Rustgevend hond

Zylkene Chews 75 mg kleine hond (tot 10 kg)

Productinformatie

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Zylkene Chews voor de kleine hond 75 mg (14 tabletten per verpakking) helpt stress en angst bij uw huisdier verminderen en bevordert positief gedrag. 

  • Smakelijke kauwtabletten voor kleine honden tot 10 kg
  • Natuurlijk supplement
  • Geschikt voor zowel kort als langdurig gebruik

Meer informatie

Productinformatie Zylkene Chews voor kleine hond

Zylkene Chews voor kleine honden 75 mg (14 tabletten per eenheid) is een 100 % natuurlijk supplement en bevat het melkeiwit caseïne. Dit bevordert een ontspannen gevoel bij uw hond, zonder uw huisdier te versuffen. Het effect is vergelijkbaar met dat van pups die net gedronken hebben bij hun moeder. U kunt de kauwtabletten gebruiken in stressvolle of veranderende situaties, zoals een verhuizing, alleen thuis zijn, reizen, een dierenartsbezoek, bij lactatie of spenen, of telkens wanneer de routine van uw huisdier verandert. Zylkene stimuleert dat uw huisdier zich rustiger kan aanpassen aan de omgeving en kan zo de kans op emotionele problemen verkleinen. Zowel dierenartsen, gedragsdeskundigen als diereneigenaren zijn ervan overtuigd dat Zylkene een waardevolle ondersteuning kan zijn voor honden. De kauwtabletten kunnen gedurende zowel korte als langere periodes veilig worden gegeven. Zylkene is niet geschikt als vervanging van een normale en evenwichtige voeding.

Bij Brekz kunt u de beste rustgevende supplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Zylkene Chews kleine hond 75 mg (14 tabletten) tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Samenstelling Zylkene Chews

Samenstelling: Gepregelatiniseerd maïszetmeel, glycerine, cellulosepoeder, gistextracten, caseine (trypsine gehydroliseerd rundercaseine), azijnzuuresters van mono- en diglyceriden van vetzuren afkomstig van sojaolie, sojaolie, zonnebloemolie.

Additieven: antioxidanten, bewaarmiddelen.

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 15,5 %, ruwe celstof 12 %, vocht 10%, ruw vet 8,5 %, ruwe as 3%.

Gebruik en dosering Zylkene Chews 75 mg

  • Voor korte termijn gebruik: Start 1-2 dagen voor de stressvolle situatie met het geven van Zylkene. Huisdieren die reeds uit balans zijn, geeft u dit supplement bij voorkeur 5-7 dagen vooraf. 
  • Voor lange termijn gebruik: Geef Zylkene dagelijks gedurende 1 maand en evalueer het effect. Het wordt sterk aangeraden om bij langdurige stressvolle situaties contact op te nemen met uw dierenarts of met een gedragstherapeut.

Geef uw hond eenmaal per dag onderstaande hoeveelheid:

Gewicht hond Aantal tabletten
tot 5 kg 1 kauwtablet
5-10 kg 2 kauwtabletten

          

Ander product?

Is uw hond zwaarder dan 10 kg en wilt u gebruik maken van Zylkene? Bestel dan Zylkene Chews middelgrote hond 10-30 kg (225 mg). Kijk voor de variant voor honden zwaarder dan 30 kg en voor andere verzorgingsproducten voor uw hond op de pagina van onze hondenapotheek.


Reviews
4
4
4
4
4
3 / 5 (3)
17-08-2022
1
2
3
4
5
Bezorging:
1
2
3
4
5
Kwaliteit:
1
2
3
4
5
Waar voor uw geld:
1
2
3
4
5
Deze product werkt niet bij mijn honden, 2 weken lang gebruikt en ik merkte geen verbetering
15-10-2021
1
2
3
4
5
Bezorging:
1
2
3
4
5
Kwaliteit:
1
2
3
4
5
Waar voor uw geld:
1
2
3
4
5
Het product zelf werkt goed voor mijn kat. Maar ik adviseer Brekz om een andere bezorgservice te zoeken. Bij allebei de bestellingen is de bezorging niet goed gegaan.
26-03-2022
1
2
3
4
5
Mein Hund frisst es sehr gerne, und sie scheint auch etwas ruhiger geworden zu sein. Allerdings ist sie gerade läufig.

Translate to EnglishHoud me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.