hond en kat

AA Laxulon voor hond en kat is een vloeibaar hulpmiddel ter preventie van obstipatieproblemen bij honden en katten. AA Laxulon helpt bij verstopping veroorzaakt door haarballen, massieve darminhoud, verzwakte darmwerking na operaties en ter bestrijding van bacteriële darminfecties. Lactulose behoort tot de groep van de zogenaamde osmotisch werkende laxantia (middelen ter preventie van obstipatie). In de dikke darm wordt lactulose omgezet in specifieke stoffen die de natuurlijke darmwerking stimuleren en reguleren met als gevolg de vorming van een natuurlijke, gezonde ontlasting.

Na toediening kan het enkele dagen duren voordat de gewenste laxerende werking optreedt. In sommige gevallen kan diarree ontstaan. Indien dit het geval is wordt aangeraden de dosering te verminderen. Lactulose heeft, voor zover bekend, geen interacties met andere geneesmiddelen. Indien diarree voortduurt kunt het beste contact opnemen met uw dierenarts. AA Laxulon is verpakt als een 125 ml bruine flacon, met een bijgeleverd 10 ml spuitje voor een eenvoudige, precieze dosering. 

Bij Brekz kunt u supplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu AA Laxulon voor hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Werkzame stoffen AA Laxulon voor hond en kat

Samenstelling: Bevat per ml siroop: 667 mg/ml lactulose.

Gebruik en dosering AA Laxulon voor hond en kat

Uitsluitend als orale toediening aan hond en kat, bij voorkeur in de ochtend. AA Laxulon kan worden gemengd met voer en/of drinkwater. U kunt de drank ook puur, met behulp van het bijgeleverde spuitje, rustig en voorzichtig in de bek spuiten. Op deze wijze verzekert u zichzelf van een volledige inname. Het bijgeleverde spuitje past gemakkelijk op de flacondop en zorgt voor een gemakkelijke en schone toediening. Na gebruik goed schoonmaken met kraanwater.

 • Dosering ter preventie van obstipatieproblemen: 3 ml per 5 kg lichaamsgewicht, 1 maal daags. 

 • Dosering ter ondersteuning bij de bestrijding van bacteriële darminfecties: 3 ml per 5 kg lichaamsgewicht, 3 maal daags.

AA Laxulon goed afgesloten bewaren op kamertemperatuur (15-25°C ) en buiten het bereik van kinderen. Na opening is AA Laxulon 2 maanden houdbaar. De vervaldatum staat op de verpakking vermeld.

Ander product?

Bent u op zoek naar een soortgelijk product? Kijk dan eens naar Laxanorm voor hond en kat. Voor al onze overige producten kunt u kijken in onze honden- en kattenapotheek.

https://www.brekz.nl/31716-home_default/aa-laxulon-voor-hond-en-kat.jpg
10.49 2019/01/01
Mijn kat heeft super baat mee, ik geef hem iedere dag en nu gaat hij zonder pijn of verstopping naar de katten toilet
33749
15979
AA Laxulon voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
125 ml
€ 10,49
2 x 125 ml
€ 19,95
Ecuparin tabletten voor katten
https://www.brekz.nl/32691-home_default/ecuparin-tabletten-voor-katten.jpg
8.49 2019/01/01
34600
16242
Ecuparin tabletten voor katten > Meer informatie
Verpakking Prijs
20 tabletten
€ 8,49
40 tabletten
€ 16,25
Laxatract voor hond en kat

Laxatract voor hond en kat

Laxatract voor hond en kat is een voedingssupplement dat werkt ter ondersteuning bij obstipatieproblemen bij zowel honden als katten. Obstipatieproblemen kunnen bijvoorbeeld worden veroorzaakt door haarballen, massieve darminhoud en/of hypoactiviteit. Het middel kan tevens worden gebruikt als aanvullend voedingsmiddel bij het bestrijden van bacteriële darminfecties. 

Laxatract voor hond en kat kan zowel worden gemengd met het voer of drinkwater van uw dier. Daarnaast kan het met het bijgeleverde spuitje simpelweg in de bek worden gespoten. Laxatract werkt ter stimulering van de darmpassage. Daarnaast helpt het bij het bewerkstelligen van een zachtere darminhoud. 

Raadpleeg voor gebruik altijd eerst het gebruiksadvies.


Bij Brekz kunt u Laxatract voor hond en kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu diergeneesmiddelen tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
     

Ingrediënten Laxatract voor hond en kat

Samenstelling:
667 mg lactulose (per ml siroop).
     

Voedingsadvies Laxatracht voor hond en kat

Toedieningswijze: 
Oraal toedienen, bij voorkeur 's ochtends. Het middel kan worden vermengd met het drinkwater of voer. Met het bijgeleverde spuitje kan het middel direct in de bek worden gespoten. 

Dosering bij obstipatieproblemen: 
3 milliliter per 5 kilogram lichaamsgewicht per dag. 

Dosering bij aanvulling bij bacteriële darminfecties:
3 milliliter per 5 kilogram lichaamsgewicht, 3 keer per dag. 

Het kan enkele dagen duren voordat het middel effect heeft. Voor zover bekend is heeft Lactulose geen interacties met andere geneesmiddelen. Sluit het middel goed af en bewaar het op een droge en koele (15-25°C ) plek en sluit het goed af. In sommige gevallen kan dit geneesmiddel diarree veroorzaken. Verminder in die gevallen de dosering.
     

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander geneesmiddel dan Laxatract voor hond en kat? Kijkt u dan eens op onze hondengeneesmiddelen- of kattengeneesmiddelen pagina.

https://www.brekz.nl/31124-home_default/laxatract-voor-hond-en-kat.jpg
11.95 2019/01/01
Ik vind het wel vervelend dat ik er nu ook nog tekst bij moet zetten. Het was exact het product dat ik had besteld en op het aangegeven moment geleverd vandaar deze rating.
Bestelde producten snel en goed geleverd. Ik bestel hier zeker vaker!
Super spul voor de hond
Ben niet blij met dpd
33765
15996
Laxatract voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
120 ml
€ 11,95
2 x 120 ml
€ 22,95
Diarsanyl Plus Pasta voor hond en kat

Diarsanyl Plus Pasta voor hond en kat

Diarsanyl Plus Pasta voor hond en kat draagt bij aan de vermindering van intestinale absorptiestoornissen bij honden en katten. De exclusieve formule met prebiotica, ondersteunt het natuurlijke evenwicht van de darmflora. De pasta is ook geschikt voor gebruik tijdens de daaropvolgende herstelperiode. Aangeraden wordt om voor gebruik uw dierenarts te raadplegen. Dit product beïnvloedt de gewoonlijk aanbevolen dagelijkse rantsoenen bij absorptiestoornissen niet.

Bij Brekz kunt u supplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Diarsanyl Plus Pasta voor hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Werkzame stoffen Diarsanyl Plus Pasta voor hond en kat

Samenstelling:
Gemakkelijk absorbeerbare koolhydraten (dextrose, lactose), elektrolyten (mineralen). 

