terug
Graanvrij kattenvoer

Graanvrij kattenvoer

Graanvrij kattenvoer is kattenvoer dat vrij is van granen en is daardoor extra gemakkelijk verteerbaar. Het assortiment bevat voedingen met kalkoen, kip en eend, maar ook maaltijden met zeevis en is geschikt voor zowel volwassen katten als (in sommige gevallen) kittens. Bekijk hieronder ons veelzijdige assortiment.
Lees meer ..
Graanvrij kattenvoer

Graanvrij kattenvoer assortiment

Graanvrij kattenvoer is kattenvoer dat vrij is van granen en is daardoor extra licht verteerbaar. Een graanvrije samenstelling van de voeding wordt tevens gebruikt om voedselgevoelige katten te bedienen. Er is een aanzienlijke groep katten die moeite heeft om gluten en granen te verteren. Vaak worden de granen in graanvrije voedingen vervangen door rijst. Dit betekent uiteraard niet dat deze maaltijden minder smakelijk zijn dan die met granen. In onze webshop vindt u een wijd assortiment aan graanvrije voedingen, zodat er altijd wel een smaak bij zit die uw kat niet kan laten staan. Leest u verder voor een toelichting op ons assortiment.

Nutram graanvrij kattenvoer

Nutram heeft een aantal smakelijke graanvrije voedingen in hun assortiment. Zo is er onder meer een voeding met zalm en forel en een met kalkoen, kip en eend.

  • Zoekt u een graanvrij kattenvoer met vis? Dan is Nutram Graanvrij Zalm & Forel T24 kattenvoer wellicht wat voor uw kat
  • Er is ook een voeding met kalkoen, kip en eend, het Nutram Graanvrij Kalkoen, Kip & Eend kattenvoer

Acana graanvrij kattenvoer

Acana staat bekend om zijn natuurlijke voedingen, vrij van toevoegingen. Zij heeft ook een aantal graanvrije producten in het assortiment. 

  • Een heerlijke, licht verteerbare voeding met wild, dat is Acana Regionals Wild Prairie kattenvoer
  • Een alternatief met vis vindt u bij het Acana Regionals Pacifica kattenvoer
  • Lamsvlees, eend, kalkoen en snoekbaars zijn de ingrediënten van deze combinatievoeding van Acana, het Acana Regionals Grasslands kattenvoer

Orijen graanvrij kattenvoer

Orijen biedt biologisch verantwoord premium droogvoer voor iedere kat. Er is keuze uit diverse graanvrije voedingen.

  • Bent u op zoek naar een graanvrij voer voor uw kitten? Orijen Cat & Kitten kattenvoer is zowel geschikt voor kittens als opgroeiende katten
  • Een graanvrij voer met wel zes soorten vis vindt u bij Orijen Six Fish kattenvoer
  • Diverse dierlijke eiwitten vindt uw kat in Orijen Regional Red kattenvoer. Met onder meer Angus rund, wild-zwijn, bizon en lam
  • Rechtstreeks van de toendra, dat is Orijen Tundra kattenvoer, met onder andere geit, hert, schapenvlees en bizon

Hill's graanvrij kattenvoer

Hill's staat bekend om zijn afgewogen voedingen. Kies uit onder meer de volgende twee voedingen.


De houdbaarheidsduur varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld een voeding met lam? Kijk dan eens bij ons kattenvoer met Lam.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.