Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Natuurlijk kattenvoer 

Bij Brekz vindt u natuurlijke kattenvoer tegen de scherpste prijzen! Deze biologische producten kenmerken zich o.a. door vrij te zijn van: geur- kleur en smaakstoffen, chemische conserveermiddelen, dierproeven en graan- en glutenvrij. Bestel snel én eenvoudig het beste natuurlijke kattenvoer online.

HFC 70 gr

Adult

Brokken

NatureCare

Country

HFC 70 gr

Almo Nature Natural Combipack C Tonijn 24x70 gr

Almo Nature Natural Combipack C Tonijn

Almo Nature Natural Combipack C Tonijn is een voordelige mix van 4 verschillende soorten Tonijn. Iedere soort bevat 6 blikjes à 70 gram Almo Nature Natural.

 • 6 x 70 gram Almo Nature Tonijn & Jonge Ansjovis
 • 6 x 70 gram Almo Nature Tonijn uit de Stille Oceaan
 • 6 x 70 gram Almo Nature Tonijn & Garnalen
 • 6 x 70 gram Almo Nature Atlantische Tonijn

Almo Nature Natural maakt enkel gebruik van 100% natuurlijke ingrediënten. Er worden geen chemische hulpstoffen, conserveringsmiddelen en kleurstoffen aan toegevoegd. Hierdoor behoudt het voer een natuurlijke smaak. 
Almo Nature biedt uw kat middels het HFC keurmerk enkel hoogwaardig vlees en vis aan dat van origine geschikt is voor menselijke consumptie. Deze smakelijke aanvullende natvoeding is geconserveerd in het eigen kookvocht. Hierdoor behoudt het voer alle belangrijke voedingsstoffen die van nature aanwezig zijn. Daarbij blijft ook de smaak optimaal waardoor zelfs de meest kieskeurige katten deze voeding niet kunnen weerstaan.

Bij Brekz kunt u Almo Nature kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Almo Nature Natural Combipack C Tonijn tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Almo Nature Natural Combipack B Tonijn staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Almo Nature Natural Combipack C Tonijn Ingrediënten

 • Almo Nature Tonijn & Jonge Ansjovis
  Tonijn (70%), Visbouillon (24%), Jonge Ansjovis (encrasicholina heteroloba) (5%), rijst (1%).  
 • Almo Nature Tonijn uit de Stille Oceaan
  Tonijn uit de Stille Oceaan (75%), Boullion (24%), rijst (1%)
 • Almo Nature Tonijn & Garnalen
  Tonijn 55%, Visbouillon 24%, Garnalen 20%, Rijst 1%
 • Almo Nature Atlantische Oceaan
  Atlantische Tonijn (75%), bouillon (24%), rijst (1%)

Voedingsadvies 

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het na openen goed af. Er wordt aangeraden om af te wisselen tussen droog- en natvoeding, respectievelijk in de volumeverhouding 60% en 40%. 
Ook is het aan te raden om regelmatig af te wisselen tussen de verschillende smaken droog-en natvoeding, zodat uw kat alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt.
Deze smakelijke combipack helpt u hierbij, zodat u voordelig en eenvoudig kunt afwisselen van smaak en u uw kat regelmatig kunt verassen met een andere smaak.

Gewicht van de kat (kg) Natvoer Droogvoer
Gram Gram
4 110 35
6 165 55
8 220 70
10 275 85
12 330 105


Ander voer?
Bent u op zoek naar voer voor uw kat met urinewegproblemen? Kijk dan op Royal Canin Veterinary Diet Urinary S/O Combi zakjes kattenvoerWilt u het totaalaanbod zien van Royal Canin, dan kunt u kijken op de pagina van Royal Canin kattenvoer.

https://www.brekz.nl/27997-home_default/almo-nature-hfc-natural-combipack-c-tonijn-24x70-gr.jpg
22.25 2019/01/01
Mijn katten vinden het heerlijk en eten zo niet elke dag hetzelfde
31768
15406
Almo Nature HFC Natural Combipack C Tonijn 24x70 gr > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
24 x 70 gram
€ 22,25 (€ 13,24/kg)
Almo Nature Natural Atlantische Tonijn 70 gr