Toevoegingsmiddelen: montmorilloniet, vanilline

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit (0,25%), ruwe celstof (0,25%), ruw vet (0,25%), ruwe as (21,5%), suikers (saccharose) 25%, vocht (15,5%), zoutzuuroplosbare as (13,5%), natrium (3,5%), kalium (0,5%).

Dosering en bewaring Diarsanyl Plus Pasta voor hond en kat

Orale toediening gedurende 3 dagen:

 • 2-7 kg: 2ml/dag in 2 toedieningen, ’s ochtends en ’s avonds 1 inkeping van de 10 ml doseerspuit.
 • 7-18 kg: 4 ml/dag in 2 toedieningen, ’s ochtends en ’s avonds 1 inkeping van 24 ml doseerspuit
 • 18-30 kg: 8 ml/dag in 2 toedieningen, ’s ochtends en ’s avonds 2 inkepingen van 24 ml doseerspuit
 • 30-60 kg: 20 ml/dag in 2 toedieningen, ’s ochtends en ’s avonds 1 inkeping van de 60 ml doseerspuit

Diarsanyl Plus Pasta koel en droog, buiten het bereik van kinderen bewaren (15-25⁰C). De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld.

Ander product?

Bent u op zoek naar een soortgelijk product van Virbac? Kijk dan eens naar Virbac Enterogelan Pasta voor hond en kat. Voor alle overige supplementen kunt u in onze honden- en kattenapotheek kijken.

https://www.brekz.nl/31388-home_default/diarsanyl-plus-pasta-voor-hond-en-kat.jpg
10.95 2019/01/01
Werkt goed en snel!
33785
16016
Diarsanyl Plus Pasta voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
10 ml (kleine hond en katten)
€ 10,95
24 ml (middelgrote hond)
€ 16,95
2 x 24 ml
€ 31,95
Phytonics Clear Intestine - Voedingssupplement

Phytonics Clear Intestine - Voedingssupplement

Phytonics Clear Intestine - Voedingssupplement is een aanvullend voer dat de darmpassage ondersteunt en is geschikt voor honden, katten en paarden. Gebruik van het product heeft een ontspannende werking op de darmwand. Het kan daarom worden ingezet in gevallen van een te snelle of te trage darmpassage. Het supplement bevat prebiotica en ondersteunt de darmflora. Het is ook te gebruiken bij ophoping van zand in de darmen bij paarden. 

 • Te gebruiken bij te trage of te snelle darmwerking
 • Ontspannende werking op de darmwand
 • Bevat prebiotica
 • Helpt ook bij ophoping van zand in darmen bij paarden
 • Te gebruiken bij honden, katten en paarden

Bij Brekz kunt u de beste supplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Phytonics Clear Intestine - Voedingssupplement tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Gebruik en dosering Phytonics Clear Intestine - Voedingssupplement

Tenzij anders voorgeschreven de onderstaande dosering twee maal daags aanhouden.

Voedingstabel Phytonics Clear Intestine - Voedingssupplement

Dier Gewicht (in kg) Hoeveelheid supplement
Gram
Kat / hond tot 10 2,5
hond 10 - 25 5
hond vanaf 25 7,5
pony - 15
paard - 22,5


Toedienen door over het voer te doen. Droogvoer eerst nat maken om wegblazen van het poeder te voorkomen.

Effect kan variëren van enkele dagen in lichte gevallen en 1 tot 3 weken in zwaardere gevallen. Na 6 tot 8 weken een stopweek inlassen. Hervat de behandeling wanneer nodig; het product kan blijvend worden gegeven.

Ingrediënten Phytonics Clear Intestine - Voedingssupplement

Een verdunning van Magnesium phosphoricum, Magnesium citraat, Enterococcus faecium, Tormentil, MSM, Psyllium husk, Fructo Oligo Sachariden (FOS), Bentonite Montmorilloniet.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een diareeremmer voor uw hond of kat? Kijk dan eens bij Beaphar diareeremmer hond en kat.

https://www.brekz.nl/27695-home_default/phytonics-clear-intestine-voedingssupplement.jpg
27.49 2019/01/01
Ben er blij mee mijn hond was binnen een dag van de diarree af
31451
15295
Phytonics Clear Intestine - Voedingssupplement > Meer informatie
Verpakking Prijs
250 gram
€ 27,49
2 x 250 gram
€ 52,95

Huid en Vacht

Redonyl Ultra 50 mg - Voedingssupplement hond en kat

Productinformatie Redonyl Ultra 50 mg

Redonyl Ultra 50 mg is een supplement voor honden en katten die een gevoelige, geprikkelde huid hebben en veel haren verliezen.

De eenvoudig te geven capsule ondersteunt en verzorgt de huid. De inhoud van de capsule kunt u ook door de voeding mengen. Redonyl Ultra ondersteunt een goede huidfunctie en gaat overmatig haaruitval tegen. De essentiële vetzuren en vitaminen ondersteunen het herstellend vermogen van de huid en optimaliseren de huidconditie. 

Bij Brekz kunt u Redonyl Ultra 50 mg goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu aanvullende diervoeders tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Samenstelling Redonyl Ultra 50 mg

Inhoud capsules: PEA-um, Biotine en essentiële vetzuren (GLA, EPA en DHA)

Gebruik en bewaring Redonyl Ultra 50 mg

Lichaamsgewicht in kg Aantal capsules
0 - 6 kg 1 capsule p/dag
7 - 12 kg 2 capsules p/dag

U kunt de inhoud van de capsule direct via de bek toedienen of door het voer mengen. U kunt de capsule ook volledig aan uw huisdier geven. Lees voor gebruik de bijsluiter. De houdbaarheidsdatum staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. U kunt de capsules over een periode van 60 dagen dagelijks toedienen. Vraag uw dierenarts om advies, wanneer u het gebruik van Redonyl Ultra wilt verlengen.

Ander product?

Bent u op zoek naar dit product voor honden vanaf 13 kg? Kijk dan naar Redonyl Ultra 150 mg. Voor alle overige supplementen kunt u kijken in onze hondenapotheek.

https://www.brekz.nl/33282-home_default/redonyl-ultra-50-mg-voedingssupplement-hond-en-kat.jpg
22.49 2019/01/01
34577
16228
Redonyl Ultra 50 mg - Voedingssupplement hond en kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
60 capsules
€ 22,49
120 capsules
€ 42,95
Vetri Omega 10 - Capsules voor honden en katten
https://www.brekz.nl/33241-home_default/vetri-omega-10-capsules-voor-honden-en-katten.jpg
27.95 2019/01/01
34617
16259
Vetri Omega 10 Capsules voor honden en katten > Meer informatie
Verpakking Prijs
90 capsules
€ 27,95
180 capsules
€ 53,49
Redonyl Ultra 150 mg - Voedingssupplement hond en kat

Redonyl Ultra 150 mg - Voedingssupplement hond en kat

Redonyl Ultra 150 mg - Voedingssupplement hond is een aanvullend voer voor honden en katten die last hebben van een gevoelige, geprikkelde huid. Het product wordt ingezet om de huidfunctie van honden en katten met deze huidproblemen te ondersteunen. Het is ook geschikt bij overmatige haaruitval. De toegevoegde stoffen hebben een kalmerende werking op de huid en verminderen reacties van de huid. Het middel is geschikt voor zowel honden als katten.

