Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Beaphar kat 

Beaphar is anders dan andere vlooienbestrijding omdat Beaphar er ook in de vorm van een pil of ampulvorm voor over het eten is. Op deze manier maakt het niet uit of het die nat wordt of niet. Ook heeft Beaphar een vlooienband die wel zes maanden mee gaat en waterbestendig is.
Lees meer ..

Beaphar

Geurverdrijvers

Beaphar

Spray

Beaphar

Shampoo

Beaphar

Shampoo

Beaphar

Spray

Beaphar

Vitaminen en mineralen

Beaphar

Beaphar

Beaphar Traansmeerremover hond en kat

Beaphar Traansmeerremover hond en kat

Als uw hond of kat veel tranen produceert kunnen er bruinige traanvlekken bij de ooghoeken ontstaan. Ook bij hondenrassen met grote ogen of honden en katten met een allergie kan dit probleem voorkomen. Beaphar Traansmeerremover hond en kat verwijdert deze traanvlekken rond de ogen van uw hond of kat. Het verwijdert tevens korstjes rond de ogen en het heeft een verzorgend effect. Het product is bovendien geschikt om bruine verkleuringen elders op het lichaam, zoals tussen de tenen, te kunnen verwijderen. De vacht zal snel weer de oorspronkelijke kleur krijgen.

 • Verzorgend en reinigend
 • Verwijdert traanvlekken

 

Bij Brekz kunt u de beste verzorgingsproducten voor uw huisdier eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar Traansmeerremover hond en kat tegen de scherpste prijzen! 

De houdbaarheid van Beaphar Traansmeerremover hond en kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Gebruiksaanwijzing Beaphar Traansmeerremover hond en kat

Bevochtig een watje met de remover en reinig hiermee de betraande huid rond het oog 1-2 maal per week. Met een droog watje nadeppen. Sterk verkleurde ooghoeken / verkleurde vachtdelen dagelijks behandelen tot de vlekken verdwenen zijn. Droog en buiten bereik van kinderen bewaren. Lees altijd voor gebruik de bijsluiter. 
 

Ander verzorgingsproduct?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Beaphar Traansmeerremover hond en kat? Bekijk dan eens ons totaalaanbod aan oogverzorgingsproducten voor honden en katten. We beschikken over verschillende producten waarmee u de ogen van uw huisdier kunt reinigen, bijvoorbeeld met Beaphar Oogdruppels. Dit zijn druppels met een verzorgende en reinigende werking op de ogen en oogleden van honden en katten. 


 

Beaphar
https://www.brekz.nl/24036-home_default/beaphar-traansmeerremover.jpg
6.75 2019/01/01
Zeer goed product, eenvoudig te gebruiken. Al resultaat na 1 dag. Zeer goede website met ruime keuze en schappelijke prijzen. Producten degelijk en netjes verpakt en binnen aangegeven termijn verzonden.
Is veilig en traansmeer is zo verwijderd
Heel doeltrffend en de donkere vacht verdwijnt bij regelmatig gebruik echt
werkt super voor mijn witte hond
Bon produit .
Reinigt sehr gut verklebte Augen Sollte man jedoch nicht zu oft verwenden, da die Wirkung doch recht stark ausfällt und somit nicht für jeden Tag geeignet scheint
produit qui nettoie bien le poil mais ne décolle pas les croutes, odeur agréable : le chien se laisse facilement manipuler
1713
966
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
50 ml
€ 6,75 (€ 0,14/ml)
2 x 50 ml
€ 12,75 (€ 127,50/l)
3 x 50 ml
€ 18,25 (€ 121,67/l)