Productinformatie Almo Nature Almo Nature Natural Atlantische Tonijn

Almo Nature Natural Atlantische Tonijn bestaat slechts uit natuurlijke ingrediënten. Het vleesgehalte is daarom ook erg hoog, namelijk altijd meer dan 70% (met uitzondering van voer voor kittens). Het voer is van de beste kwaliteit, onder andere omdat er geen smaakversterkers en kunstmatige conserveringsmiddelen aan toegevoegd worden. De vis is vers en het vlees is puur. Deze variant is geschikt voor volwassen katten bestaat voor 75% uit tonijn.  

In het Natural assortiment kiest Almo Nature voor ingrediënten die 100% geschikt zijn voor menselijke consumptie. Dat betekent dat de kwaliteit erg hoog is. De voeding bevat de beste soorten vlees, vis, groenten, fruit en kaas, verpakt in hun eigen bouillon, zodat alle voedingsstoffen bewaard blijven. 

Almo Nature maakt vooral voer voor honden en katten omdat dat hun belangrijkste klanten zijn. Ze zijn van mening dat natuurlijke voeding het best voor uw huisdier is. Hun producten zijn dus volledig natuurlijk en worden niet chemisch behandeld. Ook wordt er op de verpakking duidelijk vermeld wat er in het product zit en waar het vandaan komt. 

Wilt u uw kat verwennen met een lekkere, maar ook gezonde maaltijd? Bij Brekz kunt u goedkoop heel veel merken en varianten online kopen. Ook is Almo Nature Natural Atlantische Tonijn verkrijgbaar in voordeelverpakkingen van 12 of 24 stuks. 

De houdbaarheid van Almo Nature Natural Atlantische Tonijn staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 
   

Ingredienten Almo Nature Natural Atlantische Tonijn

Atlantische Tonijn (75%), bouillon (24%), rijst (1%)

Analytische bestanddelen 
Ruw eiwit (14.0%), ruw vet (0.3%), ruwe vezel (0.1%), ruwe as (1.4%), (vocht (81.0%), metaboliseerbare energie (742.0 kcal/kg)
    

Voedingsadvies 

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. Er wordt aangeraden om af te wisselen tussen droog- en natvoer, respectievelijk in de volumeverhouding 60% en 40%. 

Voedingsadvies Almo Nature Natural Atlantische Tonijn
Gewicht van de kat (kg) Natvoer Droogvoer
Gram Gram
4 110 35
6 165 55
8 220 70
10 275 85
12 330 105

 

Ander voer?

Bent u niet op zoek naar normaal kattenvoer, maar naar voer voor katten met gezondheidsproblemen? Bekijk dan eens onze Royal Canin- Veterinary Diet kattenvoer pagina. Hier vindt u onder andere voer voor katten met nierproblemen, zoals Royal Canin Veterinary Diet Renal Chicken (zakjes) kattenvoer.

Almo Nature
https://www.brekz.nl/25729-home_default/almo-nature-atlantische-tonijn.jpg
22.25 2019/01/01
Onze katten vinden de blikjes van Almo Nature geweldig, er blijven geen restjes over.
Koop mijn Almo Nature bijna altijd via Brekz. Zowel product als leverancier helemaal ok.
Bij mij zijnde er gek op,
Super service. Vriendelijk personeel!
Mijn poezen zijn er dol op, een traktatie!
Mijn katten vinden dit heerlijk. Je ziet ook dat het echt vis is
Ben met product bekend het is prima
goed product onze kat is er dol op
Kwaliteit perfect en goedkoper dan in de winkel.
onze blauwe Russische poes lust geen ander nat voedsel!!
Binnen 24 uur was onze bestelling thuis bezorgd. Snel en goedkoop. Doen we de volgende keer precies zo.
Kwaliteit is goed Prijs en hoeveelheid is naar verhouding te hoog ten opzichte van tonijn in de winkel.
Keurige levering en op tijd. Monique
20849
2311
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 6 (Legend)
€ 6,09 (€ 14,50/kg)
Per 12 (Legend)
€ 11,95 (€ 14,23/kg)
Per 18 (Legend)
€ 17,49 (€ 13,88/kg)
Per 24 (Natural)
€ 22,25 (€ 13,24/kg)

