Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Zylkene Chews 450 mg grote hond

Productinformatie
1 stuk
€ 26,95 (€ 26,95/ct)
€ 26,95 (€ 26,95/ct)
2 stuks
€ 52,95 (€ 26,48/ct)
€ 52,95 (€ 26,48/ct)
3 stuks
€ 76,95 (€ 25,65/ct)
€ 76,95 (€ 25,65/ct)

Zylkene Chews voor de grote hond 450 mg (14 tabletten per stuk) zijn smakelijke kauwtabletten die uw hond helpen ontspannen en ook eenvoudig als snoepje gegeven kunnen worden.

  • Ter vermindering van angst en stress
  • 100% natuurlijk
  • Geschikt voor grote honden vanaf 30 kg


Meer informatie

Productinformatie Zylkene Chews voor de grote hond

Zylkene Chews voor grote honden 450 mg (14 tabletten) helpt uw hond om te gaan met stressvolle situaties en bevordert positief gedrag. Deze lekkere kauwtabletten kunt u geven aan grote honden vanaf 30 kg die bijvoorbeeld geconfronteerd worden met een verhuizing, dierenartsbezoek, alleen thuis zijn, nieuwe mensen/dieren, onweer of vuurwerk. Zylkene is een natuurlijk supplement dat ook veilig gebruikt kan worden gedurende langere periodes. De Chews bevatten caseïne, een melkeiwit wat voor een ontspannen gevoel zorgt, zonder uw hond te versuffen. Het geeft een soortgelijk effect als dat bij ontspannen pups die net gedronken hebben bij hun moeder. Het stimuleert dat uw huisdier zich rustig kan aanpassen tijdens diverse veranderende situaties. Dierenartsen, gedragsdeskundigen en hondenbaasjes zijn overtuigd dat Zylkene een waardevolle ondersteuning kan bieden. Het is niet de bedoeling om Zylkene te gebruiken ter vervanging van een normale en evenwichtige voeding.

Bij Brekz kunt u beste rustgevende supplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop Zylkene Chews voor de grote hond 450 mg (14 tabletten) voor uw geliefde viervoeter tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Samenstelling Zylkene Chews

Gepregelatiniseerd maïszetmeel, glycerine, cellulosepoeder, gistextracten, caseine (trypsine gehydroliseerd rundercaseine), azijnzuuresters van mono- en diglyceriden van vetzuren afkomstig van sojaolie, sojaolie, zonnebloemolie.

Gebruik en dosering Zylkene Chews 450 mg

  • Voor korte termijn gebruik: Start 1-2 dagen voordat de stressvolle situatie begint met het geven van Zylkene. Honden die reeds uit balans zijn, geeft u Zylkene het beste 5-7 dagen vooraf. 
  • Voor lange termijn gebruik: Geef Zylkene dagelijks gedurende 1 maand en beoordeel vervolgens het effect. Het is aan te raden om bij langdurige stressvolle situaties contact op te nemen met uw dierenarts of een gedragstherapeut.

Gebruik eenmaal per dag 2 kauwtabletten voor honden tussen de 30 en 60 kg.

Ander product?

Weegt uw hond tussen de 10 en 30 kg en wilt u gebruik maken van Zylkene? Kijk dan naar Zylkene Chews middelgrote hond 10-30 kg (225 mg). Voor de variant voor honden en katten tot 10 kg en andere supplementen kunt u een kijkje nemen in onze hondenapotheek.