Geurverdrijvers

Beaphar Geurweg spray hond kat vogel knaagdier

Productinformatie Beaphar Geurweg

Beaphar Geur weg voor de hond kat vogel en knaagdier neutraliseert op een biologische manier onaangename geurtjes die uw huisdier achterlaat. Onaangename geuren van de hond, kat, vogel of uw knaagdier ontstaan meestal door de aanwezigheid van organische resten. De spray bevat bacteriën (pro biotica) die deze resten doen verdwijnen, zodat ook de stank verdwijnt. Daarnaast zorgt de spray voor langdurige frisheid. Geurweg is geschikt voor alle plekken waar uw huisdier geursporen nalaat. De spray is veilig voor tapijtvezels en kleurechte stoffen. Probeer de spray eerst uit op een onopvallende plek. Voor het beste resultaat dient u de plek zo snel mogelijk te behandelen.  
 • Neutraliseert onaangename geuren
 • Werkt op basis van probiotica
 • Ideaal voor textiel
 • Veilig voor tapijtvezels en kleurechte stoffen
 • Geschikt voor alle plekken waar een geurspoor is
 • Voor langdurige frisheid
Bij Brekz kunt u de beste hygiëneproducten voor uw kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar Geur weg voor de hond kat vogel en knaagdier tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Gebruiksaanwijzing Beaphar Geurweg hond kat vogel en knaagdier

1. Schudden voor gebruik. 
2. De plek insprayen totdat deze goed vochtig is, even laten inwerken en vervolgens schoonwrijven met een doek. 
3. Opnieuw insprayen. 
4. Bij hardnekkige vlekken en bij tapijt vervolgens afdekken met een vochtige doek. 
5. Als de plek droog is goed stofzuigen.


Ander hygiëneproduct?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Beaphar Geurweg?  Bekijk dan eens ons totaalaanbod hygiëneproducten. Hier vindt u onder andere Beaphar Vlekweg hond en kat .
https://www.brekz.nl/38134-home_default/beaphar-geur-weg-voor-de-hond-kat-vogel-en-knaagdier.jpg
8.25 2019/01/01
ik heb deze gebruikt op de matras, heerlijke geur en achteraf geen Pipo meer te rieken
Prima produkt! Al diverse malen herbesteld. Aan te bevelen!
Tres bien . Petit souci avec la gâchette du pulvérisateur .
Efficace et agréable odeur de fraîcheur
6113
3132
Beaphar Geur weg voor de hond, kat, vogel en knaagdier > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
500 ml
€ 8,25 (€ 16,50/l)
2 x 500 ml
€ 14,95 (€ 14,95/l)

Beaphar

Beaphar Keep Off voor de kat

Productinformatie Beaphar Keep Off voor de kat

Beaphar Keep Off voor de kat helpt om uw kat weg te houden van plekken waar hij of zij niet mag komen of aan mag zitten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de bank. Ook vinden mensen het vaak vervelend wanneer hun huisdier in de slaapkamer komt. Dit kan verholpen worden door Beaphar Keep Off voor de kat in de kamer te sprayen, met name op de vloer bij de deur. Op deze manier kunt u uw kat op een vriendelijke manier aanleren om uit te buurt van sommige plaatsen te blijven. De werking berust op het feit dat katten de geur van het middel niet lekker vinden en dus waarschijnlijk zullen vermijden. De werkzame stof is methylnonyketon. Het middel is niet schadelijk en daarom kan het dagelijks op de gewenste locatie, binnen of buiten, aangebracht worden. 

 • Beaphar Keep Off stimuleert uw kat om weg te blijven van plaatsen waar hij niet mag komen
 • Handig voor binnen (slaapkamers en banken) en buiten
 • Werkzame stof: Methylnonyketon 

Bij Brekz kunt u de beste trainingsmiddelen voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Beaphar Keep Off voor de kat tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.


Gebruiksaanwijzing Beaphar Keep Off voor de kat

Spray het middel op ongeveer 20 tot 30 cm afstand. Daarna dagelijks gebruiken totdat de plek wordt gemeden. Het product kan vlekken veroorzaken, test het daarom altijd eerst op een onopvallende plaats. Tip: Bespuit een voorwerp en leg dit op de plaats die vermeden moet worden. Zo voorkomt u vlekken of een permanente geur aan het object of de vloer.