Adult

Carocroc 29/12 - 3 Mix kattenvoer

Productinformatie Carocroc 29/12 - 3 Mix kattenvoer

Carocroc 29/12 - 3 Mix kattenvoer is een volledige voeding voor katten van alle rassen. De voeding bestaat uit drie soorten brokjes in verschilende kleuren. Twee soorten brokjes hebben de smaak van gevogelte en één brokjessoort heeft de smaak van rund. Door deze verrassende variatie zal uw kat nog meer van zijn of haar maaltijd kunnen genieten. De voeding is bereid met hoogwaardige natuurlijke ingrediënten, wat de smaak zeker ten goede komt. Daarnaast is de voeding verrijkt met extra vitaminen en mineralen en bevat het geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. 

Carocroc 29/12 - 3 Mix kattenvoer bevat 29% ruw eiwit. Eiwit wordt gebruikt om de spieren te kunnen onderhouden, waardoor uw kat een actief leven kan leiden. Ook bevat het 12% ruw vet. Vet is erg energierijk en stimuleert dat er aan de energiebehoefte van uw kat voldaan wordt. Zalmolie, een product dat rijk is aan Omega 3- en 6-vetzuren, bevordert een gezonde huid en glanzende vacht en het ondersteunt de gewrichten. Dus bent u op zoek naar een lekkere en gezonde maaltijd voor uw kat? Bestel dan nu Carocroc 29/12 - 3 Mix Kattenvoer goedkoop online op Brekz. Uw kat zal hier zeker van kunnen genieten!

De houdbaarheid van Carocroc 29/12 - 3 Mix Kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze veelgestelde vragen (FAQ).
 

Ingrediënten Carocroc 29/12 - 3 Mix Kattenvoer

gevogelte (26%), dierlijk eiwitextract (rund, varken) (26%), maïs, tarwe, maïsgluten, dierlijk vet (rund, gevogelte), vleesmix (3%), gehydrolyseerde kippenlever, mineralen, visolie (zalm), hemoglobine

Analytische bestanddelen:

Ruw eiwit (29%), ruw vet (12%), ruwe celstof (1,5%), ruwe as (7,2%), vocht (10%), calcium (1,15%), fosfor (0,9%).     

Toegevoegde voedingsmiddelen:

Vitamine A (12000 IE/kg), Vitamine D3 (1200 IE/kg), Vitamine E (110 IE/kg), Vitamine K3 (0,6 mg/kg), Thiamine (B1) (5,6mg/kg), Riboflavine (B2) (4,2 mg/kg), Niacine (B3) (39,2 mg/kg), Panthotheenzuur (B5) (16,8 mg/kg), Pyrodoxine (B6) (4,5 mg/kg), Vitamine B12 (22,4 mcg/kg), Biotine (168 mcg/kg), Choline: (560 mg/kg), Foliumzuur (7 mg/kg), Vitamine C (29,7 mg/kg), IJzer (74,6 mg/kg), Mangaan (29,8 mg/kg), Koper (10 mg/kg), Zink (67,2 mg/kg), Jodium (0,7mg/kg), Cobalt (0,7 mg/kg), Selenium (0,1 mg/kg).
 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Voedingsadvies Carocroc 29/12 - 3 Mix kattenvoer
Gewicht (kg) Hoeveelheid voeding
Gram
2 30-40
3 40-55
4 45-65
5 55-80
6 60-90
7 70-100
8+ 10-15 g/kg

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Carocroc 29/12 - 3 Mix kattenvoer? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Carocroc kattenvoer op onze website. Voor oudere katten beschikken we over Carocroc 25/12 Senior kattenvoer