 • Ondersteunt het herstellend vermogen van de huid
 • Met vitamines voor een betere huidconditie
 • Werkt kalmerend op de huid
 • Reguleren van overmatige haaruitval
 • Geschikt voor zowel honden als katten

Bij Brekz kunt u de beste voedingssupplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Redonyl Ultra 150 mg - Voedingssupplement hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Dosering en gebruik

De capsule kan op een aantal manieren gegeven worden, namelijk:

 • Capsule openmaken, de inhoud mengen met de voeding
 • Capsule openmaken, de inhoud toedienen in de bek
 • Capsule volledig laten inslikken

Voor de juiste dosering voor uw huisdier kunt u kijken in de onderstaande voedingstabel.

Voedingstabel Redonyl Ultra 150 mg - Voedingssupplement hond en kat

Gewicht van de hond/kat (kg) Aantal capsules
Dagelijks
13-19 1
20-35 2
>35 3

 

Ingrediënten Redonyl Ultra 150 mg - Voedingssupplement hond en kat

PEA-um, Biotine en essentiële vetzuren (GLA, EPA en DHA).

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een aanvullende voeding met Omega vetzuren? Kijk dan eens bij onze Grau Omega Skin Care - Lotion.

https://www.brekz.nl/27682-home_default/redonyl-ultra-voor-hond-en-kat.jpg
32.95 2019/01/01
31437
15280
Redonyl Ultra 150 mg - Voedingssupplement hond en kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
60 capsules
€ 32,95
120 capsules
€ 62,95
Virbac Megaderm Monodosering - hond & kat tot 10 kg/ 28 zakjes

Virbac Megaderm Monodosering tot 10 kg

Virbac Megaderm Monodosering tot 10 kg is een smakelijke aanvulling en bevordert de huid en vacht van honden en katten tot 10 kg. Het bevat de kwalitatief hoogwaardige essentiële vetzuren (EVZ) omega 6 (ω6) en omega 3 (ω3). De geconcentreerde formulering en de optimale 5:1 verhouding van de essentiële vetzuren in Virbac Megaderm zorgen voor een juiste dagelijkse hoeveelheid ten behoeve van een gezonde huid en vacht. Daarnaast ondersteunt dit supplement het afweersysteem van uw huisdier.

Bij Brekz kunt u supplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Virbac Megaderm Monodosering tot 10 kg tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Gebruik van Virbac Megaderm Monodosering tot 10 kg

Aanbevolen hoeveelheid Virbac Megaderm voor hond en kat < 10 kg:
Megaderm monodosering wordt oraal gegeven.

 • 1 zakje per dag bij huidproblemen
 • 1 zakje per 2 dagen voor het onderhouden van een gezonde huid en vacht

Het wordt aanbevolen om Virbac Megaderm gedurende minimaal 8 weken te verstrekken.
De houdbaarheid van Virbac Megaderm Monodosering tot 10 kg staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Een verpakking bevat 28 zakjes.

Ander product?

Zoekt u dit product voor honden vanaf 10 kg? Kijk dan eens naar Virbac Megaderm Monodosering vanaf 10 kg. Voor een andere soort voedingssupplement ter bevordering van huid en vacht kunt u kijken naar Renkse Golddust Huid & Vacht.

https://www.brekz.nl/29707-home_default/virbac-megaderm-monodosering-hond-kat-tot-10-kg-28-zakjes.jpg
13.49 2019/01/01
33227
15816
Virbac Megaderm Monodosering - hond & kat tot 10 kg/ 28 zakjes > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 13,49
Per 2
€ 25,95

Snacks

Biofood Relax Tabletten voor de hond en kat

Biofood Relax Tabletten voor de hond en kat

Biofood Relax Tabletten voor de hond en kat zijn rustgevende gistsnoepjes die u zowel aan uw hond als aan uw kat kunt geven. De snoepjes bevatten valeriaan, passiebloem en een anti-stress kruidenmix. Deze stoffen hebben een rustgevende werking en zorgen ervoor dat uw dier tijdens vuurwerk, onweer of dierenartsbezoek kalm blijft. De snoepjes zijn daarnaast ook erg gezond, omdat ze veel vitaminen en mineralen bevatten die zorgen voor een gezonde huid en vacht. De toevoeging van zeewier en kruiden zorgt voor een betere darmwerking. Verder bevatten de tabletten alleen natuurlijke antioxidanten en geen chemische toevoegingen. 

 • Rustgevende snoepjes
 • Voor hond en kat
 • Vermindert angst en stress
 • Houdt huid en vacht gezond
 • Verbetert darmwerking
 • Met natuurlijke antioxidanten
 • Zonder chemische toevoegingen

Bij Brekz kunt u verschillende soorten rustgevende producten voor uw dier gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Koop bijvoorbeeld Biofood Relax Tabletten voor de hond en kat per 100 stuks met zeer snelle levering!

De houdbaarheid van de tabletten staat op de verpakking vermeld.

Voedingsadvies Biofood Relax Tabletten voor de hond en kat

In onderstaande tabel ziet u hoeveel tabletten u uw dier per dag mag geven per 10 kg lichaamsgewicht.
 

Dier Aantal stuks
Volwassen hond Min. 2 - max. 6 per dag per 10 kg lichaamsgewicht
Puppy 2 - 3 per dag per 10 kg lichaamsgewicht
Volwassen kat 2 - 6 per dag per 10 kg lichaamsgewicht
Kitten 2 - 3 per dag per 10 kg lichaamsgewicht


Ingrediënten Biofood Relax Tabletten voor de hond en kat

Samenstelling
Wei, rijst, melkpoeder, gist, dextrose, valeriaan (3,33%) en passiebloem (3,33%). 

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (9,91%), ruw vet (2,61%), ruwe celstof (0,24%), ruwe as (6,28%) en vocht (6,93%).

Toegevoegde voedingsstoffen
Vitamine A (131.261 IE/kg), vitamine B-complex (69,28 mg/kg), vitamine D3 (13.126,08 IE/kg) en vitamine E (285,01 mg/kg). 

Ander rustgevend product voor uw dier?

