Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel kat tabletten

Productinformatie
4 Tabletten
€ 16,25
€ 16,25
8 Tabletten
€ 31,25
€ 31,25
12 Tabletten
€ 44,49
€ 44,49

Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel kat tabletten is een ontwormingsmiddel voor katten op basis van milbemycine oxime en Praziquantel. 

  • Geschikt voor katten met een lichaamsgewicht tussen de 2kg en 12kg
  • Kleine tabletten met rundvleessmaak
  • Verkrijgbaar in verpakking van 4, 8 of 12 tabletten

Meer informatie

Productinformatie Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel kat tabletten

Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel kat tabletten is een ontwormingsmiddel voor katten. Katten kunnen geïnfecteerd worden door verschillende soorten wormen, en hier veel last van krijgen. Om uw kat hiertegen te beschermen kunt u hem regelmatig ontwormen door middel van ontwormingspillen. U kunt uw kat deze tabletten geven wanneer hij ouder is dan 6 weken, en bij een minimaal gewicht van 0,5 kg.

Deze kleine tabletten smaken naar rundvlees, wat het toedienen zal vergemakkelijken. Deze ontwormingstabletten van Beaphar zijn een breed werkend ontwormingsmiddel en beschermen uw kat tegen spoel-, haak- en (vossen)lintworm en hartwormziekte. Dit ontwormingsmiddel werkt op basis van Milbemycine oxime en Praziquantel, de meest gebruikte werkzame stoffen voor ontworming in Nederland. 

Bij Brekz kunt u Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel kat tabletten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu ontwormingsmiddelen voor uw huisdieren tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Gebruiksadvies Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel kat tabletten

Gewicht van uw kat Aantal tabletten
2-4 kg 1/2 tablet
4-8 kg 1 tablet
8-16 kg 2 tabletten

Het hangt af van o.a. de leeftijd en omgeving van uw kat hoe vaak een wormkuur toegepast dient te worden. Gemiddeld wordt aangeraden uw kat 4 keer per jaar te ontwormen. Indien u uw kat meeneemt op vakantie, wordt aangeraden navraag te doen of voor het betreffende land een ander advies geldt. Lees voor gebruik altijd eerst de bijsluiter.

Ingrediënten Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel kat tabletten

Samenstelling: Milbemycine oxime 16mg, Praziquantel 40mg.

Ander product? 

In onze kattenapotheek vindt u een groot assortiment ontwormingsmiddelen. Bent u op zoek naar een ander ontwormingsmiddel van hetzelfde merk? Van Beaphar hebben we ook ontwormingsmiddel voor kittens en kleine katten en Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel kat 2 tabletten.


Reviews
4
4
4
4
4
4.3 / 5 (3)
09-08-2019
4
4
4
4
4
Is profylactisch toegediend. Aangezien de kat haar behoefte zelden in de kattenbak doet, valt wormbeval niet te controleren.
09-05-2019
4
4
4
4
4
Is een prima product zo zijn ze weer worm vrij
28-09-2018
4
4
4
4
4
Super product, werkt goed!