Carocat
https://www.brekz.nl/29217-home_default/carocat-3-mix.jpg
37 2019/01/01
Nog niet lang in gebruik, maar tot nu toe tevreden.
Mijn kat Luckey is dol op deze brokken. Doordat ze groot zijn moet hij er op kouwen zodat zijn tanden schoon en gezond blijven
Prima voer,prima bezorging.
Mijn katten eten dit al jaren
Pip staat te springen als ik de brokjes in zijn bakje doe. Zijn vacht glimt als nooit tevoren
Uitgebreid assortiment, snelle service, goed ingepakt en lagere prijs.. Ik ben happy!
Dit is een mooie brok voor mijn drie katten. Prijs kwaliteitverhouding is p rima
Alles naar wens! Goed product.
dit kattenvoer is het enige wat de poezen lekker vinden
Nog niet geprobeerd. Staat nog in de kelder, eerst de zalmversie. Vinden ze heerlijk.
De katten vinden het heerlijk
Goed en snel en de prijs is ook goed
word door mijn 4 katten altijd zeer goed op geknabbeld.
Ik heb drie katten. Ze zijn ook best kieskeurig maar ze vinden deze voer super lekker.
overschakelen op dit voer ging zonder problemen. het oude voer, Royal Canin) zorgde voor vele braakselplekken in huis. sinds ik dit voer geef is niet alleen het overgeven verdwenen maar ook beduidend minder ontlasting
Het kattenvoer is van prima kwaliteit. Het bestellen en het afleveren ging ook prima dus alles is helemaal top.
Voldoet goed ze eten er lekker van.al hoewel smölke mij ook prima voldeed .was niks mis mee.en dat vind ik erg jammer dat het bij jullie niet meer verkrijgbaar is.
Het is goed aangekomen en het smaakt lekker kan voorlopig nog een tijd vooruit nu nog een bak om het in te doen.
Precies allemaal wat ik besteld heb, inderdaad goedkoper dan bij de dierenwinkel en gratis thuis bezorgd. Ik word vaste klant.
Míjn katten vinden het heerlijk.. normaal krijgen ze de variant met lam maar deze variant vinden ze ook heerlijk.
Heel goed product ! Niet duur en perfecte service !!
Heel goede prijs kwaliteit. Mijn twee poezen (britse kortharen) waren er van in de beginne weg van.
Te vreden, gebruiken het al jaren.
Wordt altijd goed verzorgd en de services ben ik ook te vrede over
Heel goed voer voor een interessante prijs
Goed product, katten vinden het heerlijk.
Prima product en me hond en kat doen het er goed op , nooit ziek goed op gewicht en speels en vol energie top voer
Katten zijn nogal nieuwsgezind als het op smaak neer komt. Vandaar dat het een constant "zoeken naar" de juiste combinatie is als je gaat bestellen. We hopen dat het deze keer raak is ...
deze brokken vallen bij de katten goed in de smaak iets anders eten ze niet.
Met onze 4 poeskes zijn we met de 30 kg Carocroc tot september 2017 op ons gemak. Ze lusten het allevier, ook onze raskat die niet zo simpel is.
Prima kattenbrokjes, anti vlooiendruppels en anti wormtabletjes voor de kat, voordelig . Snelle bezorging. Bezorgtijd wordt aangegeven, dat is fijn.
prijs-kwaliteit zeer goed
Goede kwaliteit, katten eten het graag, goede prijs.
Goed product, voor een prima prijs en mooi snel geleverd!
De levering is erg goed. Ik ben dik tevreden. Mijn kat heeft het geproefd en vond het lekker
2299
1377
Carocroc 29/12 - 3 Mix > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 kg
€ 7,49 (€ 3,75/kg)
2 x 2 kg
€ 14,75 (€ 3,69/kg)
7 kg
€ 19,95 (€ 2,85/kg)
15 kg
€ 37,00 (€ 2,47/kg)
2 x 15 kg
€ 72,44 (€ 2,41/kg)