Bij ons kunt u ook Sanal Relax voor hond, kat en konijn bestellen om uw dier rustig te houden. Voor uw kat bestelt u Beaphar No Stress Spot On Kat met kalmerende druppels en voor uw hond kunt u ook kiezen voor de rustgevende Adaptil Tabletten voor de hond. Bekijk ook ons gehele aanbod aan rustgevende producten voor honden en katten

https://www.brekz.nl/26693-home_default/biofood-relax-tabletten-voor-de-hond-en-kat.jpg
3.95 2019/01/01
houdt de kat goed rustig in de wagen en op show
Na een aantal dagen het te hebben gegeven hadden we wat resultaat
29921
14917
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per verpakking
€ 3,95

Supplementen

Silycure 40 mg tabletten voor katten en kleine honden
https://www.brekz.nl/33314-home_default/silycure-40-mg-tabletten-voor-katten-en-kleine-honden.jpg
23.95 2019/01/01
35287
16387
Silycure 40 mg tabletten voor katten en kleine honden > Meer informatie
Verpakking Prijs
60 Tabletten
€ 23,95
2 x 60 tabletten
€ 45,95
Protexin Pro-Soluble 150 gram – Hond en kat

Protexin Pro-Soluble

Protexin Pro-Soluble is een oplosbare voedingssupplement die de spijsvertering van uw huisdier helpt te stimuleren. De goede probiotische bacteriën in Protexin komen van nature voor in het darmstelsel van uw hond, kat of knaagdier. Deze goede bacteriën bevorderen een sterke afweer tegen ongewenste micro-organismen. Dit supplement kan dagelijkse worden gebruikt ter ondersteuning van de gezondheid van uw huisdier en ter bevordering van een gezonde spijsvertering. Gebruik Protexin Pro-Soluble ter verbetering van de gezondheid en conditie van uw huisdier, bij dunne ontlasting, stress of ter ondersteuning tijdens een antibioticumkuur.

Bij Brekz kunt u voedingssupplementen van Protexin goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Protexin Pro-Soluble tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Dosering en bewaring Protexin Pro-Soluble:

1 maatschepje is ca. 2 g.

 • Kleine honden: 2 gram (1 afgestreken maatschepje) toevoegen aan de dagelijkse voeding of vers drinkwater
 • Grote honden: 4 gram (2 afgestreken maatschepjes) toevoegen aan de dagelijkse voeding of vers drinkwater
 • Katten: 1-2 gram ½ - 1 afgestreken maatschepje
 • Konijnen: 0,5 gram - ½ maatschepje

Protexin Pro-Soluble dient u droog te bewaren op kamertemperatuur, buiten het bereik van de zon. De houdbaarheid van Protexin Pro-Soluble staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Samenstelling Protexin Pro-Soluble

Samenstelling: Dextrose, darmflorastabilisatoren, probioticum, enterococcus faecium.

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit: 5%, Ruwe celstof: <1%, Ruwe oliën en vetten: <1%, Ruwe as: 9%

Ander product?

Zoekt u een soortgelijk product van Protexin in de vorm van capsules? Probeer dan eens Protexin Synbiotic D-C Capules. Voor andere supplementen kunt u kijken op de pagina met al onze voedingssupplementen voor honden.

https://www.brekz.nl/28724-home_default/protexin-pro-soluble-150-gram-hond-en-kat.jpg
29.95 2019/01/01
32664
15624
Protexin Pro-Soluble 150 gram – Hond en kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
150 gram
€ 29,95
2 x 150 gram
€ 56,95
Protexin Synbiotic D-C Capsules - Hond en Kat

Protexin Synbiotic D-C Capsules

Protexin Synbiotic D-C Capsules is een voedingssupplement met probiotische bacteriën. Dit zijn goede bacteriën die van nature voorkomen in een gezonde darmflora. Een gezonde darmflora is belangrijk voor een optimale werking van de spijsvertering. Probiotica verbetert de verteringsprocessen en stimuleren de weerstand van uw huisdier.

Bij Brekz kunt u voedingssupplementen van Protexin goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Protexin Synbiotic D-C Capsules tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Dosering en bewaring Protexin Synbiotic D-C Capsules

Dagelijks 1 capsule of een door de dierenarts voorgeschreven dosering. Capsules in zijn geheel geven of gemalen over het voer of aan het drinkwater toevoegen. 
Protexin droog en koel bewaren op kamertemperatuur. Voorkom blootstelling aan de zon.
De houdbaarheid van Protexin Synbiotic D-C Capsules staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Samenstelling Protexin Synbiotic D-C Capsules

Zoötechnische Additieven - Protexin probioticum, Enterococcus faecium (DSM 10663 / NCIMB 10415) 4b1707
1 x 1013 CFU / kg; 2 x 109 CFU / capsule

Technologische additieven Preplex® prebioticum - Acacia (Arabische gom)
Samenstelling Preplex® prebioticum -  (Fructo-oligosaccharide), Gelatine capsule, Magnesium stearaat

Analytische bestanddelen Ruw eiwit: 3%, Ruwe celstof: <1%, Ruwe oliën en vetten: <1%,
Ruwe as: 2%

Ander product?

Zoekt u een soortgelijk product van Protexin in poedervorm? Kijk dan eens naar Protexin Pro-Soluble. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze voedingssupplementen voor honden.

https://www.brekz.nl/28725-home_default/protexin-synbiotic-d-c-capsules-hond-en-kat.jpg
30.95 2019/01/01
Prima levering, snel binnen. Goede prijs.
Snelle bezorging, prijs goed
32666
15625
Protexin Synbiotic D-C Capsules - Hond en Kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
50 stuks
€ 30,95
2 x 50 stuks
€ 58,95
Pharmox HK Glucosamine voor hond en kat
https://www.brekz.nl/32131-home_default/pharmox-hk-glucosamine-voor-hond-en-kat.jpg
14.95 2019/01/01
34473
16201
Pharmox HK Glucosamine voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
500 ml
€ 14,95
1000 ml
€ 25,95
2 x 500 ml
€ 28,70
2 x 1000 ml
€ 49,95
Pharmox HK Groenlipmossel voor hond en kat
https://www.brekz.nl/32132-home_default/pharmox-hk-groenlipmossel-voor-hond-en-kat.jpg
23.95 2019/01/01
34477
16202
Pharmox HK Groenlipmossel voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
60 Tabletten
€ 23,95
2 x 60 tabletten
€ 45,95
Pharmox HK Magnesiumcitraat voor hond en kat
https://www.brekz.nl/32133-home_default/pharmox-hk-magnesiumcitraat-voor-hond-en-kat.jpg
14.95 2019/01/01
34479
16203
Pharmox HK Magnesiumcitraat voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
250 gram
€ 14,95
2 x 250 gram
€ 28,70
Pharmox HK PEA 100% Puur voor hond en kat
https://www.brekz.nl/32134-home_default/pharmox-hk-pea-100-puur-voor-hond-en-kat.jpg
18.95 2019/01/01
34481
16204
Pharmox HK PEA 100% Puur voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
60 Tabletten
€ 18,95
2 x 60 tabletten
€ 36,49
Pharmox HK UC-II voor hond en kat
https://www.brekz.nl/32135-home_default/pharmox-hk-uc-ii-voor-hond-en-kat.jpg
36.95 2019/01/01
34483
16205
Pharmox HK UC-II voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
60 Tabletten
€ 36,95
2 x 60 tabletten
€ 70,95
Dermazyme Omega
https://www.brekz.nl/32685-home_default/dermazyme-omega.jpg
15.95 2019/01/01
34594
16238
Dermazyme Omega > Meer informatie
Dermazyme Omega 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
200 ml
€ 15,95
2 x 200 ml
€ 30,49
Finidiar KH pasta voor hond en kat

Finidiar KH pasta voor hond en kat

Finidiar KH pasta voor hond en kat dient ter ondersteuning van dieetmaatregelen bij aandoeningen van het maagdarmkanaal bij hond en kat en is enkel geschikt voor oraal gebruik. Het bevat aluminiumhydroxide wat de concentratie van zoutzuur in de maag vermindert. Het reduceert daardoor de hoeveelheid zuur die in het duodenum komt. Ook de prototypische activiteit van pepsine wordt onderdrukt als de zuurgraad van de maaginhoud toeneemt. Verder kan aluminiumhydroxide gas en toxinen binden en een beschermend effect hebben op de darmwand. De combinatie van stoffen kan een positieve invloed hebben als ondersteunend middel bij een antibacteriële en/of anti-parasitaire therapie. Finidiar KH kan door deze eigenschappen:

 • Bacteriën, toxinen en irriterende stoffen uit de darm absorberen.
 • Het darmslijmvlies beschermen
 • De ontsteking verminderen 
 • Toxinen inactiveren 
 • Hyperperistaltiek verminderen en bijdragen tot een normale stoelgang. 

