Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
4
4
4
4
4
(2)

Surosolve Oorreiniger voor honden en katten

Productinformatie
125 ml
€ 20,95 (€ 0,17/ml)
€ 20,95 (€ 0,17/ml)
2 x 125 ml
€ 40,95 (€ 0,16/ml)
€ 40,95 (€ 0,16/ml)
3 x 125 ml
€ 60,49 (€ 0,16/ml)
Meest verkocht
€ 60,49 (€ 0,16/ml)

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Surosolve Oorreiniger voor honden en katten houdt de oren van uw hond of kat hygiënisch schoon. Het middel reinigt doeltreffend en verzachtend en heeft een frisse geur.

  • Maakt de oren hygiënisch schoon
  • Met een frisse geur
  • Voor honden en katten


Meer informatie

Productinformatie Surosolve Oorreiniger voor honden en katten

Surosolve Oorreiniger voor honden en katten is het ideale oorreinigingsproduct voor doeltreffende en verzachtende reiniging met een frisse geur. Met Surosolve houdt u de oren van uw huisdier hygiënisch schoon. 74,3 procent van de dierenartsen en huisdiereigenaren geeft aan tevreden te zijn met de reinigende eigenschappen van Surosolve. Het is belangrijk om de oren van uw huisdier te reinigen. Door het routinematig schoonmaken van de oorkanalen met Surosolve wordt het risico op de ontwikkeling van oorproblemen voorkomen. Daarnaast kan het gebruik bij huisdieren met vieze en of stinkende oren de hygiëne sterk verbeteren.

Deze oorreiniging heeft een krachtige formule met Tris-EDTA, PMCX en salicylzuur. Deze niet-irriterende oplossing heeft een lage pH (6,8) en werkt reinigend terwijl de gevoelige huid rondom het oorkanaal niet geïrriteerd wordt. Tris-EDTA beschadigt bacteriële cellen. Daarnaast zorgt Tris-EDTA voor een versterking van het effect van oormedicijnen. Breng in het oor Surosolve aan, laat dit volledig drogen en breng daarna uw specifieke medicinale behandeling aan. PCMX is een ontsmettingsmiddel dat de evenwichtige balans van de microbiële flora in het oor in stand houdt. Salicylzuur elimineert dode huidcellen en een teveel aan oorsmeer. 

Bij Brekz vindt u de beste aanbieding voor hygiënische producten. Bekijk ons uitgebreide assortiment en koop nu Surosolve Oorreiniger voor honden en katten tegen de scherpste prijzen. Altijd makkelijk en snel besteld.

Gebruiksadvies Surosolve Oorreiniger voor honden en katten

  • Open de fles door de plastic dop te draaien.
  • Plaats het uiteinde in het oor en knijp in de fles om voldoende Surosolve in het oorkanaal te kunnen aanbrengen.
  • Masseer de uitgang van het externe oorkanaal zachtjes gedurende een paar seconden, zodat de oplossing de kans krijgt de onderkant van het kanaal te bereiken.
  • Laat de oplossing een paar minuten inwerken. 
  • Maak het buitenoor schoon en veeg teveel aan product af.

Vraag altijd uw dierenarts om advies voordat u een plaatselijk oorproduct aan uw huisdier geeft. De houdbaarheid van dit product is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Bewaar dit product bij kamertemperatuur beschermt tegen directe zon.

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander oog- of oorproduct voor uw hond of kat? Neem dan eens een kijkje op onze overzichtspagina voor honden en voor katten. Hier vindt u onder andere Beaphar Oogdruppels. Deze druppels hebben een verzorgende en reinigende werking op de ogen en oogleden van honden en katten.


Reviews
4
4
4
4
4
4 / 5 (2)
01-03-2021
1
2
3
4
5
Waar voor uw geld:
1
2
3
4
5
Bezorging:
1
2
3
4
5
Kwaliteit:
1
2
3
4
5
Weet het nog niet.
11-09-2021
1
2
3
4
5
Immer korrekt, und super schnell!

Translate to EnglishHoud me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.