Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

TrizAural Oorreiniger

Productinformatie
118 ml
€ 17,49 (€ 145,75/l)
€ 17,49 (€ 145,75/l)
2 x 118 ml
€ 34,25 (€ 142,71/l)
Meest verkocht
€ 34,25 (€ 142,71/l)

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

TrizAural Oorreiniger helpt bij het herstellen van de normale flora van de gehoorgangen. Het product is geschikt voor honden en katten.

  • Voor de gehoorgangen
  • Makkelijk gebruik
  • Voor honden en katten

Meer informatie

Productinformatie TrizAural Oorreiniger

TrizAural Oorreiniger is een spoelmiddel dat helpt bij het herstellen van de normale flora van de gehoorgangen. Het product is zowel voor honden als katten geschikt en is makkelijk te gebruiken.

Let op: lees voor gebruik van TrizAural Oorreiniger de bijsluiter/gebruiksaanwijzing aandachtig. U vindt een korte gebruiksaanwijzing onder het kopje 'Productadvies'.

Bij Brekz kunt u TrizAural Oorreiniger goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten TrizAural Oorreiniger

Samenstelling: 

Tromethamine USP, dinatrium EDTA dihydraat.

Productadvies TrizAural Oorreiniger

Gebruiksaanwijzing: 

Vul de fles met gedestilleerd water en schud hem goed. Laat het ongeveer een uur staat voor aanvang van de behandeling. Breng het product in het oor aan en masseer het oor vervolgens zacht maar precies. Verwijder eventuele overbodige vloeistof met een doekje of wattenstaafje. Was uw handen na het gebruik goed. U kunt deze behandeling zo vaak herhalen als uw arts nodig acht. 

Laat het product niet in contact met de ogen komen. Dit product is louter bedoeld voor uitwendig gebruik. Indien u merkt dat uw dier last van huidirritatie, zet dan het gebruik van het product per direct stop en raadpleeg een dierenarts. 

Bewaar het product op kamertemperatuur. De houdbaarheidsdatum van TrizAural Oorreiniger staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product? 

Indien u nog een spoelmiddel zoekt tegen bacteriën en schimmels, kunt u dit product eens uitproberen. Zoekt u nog een ander verzorgingsmiddel voor uw hond? Dat kunt u dan vast en zeker vinden in onze hondenapotheek.Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.