Bij Brekz kunt u supplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Finidiar KH pasta voor hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Samenstelling Finidiar KH pasta voor hond en kat

Bevat per ml: 2 mg calciumchloride hexahydraat, 20 mg aluminiumhydroxide gel (gedroogd), 112,5 mg kaolien, 1 mg magnesiumchloride, 17,5 mg natriumchloride en rundvleessmaakstof.

Dosering en bewaring Finidiar KH pasta voor hond en kat

Tweemaal daags 1 ml per 5 kg lichaamsgewicht, gedurende 2 tot 3 dagen. Het is raadzaam het voedingsadvies van de dierenarts te volgen. Bewaren onder de 25°C in een goed afgesloten verpakking. Buiten bereik van kinderen bewaren. Verpakking bevat doseerinjector met 10 doseringen. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een supplement ter ondersteuning van gewrichten bij honden en katten? Kijk dan eens naar Fortiflex 225. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina's van onze honden- en kattenapotheek.

https://www.brekz.nl/31147-home_default/finidiar-kh-pasta-voor-hond-en-kat.jpg
9.95 2019/01/01
33762
15991
Finidiar KH pasta voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
10 ml
€ 9,95
2 x 10 ml
€ 18,95
Medicare voor hond en kat

Medicare voor hond en kat

Medicare voor hond en kat  is een aanvullend dieetvoer dat werk bij de ondersteuning van het herstel na een zware inspanning, na een ziekte of na een operatie. Het is ook geschikt voor dieren met een geringe etenslust of oudere dieren die moeite hebben met het doorslikken van droogvoer. Medicare is speciaal bereid voor het stimuleren van de eetlust. Het is samengesteld met natuurlijke bestanddelen die een hoog energiegehalte bevatten. Daarnaast bevat het een hoog aantal essentiële voedingsstoffen en zijn de ingrediënten licht verteerbaar. 

Medicare voor hond en kat is vloeibaar en gemaakt met vlees, eieren en taptemelk. Er is geen soja in het voer verwerkt en het is ook granenvrij. Het voer is hierdoor uitermate geschikt bij herstel of convalescentie. Tijdens een ziekte of verwonding of na een operatie kan uw hond of kat kan voedsel bijvoorbeeld niet geaccepteerd worden. Het voer is vloeibaar en kan daardoor in lastige situaties via een spuit, tube of fles toegediend worden. Tegelijkertijd is het dik genoeg om doorgeslikt worden. Het kan gebruikt worden als vervangingstherapie wanneer uw dier na een operatie last heeft van uitdrogingsverschijnselen. Medicare is geschikt voor dieren die geen eetlust hebben of dieren die overmatig kieskeurig zijn. Het is ook geschikt voor oudere honden of katten die last hebben met het doorslikken van vast voer. 

Bij Brekz kunt u Medicare voor hond en kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierengeneesmiddelen tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

            

Ingrediënten Medicare voor hond en kat 

Samenstelling:
Kippenvlees, kippenlever, weipoeder, gedroogd eierpoeder, mager melkpoeder, visolie, calciumchloride, guargom, gist, mineralen, fructo-oligosaccharides, dicalciumfosfaat, kaliumchloride.

Analytische gegevens:
Eiwit (4.5%), vet (5,0%), rest-as: (1.0%), ruwe vezels (0.1%), vocht (89.0%).

Toevoegingsmiddelen:
vitamine A (1000 IE / kg), vitamine D3 (700 IE / kg), vitamine E (135 mg / kg), taurine (270 mg / kg), koper (1.0 mg / kg), ijzer (10.0 mg / kg), mangaan (1.0 mg / kg), jodium (0.05 mg / kg), zink (3.0 mg / kg), seleen (0.02 mg / kg).

Technologische toevoegingsmiddelen:
Pentanatriumtrifosfaat (0.2%).
             

Voedingsadvies Medicare voor hond en kat

Gebruiksaanwijzing: 
Bij oudere dieren die moeite hebben met het opnemen van vast voedsel kan het voer gemengd worden met droogvoer. Dit product bevochtigt het droogvoer, waardoor het makkelijker opgenomen wordt. Bij oudere dieren dient de hoeveelheid van het droogvoer verminderd te worden. Medicare is ook geschikt tijdens de overgang van het spenen naar vast voedsel zonder melk. 

Dosering:
Voor katten een kwart tot halve verpakking per dag, verdeeld over drie maaltijden. 
Voor honden is de dosering afhankelijk van het gewicht. Het wordt aangeraden een halve tot hele verpakking per dag te geven, tevens verdeeld over drie maaltijden. 

Voor puppy's bedraagt de dosering een halve verpakking per dag, verdeeld over drie kleine maaltijden per dag, te beginnen op een leeftijd van 4 tot 6 weken. Vanaf een leeftijd van 6 weken dient het voedsel gemengd te worden met vast voedsel. Het wordt aanbevolen dit zo te doen tot een leeftijd van omstreeks 20 weken. 

Het wordt aangeraden om vóór het gebruik van dit product een dierenarts of ander soort specialist te consulteren. Gebruik het voedsel tot uw dier volledig hersteld is. Bewaar het voer op een droge en koele plek (15 - 25°C) en sluit het goed af. Schud de verpakking voor het openen en wacht tot het voer kamertemperatuur heeft bereikt voordat u het aan uw dier geeft. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. De houdbaarheidsdatum van Medicare voor hond en kat staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aangeraden gebruik. Bewaar de geopende verpakking in de koelkast en maak deze op binnen twee dagen. 
               

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander geneesmiddel dan Medicare voor hond en kat? Klik hier voor onze hondengeneesmiddelen, voor kattengeneesmiddelen klik hier.

https://www.brekz.nl/31149-home_default/medicare-voor-hond-en-kat.jpg
6.95 2019/01/01
33766
15997
Medicare voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
400 gram
€ 6,95
2 x 400 gram
€ 12,95
Protexin Pro-Fibre 500 gram – Hond en Kat

Protexin Pro-Fibre 500 gram - hond en kat

Protexin Pro-Fibre 500 gram - hond en kat is een smakelijke capsule ter bevordering van een evenwichtig dieet van uw hond en kat. Deze capsule bevat hoge niveaus van zowel oplosbare als onoplosbare vezels, waaronder vezels van psylliumschillen en suikerbiet. Het hoge percentage voedingsvezels (45%) van Pro-Fiber helpt de ontlasting van uw hond of kat in beweging te komen. 

