Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Iverquantel druppels voor siervogels, duiven en kleine knaagdieren

Productinformatie
10 ml
€ 13,35 (€ 1,34/ml)
€ 13,35 (€ 1,34/ml)
2 x 10 ml
€ 26,11 (€ 1,31/ml)
€ 26,11 (€ 1,31/ml)
3 x 10 ml
€ 38,10 (€ 1,27/ml)
Meest verkocht
€ 38,10 (€ 1,27/ml)

Iverquantel druppels (10 ml) is een ontwormingsmiddel dat is ontwikkeld ter behandeling van menginfecties met nematoden en cestoden bij kleine huisdieren.

  • Werkt effectief tegen rond-, plat- en lintwormen
  • Geschikt voor duiven, siervogels, kleine huisdieren en terrariumdieren
  • Makkelijk toe te dienen

Meer informatie

Productinformatie Iverquantel druppels

Iverquantel druppels (10 ml) kan worden ingezet bij de behandeling van menginfecties met rondwormen (nematoden), lintwormen (cestoden) en platwormen (trematoden) bij terrariumdieren, kooi- en volièrevogels, duiven en kleine knaagdieren. Ivermectine is werkzaam tegen maagdarmwormen, longwormen en ectoparasieten. Praziquantel heeft een cesticide werking bij lintwormen. Naast werkzaamheid tegen cestoden is er ook een goede effectiviteit tegen trematoden. Schildpadden en vinkachtigen kunnen overgevoelig reageren op ivermectine. Het wordt daarom afgeraden om dit middel te gebruiken bij deze dieren.

Bij Brekz kunt u de allerbeste ontwormingsmiddelen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Iverquantel drops tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld! 

Samenstelling Iverquantel drops

Werkzame stoffen: 0.4 mg ivermectine, 20 mg praziquantel per ml.

Toediening en dosering Iverquantel druppels

Dit ontwormingsmiddel is uitsluitend geschikt voor orale toediening. De éénmalige dosering bedraagt 0,2 mg ivermectine en 10 mg praziquantel per kg lichaamsgewicht (=0,5 ml per kg lichaamsgewicht).

Iverquantel drops in de oorspronkelijke verpakking bewaren beneden de 25°C. Niet in de koelkast of de vriezer plaatsen. Bewaar de verpakking buiten het zicht en bereik van kinderen. 

Ander product?

Heeft uw konijn last van madenziekte? Probeer dan Beaphar Anti-Myiasis voor konijnen. Voor bestrijdingsmiddelen voor katten kunt u kijken op de pagina van onze kattenapotheek