Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel kat

Productinformatie
2 Tabletten
€ 9,59
€ 9,59
4 Tabletten
€ 18,75
€ 18,75

Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel kat is een ontwormingsmiddel voor katten op basis van Milbemycine Oxime en Praziquantel. 

  • Geschikt voor katten met een lichaamsgewicht tussen de 2kg en 12kg
  • Kleine tabletten met rundvleessmaak

Meer informatie

Productinformatie Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel kat

Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel kat is een smakelijk en effectief middel tegen lintwormen, vossenlintwormen, haak- en spoelwormen en hartwormziekte. Het product is zeer gebruiksvriendelijk en breed inzetbaar. 

Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel kat bestaat uit twee tabletten, waarvan u er maximaal anderhalf per dier nodig hebt. Het is gemakkelijk oraal toe te dienen - en heeft bovendien een verrukkelijke rundvleessmaak! Let op: lees voor gebruik van dit product de bijsluiter/gebruiksaanwijzing aandachtig. Een link naar de virtuele versie hiervan vindt u hieronder. 

Bij Brekz kunt u Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel kat

Samenstelling (per tablet): 

Milbemycine oxime (16 mg), praziquantel (40 mg). 

Productadvies Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel kat

Voedingstabel: 

Lichaamsgewicht Aantal tabletten
2 - 4 kg ½ tablet
4 - 8 kg  1 tablet
Meer dan 8 kg 1½ tablet

Gebruiksaanwijzing:

Lees voor gebruik de bijsluiter aandachtig. Deze vindt u in de verpakking. Het wordt aangeraden de tabletten bij of na een maaltijd te geven. Het middel kan één maand preventief tegen hartwormziekte gebruikt worden. 

Bewaar gehalveerde tabletten op een temperatuur onder de 25 °C. De houdbaarheidsdatum van Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel kat staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product? 

Dit product is er ook in veelvouden van vier tabletten. Indien u nog een ander ontwormingsmiddel voor uw kat nodig heeft, kunt u eens kijken in het uitgebreide assortiment van onze overzichtspagina kattenapotheek.


Reviews
4
4
4
4
4
2.5 / 5 (2)
06-11-2019
4
4
4
4
4
prima verzorgd
11-09-2018
4
4
4
4
4
Nooit ontvangen, hopelijk krijg ik mijn geld terug