Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Dermoscent PYOclean Oto voor hond, kat en konijn

Productinformatie
10 x 5 ml
€ 15,95 (€ 53,17/ml)
€ 15,95 (€ 53,17/ml)
2 x ( 10 x 5 ml )
€ 30,95 (€ 51,58/ml)
€ 30,95 (€ 51,58/ml)
3 x ( 10 x 5 ml )
€ 45,49 (€ 50,54/ml)
Meest verkocht
€ 45,49 (€ 50,54/ml)

Dermoscent PYOclean Oto voor hond, kat en konijn is een zachte en doeltreffende oorreiniger. De formule is speciaal ontwikkeld voor huisdieren met terugkerende oorproblemen.

  • 100% natuurlijk
  • Reinigend en verzachtend
  • Geschikt voor honden, katten en konijnen

Meer informatie

Productinformatie Dermoscent PYOclean Oto voor hond, kat en konijn

Dermoscent PYOclean Oto voor hond, kat en konijn is een zachte reiniger voor het oor zonder zeep. PYOclean Oto bevat alleen 100% natuurlijke ingrediënten en kan hierdoor ook gebruikt worden voor huisdieren met gevoelige oren. Het middel werkt reinigend, zuiverend en verzachtend. Het helpt oorsmeer op te lossen. In combinatie met PYOclean Wipes kunnen zelfs de moeilijk te bereiken delen van het oor gemakkelijk gereinigd worden. Dermoscent PYOclean Oto is zeer hygiënisch dankzij de enkel verpakte doses. 

Bij Brekz koopt u Dermoscent PYOclean Oto voor hond, kat en konijn goedkoop online. Bestel nu de beste oorreiniging voor hond, kat en krijg uw bestelling snel thuis bezorgd!

Gebruik en dosering Dermoscent PYOclean Oto voor hond, kat en konijn

De flacon voor gebruik goed schudden. Breek en verwijder vervolgens de afbreekbare bovenkant door deze te draaien. De volledige inhoud brengt u aan in het oor, waarbij u de gehoorgang goed masseert. Doe dit van de basis van het oor in de richting van de opening.

Wanneer u Dermoscent PYOclean gebruikt als gewone reiniger, kunt u deze, afhankelijk van de hoeveelheid oorsmeer, een aantal keer per week tot meerdere keren per maand gebruiken. Als PYOclean in combinatie met een medische behandeling gebruikt wordt, is het verstandig om uw dierenarts om advies te vragen.

Samenstelling Dermoscent PYOclean Oto voor hond, kat en konijn

Essentiële oliën van rode mirte, honing en propolis en lipoaminozuren van groene appel.

Ander product?

Bent u op zoek naar ooggel voor honden en katten? Kijk dan naar Lubrithal Oogzalf. Voor andere verzorgingsproducten kunt u terecht op de pagina van onze hondenapotheek.