terug
Smaken kattenvoer
Kattenvoer voor uw kat in alle smaken, van Tonijn tot Kip. Voor elke kat wat wils! Kijk snel wat ons volledige aanbod is per smaak.
Lees meer ..
Smaken kattenvoer

Smaken kattenvoer

Katten zijn berucht om hun kieskeurigheid als het op eten aankomt. Het kan zelfs voorkomen dat ze weigeren bepaalde soorten voer te eten! Omdat het erg belangrijk voor uw kat is dat hij iedere dag de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt, doet u er goed aan om een kattenvoer uit te zoeken dat uw kat met liefde eet. Sommige katten houden meer van gevogelte, terwijl andere katten meer van vis houden. Daarnaast is er speciaal kattenvoer op basis van lam, dat geschikt is voor katten die een gevoelige spijsvertering hebben. Ook is er speciaal kattenvoer waarbij de brokjes in verschillende smaken zijn: ideaal voor als u meerdere katten heeft of voor als uw kat van afwisseling houdt. De lekkerste smaken kattenvoer vindt u bij ons!

Bij Brekz kunt u alle smaken kattenvoer goedkoop online kopen. Bestel dus snel het favoriete kattenvoer van uw kat en krijg het voor de laagste prijs gemakkelijk thuisbezorgd!

De houdbaarheidsduur van kattenvoer varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Aanbod smaken kattenvoer 

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende smaken hondenvoer die wij verkopen, alsmede een paar suggesties per smaak.

Smaken kattenvoer: vlees

Smaken kattenvoer: vis

Smaken kattenvoer: meerdere smaken

  • Multismaak: Houdt uw kat van afwisseling of heeft u meerdere katten die ieder een andere smaak het lekkerst vinden? Bestel dan handige verpakkingen met kattenbrokjes in verschillende smaken, zoals bijvoorbeeld Iams Multi-Cat kattenvoer.

Bij Brekz bestelt u de lekkerste smaken kattenvoer voor de laagste prijs!
 

Ander manier van zoeken?

Misschien kiest u liever uw kattenvoer op een andere manier? Wij verkopen ook kattenvoer afgestemd op levensfase van uw kat of speciaal voer voor raskatten.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.