Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Petsafe-trainingsmiddel 

Wilt u uw hond trainen zijn gedrag aan te passen? Bij Brekz kunt u verschillende producten kopen die ervoor zorgen dat uw hond minder of niet blaft, binnen een bepaald gebied blijft of agressie vermindert naar bijvoorbeeld andere honden. 
Lees meer ..

Ultrasoon

Ultrasoon

Petsafe Outdoor Bark Control voor honden

Petsafe Outdoor Bark Control voor honden is een apparaat dat een ultrasone piep uitzendt wanneer uw hond overmatig blaft.

  • Helpt blaffen verminderen
  • Vier niveaus
  • Veilig in gebruik
Petsafe
https://www.brekz.nl/866-home_default/petsafe-outdoor-bark-control.jpg
54.25 2019/01/01
Het produkt aangeschaft na enorme overlast van de hond van de buren. Voor onze eigen rust het apparaat aangeschaft, indien we tegen dovemans oren praten. Maar we zijn serieus genomen. Het apparaat daar reageert onze eigen hond meteen op. Maar die blijft niet blaffen dus voor hem hebben we t niet nodig. De buurhond, deze week één keer geprobeerd. Mijn inziens reageert die er niet op. Dus kan geen zinnige beoordeling geven. In elk geval alles geprobeerd om het leefklimaat voor ons hier aangenaam te houden en de rust ons dierbaar is. Dus nog even afwachten.................
Huisje pas geplaatst, dus nog geen idee of het effect heeft. Het functioneert in elk geval.
Onze hond blaft voor ongeveer alles wat beweegt en dank zij dit toestel is dit gedaan. Overdag schakel ik het toestel uit en is het geblaf ook veel minder dan vroeger. Ik heb goede buren en wil dit ook zo houden! Het toestel overtreft de verwachting.
Vlugge levering, prima verpakt, beantwoord aan de omschrijving. Aanrader !
Tolles Gerät brachte sofort das erwünschte Resultat. Der Hund knurrt noch was beim Fremden deutlich mehr Respekt erzeugt.
1170
640
Petsafe Outdoor Bark Control
Verpakking
Prijs
 
Outdoor Bark Control
€ 54,25 (€ 54,25/ct)
Petsafe Bark Indoor Control Ultrasonic hond

Petsafe Bark Indoor Control Ultrasonic hond schept een blafvrije zone en is geschikt voor gebruik bij één hond. 

  • Creert blafvrije zone
  • Werkt met ultrasoon geluid
  • Geen halsband nodig
Petsafe
https://www.brekz.nl/21881-home_default/petsafe-bark-control-ultrasonic.jpg
47.95 2019/01/01
862
504
Verpakking
Prijs
 
Bark Control Ultrasonic
€ 47,95 (€ 47,95/ct)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Petsafe-trainingsmiddelen voor honden

Wilt u uw hond trainen zijn gedrag aan te passen? Bij Brekz kunt u verschillende producten kopen die ervoor zorgen dat uw hond minder of niet blaft, binnen een bepaald gebied blijft of agressie vermindert naar bijvoorbeeld andere honden. Bekijk hieronder onze Petsafe-trainingsmiddelen voor honden

Bij Brekz kunt u verschillende Petsafe-trainingmiddelen voor honden kopen die uw hond helpen zijn goede gedrag te trainen. Uw bestelling wordt razendsnel bij u thuisbezorgd!

​Assortiment Petsafe-trainingsmiddelen voor honden

U kunt de Petsafe Wire And Flags (uitbreidingsset Fence) hond en kat bestellen. Deze set is voor de Radio Fence of Cat Fence van Petsafe en bestaat uit extra grensdraad, 50 vlaggetjes, waterbestendige beschermkokers voor de draadverbinding en draadmoeren. De Petsafe Outdoor Bark Control voor honden pbc19-11794 is een apparaat in de vorm van een vogelhuisje dat ultrasoon geluid uitzet waardoor uw hond stopt met blaffen. Met de Petsafe 100 Meter Trainer Kleine Honden pdt45-13472 geeft u uw hond een statische stimulatie wanneer hij zich slecht gedraagt. Ook met de Petsafe Bark Indoor Control Ultrasonic hond zorgt u er met ultrasoon geluid voor dat er een zone ontstaat waarin uw hond niet zal blaffen. De Petsafe 100 Meter Trainer Grote Honden is een correctieband waarmee u op afstand uw hond kunt corrigeren als hij slecht gedrag vertoont. Voor zowel het corrigeren van agressief gedrag als blaffen kunt u de Petsafe Little Dog Deluxe Spray Bark Control Collar bestellen die werkt op basis van een spray. 

​Ander product dan Petsafe-trainingsmiddelen voor honden?

​Bij Brekz kunt u naast Petsafe-trainingsmiddelen ook diverse andere trainingsproducten voor uw hond kopen. Zo hebben wij ook de Petsafe Anti Bark Spray Collar Citronella. Bekijk hier ook ons gehele aanbod aan antiblaf- en trainingsproducten. 

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.