Ingrediënten Beaphar Keep Off voor de kat

Methylnonyketon (14 g/L)


Andere training voor de kat?

Bent u op zoek naar een ander product om uw kat mee te trainen? Bekijk dan ons Training voor de kat assortiment. Hier verkopen we onder andere de Petsafe In Ground Cat Fence voor de kat. Dit is een omheiningssysteem waarmee u uw kat binnen een bepaalde omgeving kunt houden. Het geeft de kat een piep of lichte prikkeling wanneer hij/zij in de buurt van de omheining komt. 

https://www.brekz.nl/24060-home_default/beaphar-keep-off-voor-de-kat.jpg
7.49 2019/01/01
6116
3135
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
100 ml
€ 7,49 (€ 74,90/l)
2 x 100 ml
€ 13,75 (€ 68,75/l)
3 x 100 ml
€ 19,75 (€ 65,83/l)
Beaphar Chlorophyl Tabletten voor hond en kat

Beaphar Chlorophyl Tabletten voor hond en kat

Beaphar Chlorophyl Tabletten voor hond en kat zijn bladgroene tabletten die worden gebruikt bij een sterke lichaamsgeur en bij een slechte adem door voeding. Een sterke lichaamsgeur, die bijvoorbeeld voorkomt wanneer uw hond loops is, of een slechte adem van uw viervoeter kan vervelende situaties opleveren. Beaphar Chloriphyl Tabletten voor hond en kat zijn een handig en natuurlijk hulpmiddel om een sterke lichaamsgeur tegen te gaan. Ook kunt u de tabletten gebruiken voor een meer frisse adem van uw huisdier. De tabletten zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 30 of 60 tabletten. 

 • Geschikt voor honden en katten
 • Tabletten voor afremming sterke lichaamsgeur
 • Naturlijke oplossing tegen de geur van loopsheid
 • Voor frisse adem
 • Verkrijgbaar in een verpakking van 30 of 60 tabletten.

Bij Brekz kunt u Beapharproducten voor hond en kat goedkoop online kopen. Bekijk gerust ons assortiment en bestel nu snel Beaphar Chloriphyl Tabletten voor hond en kat tegen de scherpste prijzen. Snel en makkelijk besteld tot aan uw voordeur!

De houdbaarheid van Beaphar Chloriphyl Tabletten voor hond en kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Gebruiksaanwijzing Beaphar Chlorophyl Tabletten voor hond en kat

U kunt de tabletten oraal geven aan uw huisdier of toe dienen door het voer. In het laatste geval kunt u de tabletten eventueel fijn maken. Zorg in ieder geval dat bij gebruik van de tabletten dat er altijd voldoende drinkwater bij het voer aanwezig is.

Overzicht te gebruiken hoeveelheid per maaltijd

 • Gebruik voor kleine honden en katten: 's ochtends en 's avonds een halve tablet
 • Gebruik voor middelgrote honden: 's ochtends en 's avonds 1 tablet
 • Gebruik voor grote honden: 3 à 4 tabletten per dag

Let op!  Bewaar de tabletten bij kamertemperatuur. Gebruik de geopende verpakking binnen de vastgestelde datum.

Ingrediënten Beaphar Chlorophyl Tabletten voor hond en kat

Chlorophyl 96 mg/kg, suiker, melk- en bijproducten.

Ander product bij sterke lichaamsgeur of slechte adem?

