Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Zylkene Chews 225 mg middelgrote hond

Productinformatie
1 stuk
€ 17,95 (€ 17,95/ct)
€ 17,95 (€ 17,95/ct)
2 stuks
€ 34,95 (€ 17,48/ct)
€ 34,95 (€ 17,48/ct)
3 stuks
€ 51,95 (€ 17,32/ct)
€ 51,95 (€ 17,32/ct)

Zylkene Chews voor de middelgrote hond 225 mg (14 tabletten per verpakking) is een voedingssupplement dat uw hond helpt ontspannen in stressvolle, beangstigende situaties of bij veranderingen

  • 100% natuurlijk
  • Versuft niet
  • Geschikt voor middelgrote honden vanaf 10 tot 30 kg


Meer informatie

Productinformatie Zylkene Chews voor de middelgrote hond

Zylkene Chews voor middelgrote honden 225 mg (14 tabletten) is een natuurlijk voedingssupplement in de vorm van een kauwtablet, die bijdraagt aan een ontspannen gevoel, zonder uw huisdier te versuffen. Deze kauwtabletten kunnen veilig gebruikt worden gedurende zowel korte als langere periodes en zijn geschikt voor honden tussen de 10 en 30 kilogram. Zylkene helpt uw viervoeter om te gaan met stressvolle situaties en bevat caseïne, een natuurlijk melkeiwit dat bevordert dat uw huisdier zich rustig kan aanpassen. Hiermee verkleint het tevens de kans op emotionele problemen. Dierenartsen, gedragsdeskundigen en hondeneigenaren zijn overtuigd dat Zylkene een waardevolle ondersteuning kan bieden tijdens stressvolle situaties en/of veranderingen. Denk hierbij aan onweer, vuurwerk, reizen, verhuizingen, een dierenartsbezoek of alleen thuis zijn. Zylkene is niet geschikt ter vervanging van een normale en evenwichtige voeding.

Bij Brekz kunt u natuurlijke voedingssupplementen ter bevordering van rust en ontspanning goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Zylkene Chews hond 225 mg (14 tabletten) tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Samenstelling Zylkene Chews

Gepregelatiniseerd maïszetmeel, glycerine, cellulosepoeder, gistextracten, caseine (trypsine gehydroliseerd rundercaseine), azijnzuuresters van mono- en diglyceriden van vetzuren afkomstig van sojaolie, sojaolie, zonnebloemolie.

Gebruik en dosering Zylkene Chews 225 mg

  • Voor korte termijn gebruik: Start met het geven van Zylkene 1-2 dagen voordat de stressvolle situatie begint. Honden die reeds uit balans zijn, geeft u Zylkene het beste 5 -7 dagen vooraf. 
  • Voor de lange termijn gebruik: Geef Zylkene dagelijks gedurende 1 maand en evalueer nadien het effect. Het is aan te raden om bij langdurige stressvolle situaties ook contact op te nemen met uw dierenarts of met een gedragstherapeut.

Geef uw huisdier 1 x daags onderstaande hoeveelheden:

Gewicht hond Aantal kauwtabletten
10-15 kg 1 kauwtablet
15-30 kg 2 kauwtabletten

      

Ander product?

Is uw hond zwaarder dan 30 kg? Bestel dan Zylkene Chews grote hond 30+ kg (450 mg). Voor al onze overige voedingssupplementen kunt u kijken in onze hondenapotheek.