De capsules bevatten naast vezels zowel probiotica als prebiotica ter ondersteuning van gezonde darmbacteriën. Probiotica in combinatie met ruwe vezels kunnen minder stabiel zijn. Daarom kan door de dierenarts aan het begin van de behandeling extra pure probiotica voorgeschreven worden. Als onderhoudsdosering bevatten de capsules in de meeste gevallen wel voldoende probiotica. 

Gebruik van Protexin Pro-Fibre 500 gram - hond en kat is ter bevordering van een evenwichtig dieet van uw hond of kat. Dit product dient niet gebruikt te worden als vervanging voor gevarieerde voeding.

Deze capsules kunt u gebruiken in het geval van: 

• Het eten van gras zonder braken
• Het eten van ontlasting
• Het voorkomen van chronische (dikke darm) diarree
• Pruttelbuik en/of ochtendbraken
• Winderigheid
• Spastische darmen

Bestel uw Protexin voedingsupplementen voordelig online. Bekijk ons uitgebreide assortiment en koop nu Protexin Pro-Fibre 500 gram - Hond en Kat tegen de scherpste prijzen.

Voedingsadvies Protexin Pro-Fibre 500 gram - hond en Kat

Voedingstabel:

Gewicht van uw hond of kat Dosering
<5 kg ½ maatschepje (5 gram
5-20 kg 1 maatschepje (10 gram)
20-35 kg 2 maatschepjes (20 gram)
>35 kg 3 maatschepjes (30 gram)


Aangeraden wordt de capsules 1 maal daags door één van de dagelijkse maaltijden te mengen. Het is mogelijk de capsules vooraf te laten wellen. Dan geldt dat de gewelde capsule onmiddellijk toegediend moet worden. U dient zich strikt aan de vervaldatum te houden, welke op de verpakking vermeld staat. 

Ingrediënten Protexin Pro-Fibre 500 gram - hond en kat

Samenstelling:
Tarwe voer, Alfalfa maaltijd, suikerbiet, psyllium schil, tarwe zemelen, Lignocellulose, Lijnzaad, Pre-plex prebiotische (fructo- oligosacchariden).

Toevoegingen:
Kaolien, Preplex prebiotische - Acacia ( Arabische gom ); Darmflora stabilisatoren; Protexin probiotische Enterococcus faecium (DSM 10663 / NCIMB 10415 ) 4b1707 1 x 1010 CFU / kg ; 2 x 107 CFU / g.

Sensorische additieven:
Kunstmatige rundsmaak

Technologische additieven:
Kaolin, Preplex® prebiotica - Acacia (Arabische gom)

Andere voedingssupplementen?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Protexin Pro-Fibre 500 gram - hond en kat? Bekijk dan ons totaalaanbod Supplementen voor uw hond of Supplementen voor uw kat.  Hier vindt u onder andere Beaphar Algolith Zeewier hond en kat.

https://www.brekz.nl/31132-home_default/protexin-pro-fibre-500-gram-hond-en-kat.jpg
27.95 2019/01/01
33772
16004
Protexin Pro-Fibre 500 gram – Hond en Kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
500 gram
€ 27,95
2 x 500 gram
€ 51,95
Protexin Pro-Kolin Pasta – Hond en Kat

Protexin Pro-Kolin Pasta – Hond en Kat

Protexin Pro-Kolin Pasta - Hond en Kat is een zeer smakelijke probiotica formule in pastavorm voor zowel uw geliefde hond als kat. Protexin Pro-Kolin Pasta kan als startkuur gebruikt worden bij plotseling dunnen ontlasting om een gezonde stoelgang te herstellen. De pasta kan ook preventief bij pups en kittens gegeven worden direct na geboorte. 

Deze pasta bevat probiotica, prebiotica, koaline en pectine. De goede bacteriën van Pro-Kolin komen van nature voor in de gezonde darmen van uw huisdieren. De prebiotica ondersteunen de groei van deze goede bacteriën in de darmen van uw hond en kat. Koaline is een natuurlijk stofje dat een bindende werking heeft in de darmen. Pectine verzacht de overgevoelige maag en darmen. Samen stimuleren deze componenten een gezonde stoelgang van uw huisdier. Protexin Pro-Kolin Pasta - Hond en Kat is hierdoor zeer geschikt om de gezonde darmwerking van uw hond en kat te ondersteunen.

Dit product werkt ter bevordering van een evenwichtig dieet. Dit product dient niet gebruikt te worden als vervanging voor gevarieerde voeding. 

Bij Brekz bestelt u Protexin supplementen voordelig online. Bekijk ons assortiment en koop Protexin Pro-Kolin Pasta - Hond en Kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld bij Brekz. 

Voedingsadvies Protexin Pro-Kolin Pasta – Hond en Kat

Zorg altijd voor voldoende drinkwater. Bewaar de pasta op een droge plek, bescherm tegen direct zonlicht en sluit het goed af.

Voedingstabel:

Voor honden en katten lichaamsgewicht van:  Orale dosering
< 5 kg 2 maal daags 2 ml
5-15 kg 2 maal daags 3 ml
Voor honden met een lichaamsgewicht van
15-30 kg 2 maal daags 5 ml
>30 kg 2 maal daags 7 ml


De houdbaarheid van Protexin Pro-Kolin Pasta - Hond en Kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ingrediënten Protexin Pro-Kolin Pasta – Hond en Kat

Samenstelling:
Soja olie, preplex prebiotica (FOS & arabische gom), pectine, kaolien, kunstmatige rundvleessmaakstof.

Werkzame bestanddelen:
Protexin probiotica, Enterococcus faecium (NCIMB 10415) E1707 2×1011 CFU/kg

Ander supplement?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Protexin Pro-Kolin Pasta - Hond en Kat? Bekijk dan eens ons totaalaanbod Hondenappotheek of Kattenapotheek. Hier vindt u onder andere Phytonics Clear Intestine - Voedingssupplement.

https://www.brekz.nl/31131-home_default/protexin-pro-kolin-pasta-hond-en-kat.jpg
19.95 2019/01/01
Na een colon infectie heb ik mijn hond 3 kuurtjes gegeven en dit heeft zichtbaar bijgedragen aan haar herstel.
33773
16005
Protexin Pro-Kolin Pasta – Hond en Kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
15 ml
€ 19,95
2 x 15 ml
€ 36,95
Vétoquinol Care Enisyl-F - Voedingssupplement

Vétoquinol Care Enisyl-F - Voedingssupplement

Vétoquinol Care Enisyl-F - Voedingssupplement is een smakelijke pasta voor het verhogen van de weerstand en is geschikt voor katten en kittens. Bijna alle katten zijn ooit besmet geweest met FHV-1, ofwel niesziekte. Katten kunnen gemakkelijk worden besmet door hun moeder. Om uw katten of kittens een hogere weerstand te geven zijn ze beter beschermd tegen de vervelende ziekte. Dit voedingssupplement gebruikt daarvoor onder meer het aminozuur L-Lysine en is voorzien van een smakelijke vissmaak. Het product komt in een handig pompje.