Brokken

Orijen Regional Red kattenvoer

Productinformatie Orijen Whole Prey Regional Red kattenvoer

Orijen Regional Red kattenvoer is een complete, natuurlijke voeding voor volwassen katten. Orijen bevat 40% voedzame eiwitten en niet meer dan 17% laagglykemische koolhydraten en is daarmee perfect afgestemd op de natuurlijke voedingsbehoefte van de kat. De voedzame WholePrey-verhouding van vers vlees, orgaanvlees en kraakbeen bevat praktisch alle voedingsstoffen die uw geliefde kat nodig heeft voor een gezond en lang leven. 
Dankzij de toevoeging van gevriesdroogde kabeljauwlever, zal zelfs de meeste kieskeurige eter van deze smakelijke voeding genieten. De voeding draagt bij aan een gezond immuunsysteem, een glanzende vacht en ondersteunt de spijsvertering. Orijen maakt gebruik van hoogwaardig ingrediënten en zorgt dat het bereidingsproces zeer zorgvuldig verloopt, zodat uw kat enkel het beste binnenkrijgt.

Bij Brekz kunt u Orijen kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Orijen Regional Red kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
>
      

Ingrediënten Orijen Whole Prey Regional Red kattenvoer

Verse angus rundvlees (8%), vers wild zwijnen vlees (4%), verse europese bizon vlees (4%), vers of rauw lamsvlees (4%), vers yorkshire varken (4%), verse runderlever (4%), verse wild zwijnen lever (4%), verse runder pens (4%), verse hele sardine (4%), verse hele eieren (4%), lamsvlees (gedroogd, 4%), rundvlees (gedroogd, 4%), hele haring (gedroogd, 3,5%), hele sardine (gevriesdroogde), 3,5%), schapenvlees (gedroogd, 3,5%), runder vet (3,5%), verse runder nier (3,5%), vers runder hart (3,5%), varkensvlees (gedroogd, 3,5%), hele rode linzen, hele groene linzen, hele groene erwten, linzen vezel, hele kikkererwten, hele gele erwten, hele kievitsbonen, verse varkenslever (1,5%), verse lamslever (1,5%), pacifische kabeljauw (gedroogd, 1,5%), haring olie (1%), groene lams pens (1%),  runder kraakbeen (gedroogd, 1%), zon gedroogde alfalfa, gedroogde bruine zeewier, runderlever (gevriesdroogd), runderpens (gevriesdroogd), lamslever (gevriesdroogd), lamspens (gevriesdroogd), verse pompoen, verse muskuspompoen, courgette, pastinaak, verse hele wortelen, verse red delicious appels, verse bartlett peren, verse cranberries, verse bosbessen, verse groene boerenkool, verse spinazie, rode bieten loof, raapstelen, cichoreiwortel, kurkuma, mariadistel, kliswortel, lavendel, heemstwortel, rozenbottels. Nutritionele toevoegingsmiddelen: Zinkchelaat: 100 mg, koper chelaat: 11 mg, choline chloride: 1200 mg. Zoötechnische toevoegingsmiddelen: Enterococcus faecium NCIMB10415: 600×10^6 CFU. Analytische bestanddelen: Ruwe eiwitten (min.) 40%, Vetgehalte (min.)  20%, Ruwe as (max.) 9,5%, Ruwe vezels (max.) 3%, Vocht (max.) 10%, Calcium (min.) 2,1%, Fosfor (min.) 1,6%, Magnesium (min.) 0,1%, Taurine (min.) 0,2%, Omega-6 vetzuren (min.) 2.5%, Omega-3 vetzuren (min.) 1,1%, DHA (min.) 0,25%, EPA (min.) 0,2% 
    

Voedingsadvies Orijen Whole Prey Regional Red kattenvoer

Voedingsadvies per dier in g/dag volgens de producent:

Gewicht van de kat Gewicht behouden Gewichtsverlies Senior
2 kg 35 g - 35 g
3 kg 45 g - 35 g
4 kg 65 g - 40 g
5 kg 65 g 65 g 65 g
6 kg 85 g 65 g 65 g
8 kg 100 g 85 g 85 g
10 kg 115 g 85 g 85 g


De daadwerkelijke hoeveelheden hangen af van grootte, gewicht, leeftijd en activiteit van de kat. Beoordeel uw kat en pas indien nodig de dagelijkse hoeveelheid aan. Verdeel de aanbevolen hoeveelheid over ten minste twee maaltijden per dag. Zorg dat uw kat altijd voldoende drinkwater heeft. De houdbaarheid van Orijen Regional Red Wholeprey kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
       

Ander product?

