Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Puur Herny (wervels) voor hond en kat

Productinformatie
50 ml
€ 13,75 (€ 0,28/ml)
€ 13,75 (€ 0,28/ml)
2 x 50 ml
€ 26,25 (€ 262,50/l)
€ 26,25 (€ 262,50/l)
3 x 50 ml
€ 37,49 (€ 249,93/l)
Meest verkocht
€ 37,49 (€ 249,93/l)

Puur Herny voor hond en kat is een aanvullend diervoer dat werkt ter ondersteuning van de wervelkolom en het zenuwstelsel.

  • Ondersteunt de wervelkolom
  • Makkelijk gebruik
  • Voor honden en katten

Meer informatie

Productinformatie Puur Herny voor hond en kat

Puur Herny voor hond en kat is een aanvullend diervoer in vloeibare vorm dat geschikt is voor honden en katten. Het product ondersteunt de wervelkolom en het zenuwstelsel in het hals- en lendengebied.

Puur Herny voor hond en kat is gemaakt met natuurlijke ingrediënten en helpt met het bevorderen van soepele gewrichten. Het is bovendien erg gebruiksvriendelijk en kan aanhoudend worden gebruikt. Let op: lees voor gebruik van dit product de bijsluiter of gebruiksaanwijzing aandachtig. 

Bij Brekz kunt u Puur Herny voor hond en kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
   

Ingrediënten Puur Herny voor hond en kat

Samenstelling: 

Sint-janskruid (Hypericum perforatum), valkruid (Arnica montana) en alcohol (28,0%). 
   

Productadvies Puur Herny voor hond en kat

Dosering en gebruiksaanwijzing: 

20 druppels zijn ongeveer gelijk aan 1 ml. 

Honden 10 - 15 druppels
Katten 5 - 10 druppels

Geef deze dosis 2-3 keer per dag, tenzij uw arts u een andere frequentie aanraadt. Overleg eerst met een arts voordat u dit product tijdens de dracht of lactatie gebruikt. Het product kan aanhoudend worden gegeven, indien u om de 6-8 weken een stopweek houdt. Als het lastig is om het product meerdere malen per dag te geven, kunt u elke één à twee dagen een maximale dagelijkse dosis geven. 

Schud het flesje goed voor gebruik. Geef het product direct met een spuitje in de bek. Doe dit eventueel gepaard met een kleine lekkernij, zodat het toedienen prettiger voor uw dier is. Het wordt aanbevolen dit 30 minuten voor of na een maaltijd te doen. 

Bewaar op een droge plek uit het zonlicht op een temperatuur tussen 5-20 °C. De houdbaarheidsdatum van Puur Herny voor hond en kat staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 
  

Ander product? 

Ter ondersteuning van de gewrichten is er Puur Arthro. Voor een overzicht van onze overige verzorgingsproducten voor uw hond, kunt u kijken op onze overzichtspagina hondenapotheek.