 • Helpt weerstand verhogend bij katten en kittens 
 • Verkleint de kans op niesziekte
 • Smakelijke pasta met vissmaak
 • Handig pompje

Bij Brekz kunt u de beste supplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Vétoquinol Care Enisyl-F - Voedingssupplement tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Gebruik en dosering

U kunt de pasta direct toedienen in de bek of mengen door het dagelijkse voer. Bij niet accepteren kunt u de pasta op de poot aanbrengen, zodat hij het altijd binnen krijgt. 

Voedingstabel Vétoquinol Care Enisyl-F - Voedingssupplement

Dier Hoeveelheid
Aantal x dag / ml
Kittens 2x 1-2 ml
Katten 2x 1 ml

(1x pompen staat gelijk aan 1 ml)


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld naar een supplement tegen huidaandoeningen en overmatig haarverlies? Kijk dan eens bij onze Redonyl Ultra 150 mg - Voedingssupplement hond en kat.

https://www.brekz.nl/27699-home_default/vetoquinol-care-enisyl-f-voedingssupplement.jpg
21.25 2019/01/01
Makkelijk in gebruik door het pompje!
ik gebruik het voor mijn kat voor meer weerstand. Het wordt helemaal opgegeten.
31459
15299
Vétoquinol Care Enisyl-F - Voedingssupplement > Meer informatie
Verpakking Prijs
100 ml
€ 21,25
2 x 100 ml
€ 40,49
Dermoscent Keravita Tabletten voor hond en kat
https://www.brekz.nl/32667-home_default/dermoscent-keravita-tabletten-voor-hond-en-kat.jpg
17.49 2019/01/01
34844
16327
Dermoscent Keravita Tabletten voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
30 tabletten
€ 17,49
60 Tabletten
€ 32,95
Virbac Nutri-Plus Gel voor de kat

Virbac Nutri-Plus Gel Kat

Virbac Nutri-Plus Gel Kat is een energierijke bron in combinatie met vitaminen, sporenelementen en zeer makkelijk verteerbare bestanddelen. Het is specifiek samengesteld om uw actieve kat te ondersteunen tijdens intensieve lichamelijke inspanningen of in geval van speciale situaties die veel energie vereisen, zoals herstel, opgroeiende jonge dieren en drachtige en lacterende poezen. Nutri-Plus Gel wordt zeer goed geaccepteerd en is daardoor eenvoudig te gebruiken. Het kan uw huisdier helpen in geval van verminderde eetlust en de herstelperiode ondersteunen.

Bij Brekz kunt u supplementen voor katten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Virbac Nutri-Plus Gel Kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Virbac Nutri-Plus Gel Kat

Samenstelling 
Glucosestroop, Sojaolie, Visolie, Glucose molasse, Gehydrolyseerde dierlijke eiwitten
(rund en varken), Magnesiumsulfaat heptahydraat.

Toevoegingsmiddelen (per kg)
Vitamines
3a672b Vitamine A: 35 443 IE; E671 Vitamine D3: 3766 IE;
3a700 Vitamine E: 1 100 IE; 3a831 Taurine: 1428 mg; 3a315 Niacinamide: 400 mg;
3a841 CalciumD-panpotenaat: 350 mg; 3a831 Vitamine B6: 200 mg;
3a831 Vitamine B12: 0,42 mg

Sporenelementen
E5 Mangaan (Mangaansulfaat, monohydraat): 550 mg ; E1 IJzer
(Ferrochelate van glycine, hydraat): 420 mg.
2 theelepels (ongeveer 12g) Nutri-Plus Cat levert 45,2 IE van vitamine D3, 2,2 mg mangaan
en 1,1 mg ijzer per 5 kg lichaamsgewicht.

Analytische bestanddelen
Ruwe oliën & vetten (31,4%), Omega 6 (14,6%), Ruwe celstof (2,6%), Ruwe as (2,4%),
Omega 3 (2,3%), Ruw eiwit (1,2%), Kalium (0,06%), Calcium (0,03%), Magnesium (0,02%),
Mangaan (0,02%), IJzer (0,01%), Fosfor (0,004%), Vocht (14,4%).
Energiewaarde 18,4 MJ/kg

Gebruiksaanwijzing Virbac Nutri-Plus Gel Kat

1 theelepel (ongeveer 6 g) Nutri-Plus Gel per 5 kg lichaamsgewicht, 2x per dag. Om het toedienen te vereenvoudigen, geeft u eerst een kleine hoeveelheid in de bek van uw huisdier, waarna u vervolgens de aanbevolen hoeveelheid geeft. Nutri-Plus Gel kan direct in de bek worden gegeven met een spuit of kan gemengd worden met het dagelijks voer. Nutri-Plus kan worden gegeven totdat het dier beter is of tijdens een periode van lichamelijke inspanning. Aangeraden wordt om vóór gebruik of vóór verlenging van de gebruiksduur uw dierenarts te raadplegen. Zorg dat uw kat altijd voldoende drinkwater heeft. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld.

Ander product?

Zoekt u dit product voor uw hond? Kijk dan naar Virbac Nutri-Plus Gel Hond & Kat. Voor het totale aanbod kunt u kijken op de pagina met alle supplementen voor katten.

https://www.brekz.nl/29674-home_default/virbac-nutri-plus-gel-voor-de-kat.jpg
11.49 2019/01/01
33233
15822
Virbac Nutri-Plus Gel voor de kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
70,9 gram
€ 11,49
2 x 70,9 gram
€ 21,95
Virbac Pronefra voor hond en kat

Virbac Pronefra Hond en Kat

Virbac Pronefra Hond en Kat is ter ondersteuning van de nierfunctie bij chronische nierinsufficiëntie bij de hond en kat. Het is zeer smakelijk en is gebaseerd op de samenwerking van 5 ingrediënten. Calciumcarbonaat en magnesiumcarbonaat binden fosfor in het maagdarmkanaal en verminderen daardoor de beschikbaarheid van fosfor vanuit de voeding. Chitosan zorgt voor de binding van ureumtoxinen in het maagdarmkanaal. De polysacchariden van de astragalus helpen de normale nierstructuur te onderhouden door de progressie van fibrosering te verminderen. De mariene oligopeptiden dragen bij aan het behoud van een goede bloeddruk. 

Bij Brekz kunt u supplementen voor honden en katten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Virbac Pronefra Hond en Kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Samenstelling Virbac Pronefra Hond en Kat

Bevat astragalus 9,5%, vlees en dierlijke bijproducten (gevogelte), calciumcarbonaat 3,57%, viseiwithydrolysaat 1,9%, magnesiumcarbonaat 0,95%, chitosan 0,95% en glyceriden.

Additieven per kg (technische additieven): Butyl HydroxyTolueen (BHT), E 321 (1b): 190 mg*; Polyoxyetheen-20- sorbitaan-mono-oleaat, E 433 (1): 4 800 mg. * 1 ml Pronefra bevat ongeveer 0,02 mg BHT.