Op zoek naar een andere smaak van dit product? Kijk eens naar Orijen Six Fish kattenvoer. Voor alle overige varianten kunt u kijken op de pagina van Orijen kattenvoer.

https://www.brekz.nl/24536-home_default/orijen-regional-red-kattenvoer.jpg
37.49 2019/01/01
Prima biologisch kattenvoer. De kat eet het al jaren.
Prima gebruik het al een poos
Dit voer voor het eerst aan mijn katten aangeboden en de grote kater kan er niet genoeg van krijgen maar de kleine dame is iets minder enthousiast. De samenstelling van de brok is hetgeen mij heeft doen besluiten dit aan mijn katten te voeren. Ik geef overigens ook Orijen Regional Red Hond brokken aan mijn 2 honden. Prima product en zo gezond als het kan zijn.
Snelle en correcte levering. Mijn spullen waar goed verpakt.
26961
14279
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1,8 kg
€ 37,49 (€ 20,83/kg)
5,4 kg
€ 73,25 (€ 13,56/kg)
2 x 5,4 kg
€ 146,49 (€ 13,56/kg)

NatureCare

Prins NatureCare Kip Blik 200 gr kattenvoer

Prins NatureCare Kip Blik 200 gr kattenvoer

Prins NatureCare Kip Blik 200 gr kattenvoer is een smakelijke, complete vleesmaaltijd met kip en is geschikt voor iedere volwassen kat. Dit smakelijke natvoer met kip is voorzien van hoogwaardige, met zorg geselecteerde ingrediënten. Naast de uitstekende smaak is hij bovendien erg gezond. Zo ondersteunt het natvoer met haar hoge vochtgehalte en onder meer cranberries, een gezond milieu in de blaas. Bovendien is de voeding vrij van granen en rijst, wat de verteerbaarheid ten goede komt. Het product is vrij van synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

 • Hoogwaardige ingredienten
 • Smakelijke voeding met kip
 • Ondersteunt het gezonde milieu in de blaas
 • Graanvrij
 • Vrij van synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen

Bij Brekz kunt u het beste Prins nat kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Prins NatureCare Kip Blik 200 gr kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Prins NatureCare Kip Blik 200 gr kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Prins NatureCare Kip Blik 200 gr kattenvoer

50% samengesteld met kippenhart, kippenvlees, kippenlever, kippenmaag en kippennek, cranberries (3%), zalmolie, inuline. 

Analytische bestanddelen
Vocht (76%), ruw eiwit (11%), ruw vet (7%), ruwe as (2%), ruwe celstof (0,5%), koolhydraten (3,5%), calcium (0,31%), fosfor (0,26%). Energiewaarde: 1210 kcal/kg.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een natvoer van Prins met kalkoen? Kijk dan eens bij ons Prins NatureCare Kip Blik 200 gr kattenvoer.

https://www.brekz.nl/27683-home_default/prins-naturecare-kip-kattenvoer.jpg
2.35 2019/01/01
Het is heel gezond voor de katten en ze eten het graag.
31000
15137
Prins NatureCare Kip kattenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
200 gram
€ 2,35 (€ 11,75/kg)
2 x 200 gram
€ 3,95 (€ 9,88/kg)

Country

Fokker Country Balance Meat & Fish kattenvoer

Productinformatie Fokker Country Balance Meat & Fish Cat

Fokker Country Balance Meat & Fish kattenvoer is een volledige voeding en bestaat onder meer uit diverse soorten vlees en vis. Zo treft uw kat in zijn voer een hoogwaardige mix aan van rund en gevogelte. De variatie wordt voltooid met drie soorten vis, namelijk tonijn, zalm en ansjovis. Om de voeding een volledig, gebalanceerd karakter te verschaffen zijn granen en groenten toegevoegd.

