terug
Oog- en oorverzorging kat

Oog- en oorverzorging kat

Problemen aan de oren of ogen van uw kat kunnen vervelend zijn, maar ze zijn gelukkig gemakkelijk op te lossen. Bij Brekz vindt u de beste verzorgingsproducten voor ogen en oren tegen de scherpste prijzen.
Lees meer ..
Oog- en oorverzorging kat

Oog- en oorverzorging kat

Problemen aan de oren of ogen van uw kat kunnen vervelend zijn, maar ze zijn gelukkig gemakkelijk op te lossen. Hierbij heeft uw huisdier hulp van u nodig, want ze kunnen hun oren en ogen niet zelf schoonmaken. Bij Brekz vindt u de beste verzorgingsproducten voor ogen en oren tegen de scherpste prijzen. Vuile ogen kunnen ontstaan door een gebrekkig zelfreinigende vermogen van de ogen. Druppels bieden hier de eenvoudige oplossing voor. Ze helpen om het oog te tranen, verzorgen en hebben een pijnstillend effect. Een traansmeerremover kan daarentegen juist helpen tegen overmatig tranen. Oren kunnen soorgelijke problemen hebben. Overtollig oorsmeer kan de oren vervuilen. Ook kan in sommige hondenoren oormijt voorkomen. Beide gevallen worden bestreden met oorreinigers. Hieronder vindt u een korte omschrijving van de producten die we verkopen. 

Ogen
U hebt keuze uit diverse oogverzorgingsmiddelen voor de kat. De Beaphar Oogdruppels hebben een verzorgende en reinigende werking. Wanneer uw kat te veel vuil rond de ogen heeft, is het aan te raden om deze te reinigen met Frontline Pet Care Oogreiniger Oplossing. Ook overmatig tranen is een veelvoorkomend probleem. Dit is eenvoudig op te lossen met Beaphar Traansmeerremover

Oren
Ook voor de oren verkopen we verschillende producten. Bij te veel vuil in de oren is het gebruik van een oorreiniger aan te raden. Een voorbeeld hiervan is de Exil Clean Ear. Deze weekt het vuil los en lost het vervolgens op. Ook verkopen we een middel dat oormijt effectief bestrijdt. Dit is Otimectin (oormijt) voor de kat. Bent u op zoek naar een verzorgende oorreiniger? Dan is Frontline Pet Care Oorreiniger Gel wat u nodig heeft! 

Let op: raadpleeg altijd u dierenarts voordat u een van deze middelen toedient. Lees ook altijd de bijsluiter voor gebruik. 

Bij Brekz kunt u de beste artikelen uit de kattenapotheek goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment om nu oog- en oorverzorging tegen de scherpste prijzen te kopen. 
 

Andere medicijnen?

Bent u niet op zoek naar middelen tegen oor- en oogproblemen? Bekijk dan onze Kattenapotheek. Hier verkopen we onder andere ontworming voor de kat. Een voorbeeld hiervan is de Milbemax Grote Kat. Deze is verkrijgbaar in verpakkingen met verschillende aantallen tabletten.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.