Schesir natvoer kat

Schesir Tonijn met Kip

Productinformatie

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Schesir Tonijn met Kip is een heerlijk en hoogwaardig natvoer dat geschikt is voor volwassen katten van alle rassen.

  • 100% natuurlijke ingrediënten
  • Op basis van gelei
  • 85 gram per blikje

Meer informatie

Productinformatie Schesir Tonijn met Kip

Schesir Tonijn met Kip is een gezonde aanvullende voeding voor volwassen katten van alle rassen. Deze voeding is uitsluitend bereid met gezonde en natuurlijke ingrediënten, wat resulteert in een heerlijke uitgebalanceerde voeding. Schesir Tonijn met Kip bevat onverzadigde omega-3- en omega-6-vetzuren. Deze stoffen zijn helpen  de hersenen en bloedsomloop van uw kat gezond houden. Ook dragen deze vetzuren bij aan een zachte vacht die prachtig glanst. 

Dankzij de heerlijke smaak en structuur van Schesir Tonijn met Kip zal ieder blikje onweerstaanbaar zijn voor uw kat, ook wanneer hij kieskeurig is. Daarnaast houdt Schesir bij de productie van hun voer zorgvuldig rekening met het milieu. Het papier dat gebruikt wordt voor de verpakking is voor 80% gerecycled. Ook is de voeding volledig vrij van kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en conserveringmiddelen. Geavanceerde technieken en nauwkeurige controles garanderen dat u met ieder blikje uw kat heerlijke voeding van de beste kwaliteit serveert. 

Bij Brekz kunt u het lekkerste natvoer voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Schesir Tonijn met Kip en ander Schesir kattenvoer tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.

Voedingsadvies Schesir Tonijn met Kip

Wij raden u aan om uw kat niet meer dan twee blikjes per dag te geven. Schesir natvoer is aanvullend kattenvoer, vul het voer aan met compleet droogvoer. Serveer het voer bij kamertemperatuur en bewaar het blik na opening in de koelkast. 

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw kat. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 

De houdbaarheid van Schesir Tonijn met Kip staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ingrediënten Schesir Tonijn met Kip

Tonijn (51%), kipfilet (4,7%), Rijst (1,5%). 

Analytische bestanddelen 
Ruw eiwit (12.0%), ruw vet (0.8%), ruwe vezel (0.5%), ruwe as (1.0%), vocht (85.0%)

Voedingsfysiologische additieven
vitamine A (1.325 IE/kg), vitamine D3 (110 IE/kg), vitamine E [alfa-tocoferol] (15 mg/kg), taurine (160 mg/kg).

Ander kattenvoer? 

Bent u opzoek naar een ander natvoer van Schesir? Bekijk dan ons totale assortiment aan Schesir kattenvoer. Hier vindt u bijvoorbeeld de heerlijke smaken Schesir Zalm natural style en Schesir Tonijn met Zeebarbeel in visbouillon.


Reviews
4
4
4
4
4
4.7 / 5 (3)
16-08-2023
1
2
3
4
5
Sehr gute Qualität. Meine Katzen lieben es.

Translate to English

09-06-2023
1
2
3
4
5
Wird sehr gerne gegessen

Translate to English

20-04-2022
1
2
3
4
5
Tonno Frist er am liebsten

Translate to EnglishHoud me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.