 • Noodzakelijke eiwitten voor een gezonde opbouw van spieren en lichaam
 • Bevat vetten voor een glanzende vacht
 • Bevordert de spijsvertering
 • Bevat mineralen voor sterke tanden, botten en afweersysteem
 • Vitaminen voor een optimale vitaliteit


Bij Brekz kunt u tijdens acties voordelig Fokker Country Balance Meat & Fish kattenvoer kopen. Dankzij de voordeelverpakking zorgen wij dat u altijd de beste voeding kan kopen tegen de laagste prijs!

De houdbaarheid van Fokker Country Balance Meat & Fish kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ingrediënten Fokker Country Balance Meat & Fish Cat

Granen, vlees en dierlijke bijproducten (4% rund, 4% gevogelte in de hartvormige brokjes), plantaardige bijproducten (2% cellulose in de 5 ster brokjes), Oliën en vetten, vis en visbijproducten (4% ansjovis en 4% zalm in de rode visbrokjes, 4% tonijn in de donkere visbrokjes), mineralen, gist en groenten (4% groenten in de groene brokjes)

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit (30%), ruwe olien en vetten (10%), ruwe celstof (3%), ruwe as (7,5%), vocht (9%)

Toegevoegde voedingsmiddelen

Vitamine A (15.000IE), vitamine D3 (1.500IE), vitamine E (125mg), koper E4 (5mg), ijzer E1 (75mg), jodium E2 (1,5mg), mangaan E5 (30mg), zink E6 (65mg), taurine (1.000mg)

Voedingsadvies Fokker Country Balance Meat & Fish Cat

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Fokker Country Balance Meat & Fish kattenvoer
Volw. Gewicht van de kat (kg) Hoeveelheid
Gram
2 35 - 45
3 45 - 65
4 60 - 80
5 75 - 90
6 80 - 100
8 100 - 120
10 120 - 140

Ander voer?

Bent u op zoek naar een andere Fokker voeding voor uw kat? Kijk voor ons volledige assortiment bij Fokker kattenvoer.

Fokker
https://www.brekz.nl/32098-home_default/fokker-country-basic-cat-kattenvoer.jpg
9.95 2019/01/01
De katten vinden de brokken lekker
Ok poes eet het goed
Super voer zou graag altijd korting willen hebben met 4 grote eters
katten vinden het product redelijk lekker.
de katten vinden het heerlijk top product
Heel goed en goede service!
Onze poezen doen het fantastisch op Fokker Country. Ze vinden het lekker en hun vacht glans altijd prachtig.
De poezen zijn er gek op en het is voor een mooie prijs.
Mijn kat is er dol op. Goede voeding en ook vaak mooie aanbiedingen. Goede service ook. Netjes geleverd.
Goede aankoop,mijn poesjes lusten de korreltjes graag
De poezen vinden het lekker. Bestellen gaat eenvoudig. En het wordt altijd vlot geleverd. Ik zou deze online website aanraden.
3120
1726
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2,5 kg
€ 9,09 (€ 3,64/kg)
2 x 2,5 kg
€ 18,25 (€ 3,65/kg)
10 kg
€ 21,25 (€ 2,13/kg)
2 x 10 kg
€ 40,49 (€ 2,02/kg)
Acana Regionals Wild Prairie kattenvoer

Productinformatie Acana Regionals Wild Prairie kattenvoer

Acana Regionals Wild Prairie kattenvoer is een biologisch verantwoorde en duurzaam bereide kattenvoeding die geschikt is voor volwassen katten van alle rassen. De voeding is gebaseerd op de voeding van wilde katten in de natuur: het is rijk aan dierlijke producten en hoogwaardige eiwitten. Zo bevat het voer minimaal 75% aan vlees, afkomstig van scharrelkippen, scharrelkalkoenen, duurzaam gevangen zeebaars en hele eieren. Deze heerlijke ingrediënten worden aangevuld met een handjevol groenten en fruit en gezonde kruiden. Deze planten en kruiden helpen de stofwisseling en vitale organen van uw kat gezond houden. Doordat het voer zeer goed verteerbaar is, helpt het uw kat alle voedingsstoffen goed op te nemen en dit stimuleert een gezonde ontlasting. Acana Regionals Wild Prairie kattenvoer: een heerlijke vleesrijke en gezonde maaltijd voor uw kat.

