Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Pedigree Jumbone Mini Kip

Productinformatie
Per verpakking
€ 2,59
€ 2,59
Per 5
€ 11,25
€ 11,25
Per 10
€ 20,25
€ 20,25

De Pedigree Jumbone Mini Kip is een heerlijke en gezonde met kip gevulde snack voor kleine honden.

  • Krokant, met zachte kipvulling
  • Met vitaminen, mineralen en vetzuren
  • Splintert niet

Meer informatie

Pedigree Jumbone Mini Kip

De Pedigree Jumbone Mini Kip is een heerlijke en gezonde met kip gevulde snack voor kleine honden. Deze snack bestaat uit een knapperige buitenkant met een zachte vleesvulling, wat het kauwen op de snack bevordert. De snack heeft een vetpercentage lager dan 2%, waardoor de kans op overgewicht door veel snacken verkleind wordt. Daarnaast is de snack rijk aan vitaminen, mineralen, calcium en Omega-3-vetzuren, wat bijdraagt aan een goede gezondheid en sterke tanden en botten. Extra toevoeging van licht verteerbare rijst en ruwe vezels maakt de snack ook geschikt voor honden met een gevoelige spijsvertering. Een Jumbone is ten slotte een goed alternatief voor een natuurlijk bot omdat er geen splinters los kunnen komen wanneer uw hond erop kauwt. Elke verpakking bevat vier Jumbones.

  • Knapperige snack met zachte kipvulling
  • Rijk aan vitaminen, mineralen en vetzuren
  • Met licht verteerbare rijst en ruwe vezels
  • Splintert niet wanneer erop gekauwd wordt

LET OP: Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel wat uw hond oploopt, ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal. Wij adviseren u altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift.

Bij Brekz kunt u de beste kauwsnacks voor honden goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Pedigree Jumbone Mini Kip tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Pedigree Jumbone Mini Kip staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Pedigree Jumbone Mini Kip

De Pedigree Jombone Mini Kip is een bijvoeding. U kunt deze naast de hoofdvoeding aan uw hond geven. Pas eventueel de hoofdvoeding hier overeenkomstig op aan. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. Na openen binnen 14 dagen consumeren. Niet geschikt voor honden van minder dan 4 kg of puppy's jonger dan 9 maanden.

Voedingstabel Pedigree Jumbone Mini Kip 

Gewicht van de hond (kg) Hoeveelheid voeding

Stuks per week

4-10

1

10-15

2

15-25

3

25+

5


Ingrediënten Pedigree Jumbone Mini Kip

Granen (o.a. 4% rijst), plantaardige bijproducten, vlees en dierlijke bijproducten (o.a. 4% kip), suiker, mineralen, plantaardige eiwitextracten, olie en vetten, zaden, kruiden.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (7,5%), ruw vet (1,8%), ruwe vezel (2,5%), ruwe as (4,1%), calcium (0,6%), fosfor (0,44%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (5030 IE/kg), vitamine E (50,4 mg/kg), ijzersulfaat-monohydraat (50,4 mg/kg), conserveermiddelen.

Andere hondensnack?

Bent u op zoek naar een alternatief voor de Pedigree Jumbone Mini Kip? Bekijk dan eens ons totaalaanbod kauwproducten voor honden. Hier vindt u onder andere de Pedigree Jumbone Medium Rund en de Dentastix Mini hondensnack tot 10 kg.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (2)
05-05-2018
4
4
4
4
4
Ideale snack voor de dagelijkse tandhygiëne. Vlotte en correcte levering.
29-03-2018
4
4
4
4
4
Zeer tevreden en de hondjes ook