Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Petsafe-trainingsmiddel 

Wilt u uw hond trainen zijn gedrag aan te passen? Bij Brekz kunt u verschillende producten kopen die ervoor zorgen dat uw hond minder of niet blaft, binnen een bepaald gebied blijft of agressie vermindert naar bijvoorbeeld andere honden. 
Lees meer ..

Ultrasoon

Ultrasoon

Petsafe Outdoor Bark Control voor honden

Productinformatie Petsafe Outdoor Bark Control voor honden

Petsafe Outdoor Bark Control voor honden is een apparaat dat overmatig blaffen door honden helpt tegen te gaan. De werking berust op het maken van een hoge ultrasone piep. Wanneer uw hond deze veilige, maar voor hem onprettige piep hoort, zal hij gestimuleerd worden om te stoppen met blaffen.

Deze piep is niet hoorbaar voor mensen en heeft een bereik tot 15 meter. Het apparaat detecteert alleen blafgeluiden wanneer uw hond zich voor het apparaat bevindt. Het is dus van belang om de bark control op een goede locatie te plaatsen. Voor een groter oppervlak is het mogelijk om meerdere apparaten te plaatsen.

Deze Petsafe Outdoor Bark Control is in te stellen op vier verschillende niveaus. De unieke vormgeving van een vogelhuisje zorgt ervoor dat het apparaat niet opvalt en er zelfs leuk uitziet. Hij is gemakkelijk op te hangen aan een schutting of boom.

Het product is veilig en effectief voor alle soorten en maten honden. Ook zal dit apparaat niet snel beschadigen door het weer. Werkt op een batterij van 9 volt. 

Bij Brekz kunt u de beste trainingsmiddelen voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Petsafe Outdoor Bark Control voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Ander trainingsmiddel?

Bent u op zoek naar een andere manier waarop uw hond stopt met overmatig blaffen? Bekijk dan ons Antiblaf en training assortiment. Hier verkopen we ook sprays die uw hond laat stoppen met blaffen. Een voorbeeld hiervan is de Petsafe Little Dog Deluxe Spray Bark Control Collar. Deze geeft uw hond een onschadelijke en natuurlijke spray bij het slechte gedrag.

Petsafe
https://www.brekz.nl/866-home_default/petsafe-outdoor-bark-control.jpg
50.49 2019/01/01
Het produkt aangeschaft na enorme overlast van de hond van de buren. Voor onze eigen rust het apparaat aangeschaft, indien we tegen dovemans oren praten. Maar we zijn serieus genomen. Het apparaat daar reageert onze eigen hond meteen op. Maar die blijft niet blaffen dus voor hem hebben we t niet nodig. De buurhond, deze week één keer geprobeerd. Mijn inziens reageert die er niet op. Dus kan geen zinnige beoordeling geven. In elk geval alles geprobeerd om het leefklimaat voor ons hier aangenaam te houden en de rust ons dierbaar is. Dus nog even afwachten.................
Huisje pas geplaatst, dus nog geen idee of het effect heeft. Het functioneert in elk geval.
Onze hond blaft voor ongeveer alles wat beweegt en dank zij dit toestel is dit gedaan. Overdag schakel ik het toestel uit en is het geblaf ook veel minder dan vroeger. Ik heb goede buren en wil dit ook zo houden! Het toestel overtreft de verwachting.
Vlugge levering, prima verpakt, beantwoord aan de omschrijving. Aanrader !
Tolles Gerät brachte sofort das erwünschte Resultat. Der Hund knurrt noch was beim Fremden deutlich mehr Respekt erzeugt.
1170
640
Petsafe Outdoor Bark Control > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Outdoor Bark Control
€ 50,49 (€ 50,49/ct)
Petsafe Bark Indoor Control Ultrasonic hond