Onze klanten hebben goede ervaringen met Acana Regionals Wild Prairie kattenvoer. Bij Brekz kunt u Acana Regionals Wild Prairie kattenvoer goedkoop online kopen. Bij ons vindt u het beste kattenvoer voor de laagste prijs.

De houdbaarheid van Acana Regionals Wild Prairie kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Acana Regionals Wild Prairie kattenvoer

Vers kippenvlees (18%), gedroogd kippenvlees (17%), gedroogd kalkoenvlees (9%), vers kalkoenvlees (6%), kippenvet (5%), kikkererwten, linzen, gevogeltelever (5%), graatvrije Amerikaanse baars (4%), groene erwten, groene linzen, ei (3%), haringolie (3%), alfalfa, gedroogd zeewier, pompoen, walnoot pompoen, spinazie, wortel, appel, peren, cranberries, chicoree wortel, paardenbloem, kamillebloemen, pepermuntbladeren, gember, karwijzaad, kurkuma, rozenblaadjes, gevriesdroogde kippenlever, gevriesdroogde kalkoenlever, gevriesdroogd kippenvlees, gevriesdroogd kalkoenvlees

Analytische bestandsdelen:

Ruw eiwit 35%, ruw vet 20%, ruwe vezel 3%, ruwe as 7%, calcium 1.2%, fosfor 1%, magnesium 0.1%, omega-3-vetzuren 0.5%, omega-6-vetzuren 3%, taurine 0.2%, EPA/DHA 0.1 mg.

Toegevoegde voedingsmiddelen:

vitamine A (15.000 IE/kg), vitamine D3 (2.000 IE/kg),Koper (13 mg/kg), Zink (150 mg/kg). Enterococcus faecium, NCIMB10415 (600x10^6 CFU).

Voedingsadvies Acana Regionals Wild Prairie kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Voedingsadvies Acana Regionals Wild Prairie kattenvoer
Gewicht van de kat (in kilogram) Hoeveelheid droogvoer bij een gezond gewicht (in gram) Hoeveelheid droogvoer bij een dieet (gewicht verliezn) (in gram) Hoeveelheid droogvoer voor senior katten (in gram)
2 40 - 30
3 45 - 30
4 60 - 40
5 75 60 60
6 80 60 60
8 105 75 90
10 120 80 105


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ander voer?

Zoekt u Acana kattenvoer, maar in een andere smaak? Bekijk dan ons totaalaanbod Acana kattenvoer. En als u geïnteresseerd bent in kattenvoer van een ander merk, dan kunt u terecht op onze merkenpagina kattenvoer.

https://www.brekz.nl/24605-home_default/acana-wild-prairie-kattenvoer.jpg
44.75 2019/01/01
Is goed product, onze kat is super gezond.
Mijn kat is er dol op. Veel vlees dus ook gezond voor haar.
Snel geleverd, goeie prijs
Fantatisch produit. Mijn kat eet het heel graag
Mijn kar is er gek op!
Bij Brekz bestellen verloopt altijd soepel De levering is altijd perfect!
Gezonde ingrediënten en de katten eten het graag.
Mijn kat vindt het heel lekker. kreeg eerst orijen kats en kittens, maar dit is een heel goed alternatief! Ook de andere smaken vindt hij smakelijk.
Fantastisch kattenvoer! Heb spijtig genoeg wel een site gevonden waar goedkoper wordt verkocht...
Jack, George en Annabelle zijn overtuigd! dit is beter dan de rest!
6128
3141
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1,8 kg
€ 22,75 (€ 12,64/kg)
5,4 kg
€ 44,75 (€ 8,29/kg)
2 x 5,4 kg
€ 89,25 (€ 8,26/kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten