Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
VERTRAAGDE LEVERING: Het is momenteel flink drukker dan normaal. Vanwege het corona-virus ontvangen we veel meer bestellingen. Daarnaast zijn we bezig te verhuizen naar een groter magazijn. Als gevolg hiervan zal de levering van uw bestelling circa 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip voor deze situatie en werken er heel hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Prins VitalCare Senior 12+ kattenvoer

Productinformatie
1,5 kg
€ 15,95 (€ 10,63/kg)
€ 15,95 (€ 10,63/kg)
5 kg
€ 36,75 (€ 7,35/kg)
€ 36,75 (€ 7,35/kg)

Prins VitalCare Senior 12+ kattenvoer is een hoogwaardige voeding voor katten vanaf 7 jaar. 

  • Houdt immuunsysteem sterk
  • Voorkomt blaasgruis
  • Stimuleert de eetlust

Meer informatie

Prins VitalCare Senior 12+ kattenvoer

Prins VitalCare Senior 12+ kattenvoer is een hoogwaardige en smaakvolle voeding voor katten boven de 7 jaar. De voeding bevat veel energie zodat oudere katten niet te veel afvallen en geeft ondersteuning aan diverse lichaamsstelsels en organen. Zo blijft het immuunsysteem sterk door bètaglucanen, vitaminen, mineralen en kruiden. De nieren blijven gezond en vrij van blaasgruis door de toevoeging van zalmolie, door een aangepast fosforgehalte en door urineverzurende stoffen. De spieren blijven sterk door het optimale eiwitgehalte in de voeding en ouderdomsziekten verminderen door de vitamine E. Verder stimuleert de voeding de eetlust van uw kat doordat deze zeer smaakvol is en uit kleine gemakkelijk verteerbare brokjes bestaat.  

  • Vermindert afvallen
  • Houdt immuunsysteem sterk
  • Houdt nieren gezond
  • Voorkomt blaasgruis
  • Houdt spieren sterk
  • Vermindert ouderdomsziekten
  • Stimuleert de eetlust

Bij Brekz kunt u diverse soorten voeding voor oudere katten kopen. Bestel bijvoorbeeld Prins VitalCare Senior 12+ kattenvoer eenvoudig en goedkoop online en uw aankoop wordt razendsnel bij u thuisbezorgd!

De houdbaarheid van de voeding staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan de aanbevolen hoeveelheid houdt.

Voedingsadvies Prins VitalCare Senior 12+ kattenvoer

In onderstaande tabel ziet u de hoeveelheid voeding die uw kat per dag nodig heeft op basis van zijn lichaamsgewicht. Actieve katten hebben meer voeding nodig dan minder actieve katten. De voeding kan droog gegeven worden en heeft geen bereiding nodig. Zorg ervoor dat er altijd vers drinkwater op kamertemperatuur ter beschikking staat. Verdeel de hoeveelheid over meerdere kleine maaltijden per dag. Overige bijvoeding wordt afgeraden.

Lichaamsgewicht

Hoeveelheid per dag

2 kg

30 - 40 gram

3 kg

40 - 45 gram

4 kg

45 - 55 gram

5 kg

55 - 65 gram

6 kg

65 - 75 gram


Ingrediënten Prins VitalCare Senior 12+ kattenvoer

Samenstelling
Maïs, gevogeltemeel, maïsgluten, dierlijke vetten, rijst, heel eipoeder, cichoreipulp, caseïne, hydrolysaat van kippenlever, sojaolie, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sachariden), zalmolie, hydrolysaat van gist (bron van betaglucanen), Fructo-Oligo-Sacchariden (FOS) en lecithine.

Analytische bestanddelen
Vocht (9%), ruw eiwit (28%), ruw vet (15%), ruwe as (6%), ruwe celstof (2%) en koolhydraten (39%).

Mineralen
Calcium (1%), fosfor (0,8%), kalium (0,6%), magnesium (0,08%) en natrium (0,5%).

Andere voeding voor oudere katten?

Bij ons kunt u voor oudere katten ook Hill's Mature/Senior Active Longevity Kip kattenvoer dat onder andere de gewrichten soepel en de huid en vacht gezond houdt. Of u kiest voor Royal Canin Ageing +12 kattenvoer dat ook de nieren goed laat werken en de eetlust stimuleert. Bekijk hier ook ons gehele assortiment aan voeding voor oudere katten en maak een keuze uit ons ruime aanbod!


Reviews
4
4
4
4
4
4.8 / 5 (5)
21-12-2019
4
4
4
4
4
Snelle levering, prima volgsysteem
21-11-2018
4
4
4
4
4
De katten vinden het voer erg lekker. Vacht wordt al zachter en gewicht neemt al toe.
03-12-2017
4
4
4
4
4
Brekz, krijgt bij mijn beoordeling al hun punten, er is niets negatiefs over jullie te zeggen. Zeer goede service.
10-06-2017
4
4
4
4
4
Prima voer makkelijk weg te eten voor mijn oude vrouwtje, ze glimt als een spiegel
04-05-2017
4
4
4
4
4
De Prins Producten zijn specifiek ingedeeld voor de verschillende leeftijdsgroepen; ook wordt er rekening mee gehouden of het een binnen- of buitenkat is