terug
Supplementen kat

Supplementen kat

Al het extra's wat uw kat nodig kan hebben of wat u kunt toevoegen om uw kat topfit te houden! Bij Brekz kunt u de beste supplementen voor katten goedkoop online bestellen.
Lees meer ..
Supplementen kat

Breed aanbod supplementen voor de kat

Supplementen voor de kat zijn een aanvulling op de hoofdvoeding van een kat. Ze dragen bij aan de algehele gezondheid of ondersteunen bij gezondheidsproblemen. Brekz heeft een groot aanbod supplementen voor katten van verschillende fabrikanten in het assortiment. Deze variëren van tabletten voor een betere huid tot poeders voor soepele spieren. Hieronder vindt u een overzicht met een aantal van onze producten.

Bij Brekz kunt u de beste supplementen voor de kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment met de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Assortiment supplementen kat

Brekz heeft een uitgebreid aanbod als het aankomt op supplementen voor de kat. Veel supplementen hebben niet één functie maar meerdere, of werken in op de algehele gezondheid. Phytonics Detox comp is één van de supplementen met meerdere functies. Naast het ondersteunen van het maag-darmkanaal bevordert het ook een goede gezondheid van de blaas, nieren, lever en het lymfestelsel. CatOils Vital en Beaphar Algolith Zeewier zijn twee voedingssupplementen uit ons assortiment die speciaal ontwikkeld zijn ter ondersteuning van een algeheel goede conditie.

Huid en Vacht

De huid en vacht beschermen de kat tegen diverse invloeden van buitenaf. Het is dus van belang dat deze optimaal functioneert. In ons assortiment vindt u verschillende supplementen om de gezondheid van de huid en vacht van uw kat te stimuleren. De tabletten van Dermoscent Keravita dragen bijvoorbeeld bij aan een glanzende vacht en helpen overmatig haaruitval tegengaan. Ook voor katten met een gevoelige huid of hotspots zijn er verscheidene supplementen. Zo vindt u in ons assortiment onder andere Puur Hotspot.

Gewrichten, spieren en botten

Katten zijn van nature echte klauteraars. Het is daarom van belang dat ze soepele en sterke gewrichten, spieren en botten hebben. Ons assortiment bevat een grote verscheidenheid aan supplementen om hieraan bij te dragen. Bijvoorbeeld Pharmox HK Glucosamine richt zich speciaal op katten met gewrichtsproblemen. En ook Seraquin voor katten is speciaal samengesteld om katten met artrose te ondersteunen.

Maag en darm

Maag en darm problemen bij uw kat zijn absoluut geen pretje. Zo kan het zijn dat uw huisdier last heeft van acute diarree of juist obstipatie problemen heeft. Supplementen zoals AA Laxulon voor obstipatieproblemen en Diarsanyl Plus Pasta voor acute diarree kunnen bijdragen aan het herstel hiervan. Om een gezonde maag- en darmflora te ondersteunen hebben we onder andere Purina Pro Plan Fortiflora Probiotic in ons assortiment.

Weerstand & immuunsysteem

Soms heeft uw kat tijdelijk een minder goede weerstand. Bijvoorbeeld tijdens het herstellen van een ziekte of na een operatie. Een supplement als Virbac Nutribound Kat geeft het immuunsysteem van uw kat een boost en draagt zo bij aan het herstel van uw kat. Om een gezond immuunsysteem te ondersteunen en bij te dragen aan een optimale weerstand kunt u uw kat onder andere Phytonics Multivit geven. Heeft u een kitten in huis? Speciaal voor het immuunsysteem van jonge katten is er Trixie Multi vitaminepasta Junior.

Stress

In het dagelijks leven zijn stressvolle situaties voor uw kat helaas niet altijd te vermijden. Denk aan onweer, een bezoek aan de dierenarts of een verhuizing. In ons assortiment vindt u verschillende rustgevende supplementen die uw kat ondersteunen bij stress. Heeft uw kat last van stress of zit er een stressvolle situatie aan te komen? Kijkt u dan bijvoorbeeld eens naar Alphazium voor de kat of BF Petfood Relax Tabletten.

Overige supplementen

Farm Food kittenmelk is een melkvervanger voor wanneer uw kitten niet op een natuurlijke wijze aan moedermelk kan komen. Verder zijn er nog voedingssupplementen voor onder andere de luchtwegen, nieren, urineweginfecties en voor het verhelpen van haarballen. En vindt u in ons assortiment de Easypill, een smakelijk en kneedbaar snoepje dat het geven van medicijnen zeer eenvoudig maakt.

Let op: lees de bijsluiter voor gebruik van een supplement. Raadpleeg altijd de dierenarts voordat u supplementen toedient.

Ander product?

Bent u op zoek naar andere producten ter ondersteuning van de gezondheid van uw kat? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment op de pagina van onze kattenapotheek.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.