Ben u op zoek naar een aanvullend Beaphar product bij maag en darmproblemen, bijvoorbeeld Beaphar diarreeremmer hond en kat of Beaphar Darmreiniger voor hond en kat? Neem gerust een kijkje op onze site om ons aanbod van alternatieve producten te bekijken. Ook voor honden- of kattenvoer voor de gevoelige maag en/of darmen kunt u terecht op onze site.

https://www.brekz.nl/25816-home_default/beaphar-chlorophyl-tabletten-voor-hond-en-kat.jpg
6.95 2019/01/01
Het product is prima, heb het geprobeerd omdat het bij sommige gecastreerde reuen helpt tegen ongewenst rijgedrag van andere honden. helaas heeft het bij mijn hond geen effect
28994
14694
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
30 tabletten
€ 6,95 (€ 0,23/ct)
2 x 30 tabletten
€ 12,95 (€ 0,22/ct)
Beaphar No Stress Spray voor de Kat

Beaphar No Stress Spray voor de kat

Beaphar No Stress Spray voor de Kat helpt uw kat om zich veilig te voelen in stressvolle situaties zoals bij overmatig sproeien, miauwen, reizen, dierenartsbezoek, onweer en vuurwerk. Dit handige hulpmiddel helpt stress bij uw huisdier te voorkomen. De handige sprayfles bevat valeriaan, die zorgt voor een rustgevende werking. Uw kat zal zich door de werking van de geur die de spray verspreidt, veiliger voelen en meer rust uitstralen. Beaphar No Stress Spray voor de kat is geschikt voor alle katten en is verkrijgbaar in een fles van 125 ml.

 • Geschikt voor katten
 • Helpt stress voorkomen
 • Kalmeert uw kat door middel van geur
 • Rustgevende werking door valeriaan
 • Handige spray
 • Gemakkelijk in gebruik
 • Verkrijgbaar in een flacon van 125 ml

Bij Brekz kunt u Beapharproducten voor hond en kat goedkoop online kopen. Bekijk gerust ons assortiment en bestel nu snel Beaphar No Stress Spray voor de Kat voor een scherpe prijs. Snel en makkelijk besteld tot aan uw voordeur!

De houdbaarheid van Beaphar No Stress Spray voor de Kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Dosering en gebruiksaanwijzing Beaphar No Stress Spray voor de KAT

Spuit de Beaphar No Stress Spray voor de kat op de plekken waar uw kat zich terug trekt als hij bang is, of op de plekken waar hij ongewenst gedrag vertoont.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief Beaphar product tegen stress bij uw kat, bijvoorbeeld Beaphar No Stress Spot on Kat? Neem gerust een kijkje op onze site voor meer informatie over dit product. Klik hier voor een totaal overzicht van al onze producten voor rustgeving aan uw kat.

https://www.brekz.nl/25863-home_default/beaphar-no-stress-spray-voor-de-kat.jpg
9.25 2019/01/01
29021
14716
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
125 ml
€ 9,25 (€ 0,07/ml)
2 x 125 ml
€ 17,25 (€ 69,00/l)
3 x 125 ml
€ 24,75 (€ 65,13/l)

Spray

Beaphar FiproTec spray 100 ml Anti-Vlo hond & kat

Beaphar FiproTec spray 100 ml Anti-Vlo - Hond & Kat

Beaphar FiproTec spray 100 ml Anti-Vlo - Hond & Kat is een effectieve spray tegen vlooien, teken en bijtende luizen en is geschikt voor honden en katten. Het middel is ideaal voor het behandelen van puppy's en kittens omdat het al mag worden gebruikt vanaf 2 dagen leeftijd. Door het eenvoudig over de gehele vacht aan te brengen is het bovendien direct effectief. De spray heeft een preventieve werking van 1 maand tegen teken, 2 maanden tegen vlooien (katten) en 3 maanden tegen vlooien (honden).

 • Effectief middel tegen vlooien, teken en bijtende luizen
 • Preventief werkzaam voor 1 maand tegen teken en tegen vlooien 2 maanden katten / 3 maanden honden
 • Zowel geschikt voor hond als kat
 • Ook te gebruiken bij pup's en kittens vanaf 2 dagen
 • Handige spray

Bij Brekz kunt u de beste Beaphar producten voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar FiproTec spray 100 ml Anti-Vlo - Hond & Kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
    

Gebruik Beaphar FiproTec spray 100 ml Anti-Vlo - Hond & Kat

Dosering: 3-6 ml per kg lichaamsgewicht.
Spray het gehele lichaam in vanaf een afstand van 10-20 cm. Spray tegen de haargroeirichting in en zorg dat het hele dier bevochtigd wordt. Langharige dieren inmasseren. Draag bij het aanbrengen handschoenen. Voor het gedeelte bij de kop kan spray op de handschoen worden aangebracht en worden ingemasseerd. Uw hond/kat op natuurlijke wijze laten drogen, zonder gebruik van een handdoek. Voor optimaal resultaat uw hond of kat niet baden en met shampoo wassen tot 2 dagen na de behandeling. Minimale tijd tussen behandeling is 4 weken.
   

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief anti vlooienproduct voor uw hond, bijvoorbeeld een vlooienband? Kijk eens bij onze Beaphar vlooienband hond.

https://www.brekz.nl/26837-home_default/beaphar-fiprotec-spray-100-ml-anti-vlo-hond-kat.jpg
16.25 2019/01/01
Goed product voor kittens met vlooien.
Goed, makkelijk, handig
Werkt snel gemakkelijk in gebruik
30568
15020
Beaphar FiproTec spray 100 ml Anti-Vlo - Hond & Kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
100 ml
€ 16,25 (€ 162,50/l)
2 x 100 ml
€ 31,95 (€ 159,75/l)
3 x 100 ml
€ 46,75 (€ 155,83/l)
5 x 100 ml
€ 74,95 (€ 149,90/l)

Beaphar

Beaphar No Stress Spot On Kat

Beaphar No Stress Spot On Kat

Beaphar No Stress Spot On Kat is een handig hulpmiddel om stress en ongewenst gedrag bij uw kat te verminderen. U kunt deze vloeistof gebruiken bij overmatig miauwen of sproeien, verlatingsangst, vuurwerk, reizen, onweer en vernieling. U brengt met behulp van een pipet de druppels op de huid van uw kat aan, waardoor de stress bij uw kat wordt verminderd. Dit komt door de rustgevende werking van Valeriaanextract, dat aan dit middel is toegevoegd. Valeriaan werkt door middel van geur en is geschikt voor alle kattenrassen en -leeftijd. Een verpakking Beaphar No Stress Spot on Kat bevat 3 pipetten. De behandeling kan onbeperkt worden herhaald.

 • Geschikt voor alle kattenrassen en -leeftijden
 • Druppels voor vermindering stress
 • Met rustgevende werking
 • 1 week werkzaam
 • Bevat Valeriaan
 • Behandeling kan onbeperkt herhaald worden
 • Verkrijgbaar in een verpakking van 3 pipetten

Bij Brekz kunt u Beapharproducten voor hond en kat goedkoop online kopen. Bekijk gerust ons assortiment en bestel nu snel Beaphar No Stress Spot on Kat voordelig. Snel en makkelijk besteld!

De houdbaarheid van Beaphar No Stress Spot on Kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Dosering en gebruiksaanwijzing Beaphar No Stress Spot on KAT

Neem de pipet uit de verpakking. Knip het topje eraf. Plaats de pipet op de huid, tussen de beiden oren, zodat uw kat de vloeistof niet kan oplikken. Het middel is ongeveer één uur na aanbrengen werkzaam en de werking van het middel houdt een week aan. De behandeling kan na een week onbeperkt worden herhaald.

Let op! Lees in ieder geval altijd voor gebruik de bijsluiter. Na gebruik de verpakking goed afsluiten.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief product tegen stress bij uw kat, bijvoorbeeld Feliway Spray voor de kat?. Neem gerust een kijkje op onze site voor meer informatie over dit producut. Klik hier voor een totaal overzicht van al onze Kalmeringsproducten voor uw kat.

https://www.brekz.nl/25838-home_default/beaphar-no-stress-spot-on-kat.jpg
7.25 2019/01/01
Prima anti vlo middel
vlotte levering
Duurt even dat het middel gaat werken maar heeft wel effect
Werkte prima met oud en nieuw Nu wordt er naast mij verbouwd en slaat de stress weer toe Ik vertrouw weer hierop !!
Transazione ok
Suite à une erreur dans ma commande le service client à été très efficace pour renvoyer les produits manquants merci à vous.
29020
14715
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
3 pipetten
€ 7,25 (€ 2,42/ct)
6 pipetten
€ 13,75 (€ 2,29/ct)
9 pipetten
€ 19,49 (€ 2,17/ct)
Beaphar No Stress Band voor de kat

Beaphar No Stress Band voor de kat

Beaphar No Stress Band voor de kat is een rustgevende halsband voor katten met lavendel en valeriaan. De band is te gebruiken bij katten die te veel miauwen, sproeien, verlatingsangst hebben, voor tijdens bezoek aan een dierenarts of voor tijdens andere stressvolle situaties. De band is geschikt voor katten van alle rassen vanaf 12 weken oud en werkt al na één uur tot wel 3 of 4 weken lang.

 • Werkt rustgevend
 • Bevat valeriaan en lavendel
 • Voor bange en gestreste katten
 • Voor katten vanaf 12 weken
 • Werkt 3 tot 4 weken

Bij Brekz kunt u diverse kalmeringsmiddelen voor katten gemakkelijk en voordelig online bestellen. Zo koopt u Beaphar No Stress Band voor de kat en uw bestelling wordt razendsnel thuisbezorgd!
     

Gebruiksadvies Beaphar No Stress Band voor de kat

Bevestig de band losjes om de nek van uw kat zodat er nog 2 vingers tussen de band en de hals passen. Knip het overtollige gedeelte van de band af. Gebruik tegelijkertijd geen andere halsbanden. Dit kan de werking verminderen. Deze band is niet geschikt voor katten met een geïrriteerde of beschadigde huid. De band kan gewoon nat worden, na het opdrogen zal het weer 100% werken.

    

Ander kalmeringsmiddel voor katten?

Bij ons kunt u ook Feliway Spray voor de kat bestellen. Dit middel voorkomt stress door natuurlijke feromonen. Of kies voor Beaphar No Stress Spot On Kat met kalmerende druppels. Bekijk ook ons gehele assortiment kalmeringsmiddelen voor katten. 

https://www.brekz.nl/25836-home_default/beaphar-no-stress-band-voor-de-kat.jpg
7.49 2019/01/01
Poes is relaxter haar plassen op stoel/bank/hoek en harde miauwen in de nacht zijn nog niet over. De verpakking had met gemak door de brievenbus gepast, had in kosten en verpakkingsmateriaal gescheeld
Na de komst van een kitten, begon onze gecastreerde in huis te sproeien. We gebruiken de No Stress band nu 2 weken, het sproeien is wel een stuk minder geworden, helaas nog niet geheel over.
Heel te vrede over de levering en de bestelling.
Super , het bandje helpt echt om rustiger te worden .
zeer tevreden en mooi op tij geleverd
Super Ware und super Händler
29018
14713
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 7,49 (€ 7,49/ct)
Per 2
€ 14,25 (€ 7,13/ct)
Per 3
€ 20,49 (€ 6,83/ct)
Beaphar No Stress Tabletten voor Hond en Kat

Beaphar No Stress Tabletten Hond en Kat

Beaphar No Stress Tabletten Hond en Kat is een natuurlijk, rustgevend middel in de vorm van een tablet en is geschikt voor zowel honden als katten. De Beaphar No Stress producten zijn op basis van natuurlijke extracten en werken niet versuffend bij uw huisdier. Deze extracten komen langzaam vrij en hebben een kalmerend effect op honden en katten. De producten helpen om ongewenst gedrag zoals overmatig blaffen, janken, miauwen en sproeien te verminderen. Daarnaast heeft dit product ook een effectieve werking bij verlatingsangst, kennel- en dierenartsbezoeken, reizen, onweer, vuurwerk, vernielingen en ongewenst territoriumgedrag. 

Bij Brekz kunt u rustgevende middelen voor honden en katten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar No Stress Tabletten Hond en Kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Beaphar No Stress Tabletten Hond en Kat

Samenstelling: Melisse (16%), rozemarijn (8,1%), lindebloesem (4,9%), hopbloesem (3,3%), melk- en bijproducten, mineralen, granen.

Dosering Beaphar No Stress Tabletten Hond en Kat

Dosering per dier volgens lichaamsgewicht:

Tot 10 kg ½ tablet
10 - 25 kg 1 tablet
Vanaf 25 kg 2 tabletten


Geef Beaphar No Stress Tabletten 1½ uur van te voren rechtstreeks of via het voer. Mag na 2½ uur herhaald worden, maximaal 3x per dag.
De houdbaarheid van Beaphar No Stress Tabletten Hond en Kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Zorg dat uw huisdier altijd voldoende drinkwater heeft.

Ander product?

Heeft u dit rustgevende product van Beaphar liever in de vorm van een halsband? Kijk dan eens naar Beaphar No Stress Halsband Hond of Beaphar No Stress Halsband Kat.

https://www.brekz.nl/25839-home_default/beaphar-no-stress-tabletten-voor-hond-en-kat.jpg
5.75 2019/01/01
Resultaat weet ik nog niet, heb ze nog niet gebruikt ivm vuurwerk
Snelle en correcte levering
Prima spul , het werkt goed bij mijn hond . Snel thuis bezorgd !!
Wirkt zuverlässig, Lieferung wie immer reibungslos
Super snelle levering .
Très bon produit, calme ma petite yorkshire qui déteste le sèche cheveux...
Alles super hoffe das Halsband bringt seine Wirkung
Je n'ai encore pas encore assez de recul pour voir les effets de ce produit, même si il est possible que mon hyper actif de toutou soit un plus détendu face aux stimuli extérieurs. En tout cas, il n'est pas néfaste.
29022
14717
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
20 tabletten
€ 5,75 (€ 0,29/ct)
40 tabletten
€ 10,95 (€ 0,27/ct)
60 Tabletten
€ 15,95 (€ 0,27/ct)
Beaphar No Stress Verdamper kat incl. vulling

Productinformatie Beaphar No Stress Verdamper kat incl. vulling 

Beaphar No Stress Verdamper kat (incl. vulling) helpt katten zich veilig te voelen in een stressvolle omgeving. Dit rustgevende product van Beaphar is geschikt voor katten van alle leeftijden en rassen. Beaphar No Stress Verdamper + vulling kat is een handige oplossing om uw kat te kalmeren in een stressvolle situatie of omgeving.

De electrische verdamper verspreidt natuurlijke extracten van valeriaan in de ruimte waarin uw kat zich onveilig voelt. Door de kalmerende eigenschappen van valeriaan, raakt uw kat minder gespannen en vertoont deze minder ongewenst gedrag doordat hij zich weer veilig voelt in een onwennige omgeving. Naast de electrische verdamper ontvangt u bij aanschaf een vulling van 30 ml, die gedurende 4 weken werkzaam zal zijn.  

 • Geschikt voor katten van alle leeftijden en rassen
 • Met valeriaan, een natuurlijk kalmerend middel
 • Kalmeert en vermindert stress
 • Zorgt voor veilig gevoel
 • Wekt gedurende 4 weken
 • Met vulling van 30 ml

Bij Brekz kunt u de beste kalmeringsproducten voor katten van Beaphar eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar No Stress Verdamper kat tegen de scherpste prijzen! Voordelig en snel besteld!