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 7,9%, ruwe olie en vetten 72,3%, ruwe as 4,8%, ruwe celstof 0%, calcium 1,39%, magnesium 0,27%, fosfor 0,13%, kalium 0,19% en natrium 0,19%.

Toediening en bewaring Virbac Pronefra Hond en Kat

Het flesje goed schudden voor gebruik. Een lichte neerslag is normaal.

 • Kat: 1 ml/4 kg
 • Hond: 1 ml/5 kg

Geef de dosering met behulp van de bijgeleverde doseerspuit 2x daags door het voer of direct in de bek, voor of na de maaltijd, aanvankelijk gedurende ten minste 6 maanden. Geef niet meer dan de aanbevolen dosis. Zorg dat uw huisdier altijd voldoende drinkwater heeft. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld. Bewaar Virbac Pronefra op een koele en droge plek.

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander supplement ter ondersteuning van de nieren? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar PhytoTreat Tukal Extra voor hond en kat. Voor andere supplementen kunt u kijken in onze hondenapotheek of kattenapotheek.

https://www.brekz.nl/29676-home_default/virbac-pronefra-voor-hond-en-kat.jpg
17.75 2019/01/01
33237
15825
Virbac Pronefra voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
60 ml
€ 17,75
2 x 60 ml
€ 33,49
180 ml
€ 34,49
2 x 180 ml
€ 65,95
Virbac Telizen 50 mg S – Voedingssupplement

Gebruiksaanwijzing Virbac Telizen 50 mg S

 • Katten:                      2x daags een halve tablet Telizen S
 • Honden < 10 kg:        2x daags een halve tablet Telizen S
https://www.brekz.nl/27732-home_default/virbac-telizen-voedingssupplement.jpg
19.49 2019/01/01
Twee maanden tot het goed werkt. Tot nu toe zie ik al verandering. Hopelijk gaat de verhuizing en het introduceren met een andere kat hierdoor soepeler!
Poes krijgt dit omdat ze voor 2 van onze katers bang is. Ze krijgt het nu 2 weken samen met zylkene en Bach druppels. Ze is echt een stuk minder nerveus geworden, er is nu meer harmonie u huis.
31477
15315
Virbac Telizen 50 mg S – Voedingssupplement > Meer informatie
Verpakking Prijs
30 tabletten
€ 19,49
60 Tabletten
€ 36,95
Virbac Nutribound Kat 150ml – Voedingssupplement

Virbac Nutribound Kat 150ml – Voedingssupplement

Virbac Nutribound Kat 150ml – Voedingssupplement is een smakelijke prebiotische drink ter ondersteuning van de gezondheid na operatie of ziekte. Dit supplement is speciaal ontwikkeld voor katten en biedt de nodige ondersteuning bij het herstel van uw huisdier. Het heeft een vloeibare vorm waardoor het makkelijk is in gebruik en hoeft bovendien niet te worden verdund. Het smakelijke supplement zit boordevol nutrienten zoals aminozuren, Omega-3 en -6 vetzuren, prebiotica en vitaminen. Het stimuleert de de eetlust en de behoefte aan vocht. Nutribound Kat is vrij van kunstmatige conserveermiddelen of kleurstoffen.

 • Helpt katten bij het herstel na operatie of ziekte
 • Smakelijke drink in handige vloeibare vorm
 • Rijk aan Omega-3 en Omega-6 vetzuren
 • Stimuleert vocht- en voedselopname
 • Vrij van kunstmatige conserveermiddelen en kleurstoffen

Bij Brekz kunt u de beste voedingssupplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Virbac Nutribound Kat 150ml – Voedingssupplement tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Virbac Nutribound Kat 150ml – Voedingssupplement staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Gebruiksaanwijzing Virbac Nutribound Kat 150ml – Voedingssupplement

Nutribound kan vanaf de eerste uren van het herstel toegediend worden om zeker te zijn van voldoende rehydratatie en aanvoer van essentiele voedingsstoffen. Na uiterlijk 48 uur met hernieuwde voedselinname starten. Daarna 's morgens voor of tijdens het eten naast de gebruikelijke voeding toedienen. Het supplement kan puur gegeven worden, aangelengd worden met water of direct over het voer gedaan worden. Bij weigeren kunt u het eventueel direct met een spuitje in de bek ingeven. 

Serveren op kamertemperatuur. Na opening tot 7 dagen gekoeld houdbaar.


Voedingstabel Virbac Nutribound Kat 150ml – Voedingssupplement

Lichaamsgewicht van de kat (kg) Aanbevolen dosering
ml per dag
< 10 15 - 30
10 - 20 30 - 50
> 20 50 - 70


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een ander middel ter verhoging van de weerstand van uw kitten of kat? Kijk eens bij ons Vetoquinol Care Enisyl-F Voedingssupplement.

https://www.brekz.nl/27726-home_default/virbac-nutribound-kat-3x150ml-voedingssupplement.jpg
20.49 2019/01/01
31479
15317
Virbac Nutribound Kat 3x150ml – Voedingssupplement > Meer informatie
Verpakking Prijs
150 ml
€ 9,69
3 x 150 ml
€ 20,49
6 x 150 ml
€ 38,95
Dermoscent Uti-Zen Cranberry Tabletten voor hond en kat
https://www.brekz.nl/33002-home_default/dermoscent-uti-zen-cranberry-tabletten-voor-hond-en-kat.jpg
17.49 2019/01/01
34888
16344
Dermoscent Uti-Zen Cranberry Tabletten voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
30 tabletten
€ 17,49
60 Tabletten
€ 32,95
Beaphar CBD Olie voor hond en kat 10 ml

Beaphar CBD Olie

Beaphar CBD Olie ondersteunt de gezondheid van uw huisdier, dankzij de werkzame stof CBD. CBD wordt gewonnen uit hennep, welke een positieve werking heeft op de gezondheid van uw huisdier. Beaphar CBD Olie heeft zowel mentaal als fysiek een positief effect op honden en katten. Naast de ondersteunende werking op gewrichten, spieren, het immuunsysteem en de darmflora, helpt CBD ook om huisdieren te kalmeren en minder gevoelig te maken voor stress. Deze olie is geschikt voor honden en katten vanaf 6 maanden. 

Bij Brekz kunt u producten van Beaphar goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar CBD Olie tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Gebruiksaanwijzing Beaphar CBD Olie

Beaphar CBD Olie schudden voor gebruik, 1 druppel per 5 kg lichaamsgewicht per dag, bij voorkeur onder de tong voor een betere opname. Zorg dat uw huisdier altijd voldoende drinkwater heeft. De houdbaarheid van Beaphar CBD Olie staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Samenstelling Beaphar CBD Olie

Hennepzaad olie 60-70%, hennep extract 30-40%, emulgator

Ander product?

Gebruikt u dit product liever in een ander vorm? Kijk dan eens naar Beaphar CBD Pasta of Beaphar CBD Snacks.

https://www.brekz.nl/29464-home_default/beaphar-cbd-olie-voor-hond-en-kat-10-ml.jpg
19.95 2019/01/01
Ik geloof dat dit product veel dieren kan helpen, rustiger te worden, maar helaas niet voor mijn hond.
33193
15834