Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Dermoscent Keravita Tabletten voor hond en kat

Productinformatie
30 tabletten
€ 17,75 (€ 0,59/ct)
€ 17,75 (€ 0,59/ct)
2 x 30 tabletten
€ 33,25 (€ 0,55/ct)
€ 33,25 (€ 0,55/ct)
3 x 30 tabletten
€ 47,25 (€ 0,53/ct)
Meest verkocht
€ 47,25 (€ 0,53/ct)

Dermoscent Keravita Tabletten voor hond en kat is een voedingssupplement voor een glanzende en vitale vacht.

  • Smakelijke kauwtabletten
  • Helpt tegen (overmatig) haaruitval
  • Versterkt de klauwen

Meer informatie

Productinformatie Dermoscent Keravita Tabletten voor hond en kat

Dermoscent Keravita Tabletten voor hond en kat is een smaakvol voedingssupplement voor een glanzen vacht, sterke klauwen en helpt tegen overmatig haaruitval. Tijdens de rui is Keravita van Dermoscent essentieel. Maar dit product kan ook het gehele jaar door gegeven worden voor huisdieren die dat kunnen gebruiken, zoals dieren die te maken hebben met hoge temperaturen of veel stress. Daarnaast wordt aangeraden Keravita te geven na een periode van lactatie om de kwaliteit van de vacht en nagels te herstellen. Verder is Keravita een ideaal product om te gebruiken in voorbereiding op competities en shows. Een gezonde huid is de basis voor een stralende vacht. Als de huid kapot is door bijvoorbeeld gekrab heeft dit ook effect op de vacht. Keravita herstelt de huid en daarmee de vacht. In veel gevallen zal het krabben ook verminderen.

Keravita bevat phytokeratine uit natuurlijke bron. Keratine is een eiwit, dat een natuurlijke bouwsteen is van haar en nagels. Daarnaast bevat Keravita vitaminecomplexen zoals vitamine E, dat zeer voedend is voor de huid.

Bij Brekz kunt u de beste voedingssupplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Dermoscent Keravita Tabletten voor hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Gebruiksaanwijzing Dermoscent Keravita Tabletten voor hond en kat

Aangeraden wordt eenmaal daags de aangeraden dosis te geven zoals weergegeven in de tabel hieronder.

Gewicht van uw huisdier Aantal tabletten per dag
0-10 kg ½
10-20 kg 1
20-40 kg 2

Voor het optimaal resultaat geeft u Keravita regelmatig. De tabletten, die makkelijk te breken zijn, kunt u gewoon toevoegen bij het normale voer. De houdbaarheid van dit product staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan de aanbevolen hoeveelheid. Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is.

Ingrediënten Dermoscent Keravita Tabletten voor hond en kat

Phytokeratine uit tarwe en gierst, bamboe-extract en vitaminen-complex (vitamine B5, B8 (biotine), B3, B6 en E).

Ander product? 

Bent u op zoek naar een ander product, zoals een shampoo voor een glanzende vacht? Bekijkt u dan eens DermAllay Sensitive Shampoo. Bent u toch liever op zoek naar een voedingssupplement, bekijk dan eens ons totaaloverzicht voedingssupplementen voor de hond.