Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Hyaluvisk Drops Oogdruppels voor hond en kat – 20 x 0,5 ml

Productinformatie
20 x 0,5 ml
€ 14,25 (€ 1,43/ml)
€ 14,25 (€ 1,43/ml)
40 x 0,5 ml
€ 27,25 (€ 1,36/ml)
€ 27,25 (€ 1,36/ml)
60 x 0,5 ml
€ 40,49 (€ 1,35/ml)
Meest verkocht
€ 40,49 (€ 1,35/ml)

Hyaluvisk Drops Oogdruppels voor hond en kat – 20 x 0,5 ml zijn oogdruppels die de ogen bevochtigen en smeren, en zijn geschikt voor honden en katten met beperkte traanproductie. De voordelen van dit product:

  • Hydraterend en smerend
  • Steriel
  • Vrij van conserveringsmiddel

Meer informatie

Productinformatie Hyaluvisk Drops Oogdruppels voor hond en kat – 20 x 0,5 ml

Hyaluvisk Drops Oogdruppels voor hond en kat – 20 x 0,5 ml zijn oogdruppels die de ogen bevochtigen en smeren, en zijn geschikt voor de kat en hond. De druppels van Hyaluvisk bevatten een hoog moleculair natriumhyaluronaat. Dit is een natuurlijk polymeer dat aanwezig is in oogweefsel. Dankzij de waterhoudende eigenschappen van dit polymeer wordt de traanfilm op peil gehouden. De evenwichtige formule laat een aanpassing van de pH waarde en osmolariteit toe, die gelijkwaardig is aan natuurlijk traanvocht. Zo werkt het hydraterend, smerend en verzachtend voor de ogen. Omdat geen conserveermiddel is gebruikt blijft de tolerantie langdurig goed. Voor een dagelijks, regelmatig gebruik.

  • Verbetert de bevochtiging van het oogoppervlak bij beperkte traanproductie
  • Vormt een soepele film op het oogopperlvak
  • Bestand tegen beweging van de oogleden
  • Langdurig actief en maximaal comfort
  • Ook geschikt voor gebruik tijdens verdovingen

Lees voor gebruik altijd de gebruiksaanwijzing en de bijsluiter. Wij raden aan om voor gebruik van medicatie altijd een dierenarts te raadplegen.

Bij Brekz kunt u de beste oog- en oorverzorging voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Hyaluvisk Drops Oogdruppels voor hond en kat – 20 x 0,5 ml tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Hyaluvisk Drops Oogdruppels voor hond en kat – 20 x 0,5 ml

Natriumhyaluronaat 0,4%, dibasisch natriumfosfaat, monobasisch natriumfosfaat, natriumchloride, water voor injectie.

Gebruik Hyaluvisk Drops Oogdruppels voor hond en kat – 20 x 0,5 ml

1 tot 2 druppels in de conjunctivale zak van ieder oog indruppelen. Hyaluvisk drops mag meermaals daags gebruikt worden. Voor elk gebruik, uitvoerig de handen wassen, 1 dosis loskoppelen van de strip en openen door het dopje te draaien en los te maken. Het wordt aangeraden de oogleden of het oogoppervlak niet te raken met het uiteinde van de multidosis. De multidosis kan terug gesloten worden en het overblijvende product kan nog gebruikt worden tot 12 uur na eerste opening.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld naar oogdruppels van Beaphar? Kijk dan eens bij onze Beaphar Oogdruppels. Een overzicht van alle oogdruppels vindt u bij onze Oog en oorverzorging hond.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
31-03-2021
4
4
4
4
4
Good product and service