Petsafe Bark Indoor Control Ultrasonic hond

Petsafe Bark Indoor Control Ultrasonic hond schept een blafvrije zone en is geschikt voor gebruik bij één hond. Het product zendt wanneer hij zich binnen het bereik van een blaffende hond bevindt ultrasoon geluid uit. Deze frequentie kunnen honden wel horen maar zijn voor de meeste mensen onhoorbaar. Uw hond zal van het geluid schrikken en stoppen met blaffen. Zo gauw uw hond stil is, stopt ook het apparaat met uitzenden. Binnen korte tijd zal uw hond het verband leggen tussen zijn blaffen en het onplezierige geluid en is het probleem opgelost. Het voordeel van dit product is dat er geen halsband bij nodig is. Het product is uitsluitend voor gebruik binnenshuis. 
De toon werkt tot een maximale afstand van 8 meter. Een verpakking bevat 2 stations.

  • Apparaat creert blafvrije zone met behulp van ultrasoon geluid
  • Wordt automatisch geactiveerd bij blaffen en corrigeerd uw hond direct
  • Werkt tot een afstand van max. 8 meter
  • Geen halsband bij nodig
  • Voor gebruik binnenshuis
  • Geschikt voor gebruik bij één hond
     

Bij Brekz kunt u het beste Petsafe-trainingsmiddel goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Petsafe Bark Indoor Control Ultrasonic hond voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Let op! Alleen te gebruiken bij één hond, anders wordt de andere hond nodeloos gecorrigeerd en verliest het apparaat zijn werking. Tevens af te raden te gebruiken bij hele eigenwijze of zeer luide honden.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een antiblaf apparaat voor buiten? Kijk dan eens bij de Petsafe Outdoor Bark Controle voor honden. Voor een overzicht van al ons Petsafe-trainingsmiddel kijkt u hier. 

Petsafe
https://www.brekz.nl/21881-home_default/petsafe-bark-control-ultrasonic.jpg
44.49 2019/01/01
862
504
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Bark Control Ultrasonic
€ 44,49 (€ 44,49/ct)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Petsafe-trainingsmiddelen voor honden

Wilt u uw hond trainen zijn gedrag aan te passen? Bij Brekz kunt u verschillende producten kopen die ervoor zorgen dat uw hond minder of niet blaft, binnen een bepaald gebied blijft of agressie vermindert naar bijvoorbeeld andere honden. Bekijk hieronder onze Petsafe-trainingsmiddelen voor honden

Bij Brekz kunt u verschillende Petsafe-trainingmiddelen voor honden kopen die uw hond helpen zijn goede gedrag te trainen. Uw bestelling wordt razendsnel bij u thuisbezorgd!

​Assortiment Petsafe-trainingsmiddelen voor honden

U kunt de Petsafe Wire And Flags (uitbreidingsset Fence) hond en kat bestellen. Deze set is voor de Radio Fence of Cat Fence van Petsafe en bestaat uit extra grensdraad, 50 vlaggetjes, waterbestendige beschermkokers voor de draadverbinding en draadmoeren. De Petsafe Outdoor Bark Control voor honden pbc19-11794 is een apparaat in de vorm van een vogelhuisje dat ultrasoon geluid uitzet waardoor uw hond stopt met blaffen. Met de Petsafe 100 Meter Trainer Kleine Honden pdt45-13472 geeft u uw hond een statische stimulatie wanneer hij zich slecht gedraagt. Ook met de Petsafe Bark Indoor Control Ultrasonic hond zorgt u er met ultrasoon geluid voor dat er een zone ontstaat waarin uw hond niet zal blaffen. De Petsafe 100 Meter Trainer Grote Honden is een correctieband waarmee u op afstand uw hond kunt corrigeren als hij slecht gedrag vertoont. Voor zowel het corrigeren van agressief gedrag als blaffen kunt u de Petsafe Little Dog Deluxe Spray Bark Control Collar bestellen die werkt op basis van een spray. 

​Ander product dan Petsafe-trainingsmiddelen voor honden?

​Bij Brekz kunt u naast Petsafe-trainingsmiddelen ook diverse andere trainingsproducten voor uw hond kopen. Zo hebben wij ook de Petsafe Anti Bark Spray Collar Citronella. Bekijk hier ook ons gehele aanbod aan antiblaf- en trainingsproducten. 

Terug