Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
VERTRAAGDE LEVERING: Het is momenteel flink drukker dan normaal. Vanwege het corona-virus ontvangen we veel meer bestellingen. Daarnaast zijn we bezig te verhuizen naar een groter magazijn. Als gevolg hiervan zal de levering van uw bestelling circa 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip voor deze situatie en werken er heel hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Boon Sponsballetjes kattenspeelgoed

Productinformatie
Per verpakking
€ 3,95
€ 3,95

Boon Sponsballetjes kattenspeelgoed is een verpakking met vier simpele, maar vermakelijke balletjes voor uw kat. 

  • Maakt geen geluid
  • Kan geen schade aanrichten
  • Met vrolijke kleuren. 

Meer informatie

Boon Sponsballetjes kattenspeelgoed

Boon Sponsballetjes kattenspeelgoed is een verpakking met vier zachte balletjes, waar uw kat zich uren mee zal kunnen vermaken. Omdat ze zacht zijn zullen ze geen vervelende geluiden maken en kunnen ze geen schade aan het huis aanrichten. De balletjes hebben per stuk twee vrolijke kleuren. Simpel, maar vermakelijk speelgoed voor uw kat. 

Bij Brekz kunt u de beste speelgoed voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Boon Sponsballetjes kattenspeelgoed tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.
      

Ander speelgoed? 

Bent u op zoek naar kattenspeelgoed met catnip erin? Bekijk dan ons Kattenspeelgoed assortiment. Hier verkopen we onder andere de Kong Catnip Toy Frog. Deze bevat kattenkruid en heeft de vorm van een kikker.


Reviews
4
4
4
4
4
4.8 / 5 (5)
24-10-2019
4
4
4
4
4
Leuke lichte stuiterballetjes
13-07-2019
4
4
4
4
4
Uitstekend
07-11-2017
4
4
4
4
4
Vriendelijke medewerkers, snelle levering.
15-05-2017
4
4
4
4
4
nog altijd het beste speelgoed voor poezen
04-01-2017
4
4
4
4
4
Mijn kat Spooky apporteert graag en deze balletjes kan hij gemakkelijk met zijn bekje op pakken. Hij is er stapelgek mee.