Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

MalAcetic Aural Oorreiniger

Productinformatie
118 ml
€ 16,49 (€ 137,42/l)
€ 16,49 (€ 137,42/l)
2 x 118 ml
€ 30,25 (€ 126,04/l)
€ 30,25 (€ 126,04/l)
3 x 118 ml
€ 44,49 (€ 127,11/l)
Meest verkocht
€ 44,49 (€ 127,11/l)

MalAcetic Aural Oorreiniger is een antibacterieel en antischimmel spoelmiddel voor het reinigen van de oren bij honden en katten. Het helpt bij het handhaven van een gezond milieu in de oren, vooral bij honden die zwemmen.

  • Antibacterieel en antischimmel spoelmiddel
  • Milde reiniging
  • Geschikt voor hond en kat

Meer informatie

Productinformatie MalAcetic Aural Oorreiniger

MalAcetic Aural Oorreiniger is een spoelmiddel voor honden en katten dat werkt tegen bacteriën en schimmels. Dit product reinigt en draagt bij aan de gezondheid van de oren. Het product verscheen voorheen onder de naam 'Acetic Otic'.

Als u een hond heeft die ervan houdt om te zwemmen, is MalAcetic Aural Oorreiniger een uitermate geschikt product voor u. De reinigende werking helpt namelijk met het gezond houden van de oren en het voorkomen van bacteriën en schimmels. Let op: lees voor gebruik van dit product de bijsluiter/gebruiksaanwijzing aandachtig. Een korte gebruiksaanwijzing staat onder het kopje 'Productadvies'. 

Bij Brekz kunt u MalAcetic Aural Oorreiniger goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten MalAcetic Aural Oorreiniger

Samenstelling: 

2% azijnzuur, 2 % boorzuur, oppervlakte-actieve stoffen in een waterige oplossing.

Productadvies MalAcetic Aural Oorreiniger

Gebruiksaanwijzing: 

Schud het flesje voor gebruik goed. Stop het flesje in het oor en druk het stevig in, opdat er een beetje spoelmiddel in het oor komt. Masseer het oor even zachtjes in. Als er oorsmeer vrijkomt, verwijder dat dan met een doekje, nooit met een wattenstaafje. Sluit de dop goed na gebruik. Herhaal deze behandeling zo lang nodig of voorgeschreven door uw dierenarts. 

De houdbaarheidsdatum van MalAcetic Aural Oorreiniger staat op de verpakking.

Ander product?

Als u een oorreiniger zoekt die ook geschikt is voor knaagdieren, kunt u deze van Beaphar proberen. Als u een ander verzorgingsproduct voor uw hond zoekt, kunt u dat stellig vinden in onze hondenapotheek.