Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
Doordat het momenteel erg druk is kan de bezorging 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip en werken er hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Schesir Kip met Rund hondenvoer

Productinformatie
1 tray (10 blikken)
€ 16,99
€ 16,99

Schesir Kip met Rund hondenvoer is een aanvullend natvoer met kip en rund en is geschikt voor volwassen honden van alle rassen. Een blikje bevat 150 gram.

  • Zeer uitgebalanceerd
  • Met Omega-vetzuren
  • Hoogwaardige kwaliteit!

Meer informatie

Schesir Kip met Rund hondenvoer

Schesir Kip met Rund hondenvoer is een aanvullend natvoer met kip en rund en is geschikt voor volwassen honden van alle rassen. De voeding is op basis van kip en rund en de overige ingrediënten zijn nauwkeurig uitgebalanceerd. De smaak, het aroma en de structuur van de voeding zijn voor iedere hond onweerstaanbaar. Het is daarom ook een geschikte keuze voor moeilijke eters en delicate huisdieren. Ook bevat de voeding geen zout, wat het geschikt maakt voor dieren die nier- en blaasproblemen hebben. Schesir hondenvoer is vrij van chemische toevoegingen zoals conserveringsmiddelen en kleurstoffen. Wel bevat het alle voedingsstoffen die uw hond nodig heeft om vitaal en gezond te blijven. 

  • Een aanvullend natvoer met kip en rund voor de volwassen hond
  • Dankzij onweerstaanbaar recept een geschikte voeding voor moeilijke eters
  • Vrij van chemische toevoegingen, zoals conserveringsmiddelen en kleurstoffen
  • Geen zout toegevoegd, dus geschikt voor honden met nier- en blaasproblemen


Bij Brekz kunt u het beste natvoer voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Wilt u Schesir Kip met Rund hondenvoer nog voordeliger kopen? Maak gebruik van een van onze vele acties voor de scherpste prijs!


De houdbaarheid van Schesir Kip met Rund hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Een blikje bevat 150 gram.
 

Ingrediënten Schesir Kip met Rund hondenvoer 

Rund, kip.

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit (12%), ruw vet (1%), ruwe vezel (0,1%), ruwe as (1%), vocht (86%). 

Voedingsadvies Schesir Kip met Rund hondenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product? Kijk eens bij Schesir Kipfilet hondenvoer. Voor een overzicht van het gehele assortiment natvoer voor honden kijkt u op Merkenpagina natvoer


Reviews
4
4
4
4
4
4.5 / 5 (4)
08-08-2019
4
4
4
4
4
Beste Naar onze mening zou er meer variatie mogen zijn, niet enkel met kip. Mvg, Rudi
05-07-2019
4
4
4
4
4
Prima natvoer. Mijn hond is er gek op
22-06-2019
4
4
4
4
4
Hond is er dol op.
20-06-2019
4
4
4
4
4
aangenaam verrast over de puurheid van het product. kip in heldere gelei.