Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Douxo Calm Micro-Emulsie spray

Productinformatie
200 ml
€ 19,25 (€ 96,25/l)
€ 19,25 (€ 96,25/l)
2 x 200 ml
€ 36,49 (€ 91,23/l)
€ 36,49 (€ 91,23/l)
3 x 200 ml
€ 45,95 (€ 76,58/l)
Meest verkocht
€ 45,95 (€ 76,58/l)

Douxo Calm Micro-Emulsie spray is een spray die de gevoelige huid verzacht en helpt bij het beschermen van de huidbarrière van uw hond of kat. Deze spray is gemakkelijk, snel én zonder water of massage te gebruiken. 

  • Geen water nodig
  • Gemakkelijk en snel
  • Verzacht de gevoelige huid

Meer informatie

Productinformatie Douxo Calm Micro-Emulsie spray

Heeft uw geliefde huisdier last van een geïrriteerde en jeukende huid? Gebruik dan Douxo Calm Micro-Emulsie spray. Deze spray draagt bij aan het verhelpen van jeuk en ontstekingen van de huid op de lange termijn. De unieke samenstelling van deze spray heeft een langdurige werking door de werkzame bestanddelen die opgeslagen worden in de talgklieren van uw hond of kat. Van daaruit verspreidt de spray zich over de hele huid.

De spray bevat de werkzame bestanddelen phytosphingosine, frambozenzaadolie en hinoktiol. Phytosphingosine is de voornaamste bouwsteen voor de ceramiden in de huidbarrière. Phytosphingosine ondersteunt een gezonde flora op de huid van uw geliefde hond of kat. Frambozenzaadolie bestaat voor 98% uit onverzadigde vetzuren, en hydrateert de huid zo natuurlijk. Hinoktiol, wat een derivaat van essentiële oliën uit coniferen is, heeft van nature een anti-microbiële en verzachtende werking.

Douxo Calm Micro-Emulsie spray is 100% parabeen vrij. Ook zijn er geen geurstoffen aan toegevoegd. Zo is de spray ook geschikt voor de gevoelige huid. De spray hoeft niet op een natte vacht aangebracht te worden, en hoeft na aanbrengen niet ingemasseerd te worden. Ideaal voor huisdieren die liever niet gewassen of uitgebreid aangeraakt willen worden. 

Bestel uw Douxo verzorgingsproducten voordelig online. Bekijk ons uitgebreide assortiment en koop nu Douxo Calm Micro-Emulsie spray tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld bij Brekz. 
         

Advies Douxo Calm Micro-Emulsie spray

Lichaamsgewicht <10 kg 10-25 kg >25 kg
Aantal keer sprayen 3x 5x 1x per 3 tot 5 kg
Aantal behandelingen per fles 65 40 ongeveer 25

Aangeraden wordt de dosering te verdubbelen voor langharige dieren. Was uw huisdier de eerste week met de Douxo Calm shampoo voor het beste resultaat, alvorens het herstel van de huid verder te ondersteunen met deze spray voor de volgende 2 weken. 

Spray op de huid met een afstand van ongeveer 30 cm. Het is niet nodig het product in te masseren of de vacht nat maken. Uitsluitend voor uitwendig gebruik.
         

Ingrediënten Douxo Calm Micro-Emulsie spray

Samenstelling: Phytosphingosine, Chlorhexidine digluconate (3%), Hydraterende stoffen
   

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief oor Douxo Calm Micro-Emulsie spray? Bekijk dan eens ons totaal aanbod vachtverzorging. Hier vindt u onder andere Douxo Calm Shampoo.