Ander product?

U kunt de navullingen voor deze verdamper separaat bijbestellen. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar product, bijvoorbeeld Feliway Verdamper voor de kat? Bekijk gerust ons assortiment anti-stress producten voor de kat op onze site. 

https://www.brekz.nl/33975-home_default/beaphar-no-stress-verdamper-vulling-kat.jpg
10.49 2019/01/01
De geur is erg aanwezig.
ja helpt gelukkig dus erg blij mee
Intensiver, aber angenehmer Geruch für Menschen. Ich glaube schon, dass es eine beruhigende Wirkung hat. Da wir einen sehr traumatisierte und panische Katze aus dem Tierheim haben, ist sie natürlich nicht total relaxt. Aber das wäre auch ein Wunder. 4 Sterne, weil es nur 14 Tage, statt die versprochenen 30 Tage hält.
Hurtig levering og den virker så godt for mine katte
Sehr gutes Produkt, die Katzen fühlen sich gut.
Danke, ich bin sehr zufrieden
Produit moins onéreux que d’autres, et qui fait preuve d’efficacité.
Die Katzen sind ruhiger geworden
Ich verwende dieses Produkt noch nicht so lange kenne allerdings von Feliway und felisept. Und finde es ist eine günstigere Alternative
29988
14955
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 10,49 (€ 10,49/ct)
Per 2
€ 20,49 (€ 10,25/ct)
Beaphar No Stress navulling kat

Beaphar No Stress navulling kat

Beaphar No Stress navulling kat is een navulverpakking gemaakt voor gebruik met de Beaphar No Stress verdamper kat. Het product bevat natuurlijke extracten met lavendin en valeriaan, die met de verdamper worden verspreid en helpen uw kat te kalmeren. Dit kan uw huisdier helpen in situaties als een nieuwe situaties bij verhuizen, onweer of vuurwerk. De verdamper vermindert tevens gedragsproblemen zoals vernielen, overmatig miauwen, territoriumdrift en moeilijkheden met andere dieren in huis.
Een navulling bevat 30 ml en is effectief voor een periode van ca. 4 weken.

 • Geschikt voor de Beaphard No Stress verdamper kat
 • Helpt om uw kat te kalmeren in stressvolle situaties
 • Op basis van een natuurlijk extract met lavendin en valeriaan
 • Effectief voor ca. 4 weken gebruik

Bij Brekz kunt u de beste rustgevend kat producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel nu de Beaphar No Stress navulling kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Gebruiksaanwijzing Beaphar No Stress navulling kat

Draai de dop van de navulverpakking los. Schroef hem op de verdamper en steek de stekker in het stopcontact. Wanneer de vloeistof geheel verdampt is, de verdamper uit het stopcontact halen. De Beaphar No Stress verdamper is geschikt voor een oppervlakte tot wel 50m2. Voor een optimaal effect een stopcontact kiezen waar uw kat vaak in de buurt komt. Werkzaam vanaf ca. 1 uur na het begin van gebruik.

Samenstelling Beaphar No Stress navulling kat

Op basis van natuurlijke extracten van lavendin en valeriaan.
Bevat tevens Ethyl 2,3-epoxy-3-phenylbutyrate, Cineole, Linalool, Valerian Root oil.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een rustgevende spray voor de kat? Kijk dan eens bij Feliway Spray voor de kat.

https://www.brekz.nl/33977-home_default/beaphar-no-stress-navulling-kat.jpg
9.49 2019/01/01
Een fijn product om te gebruiken
Het heeft even tijd nodig.
werkt beter bij 8 katten dan de Friends Feliway hier
Goed produkt
Gute Stresslinderung für die Katzen.
Erstmal riecht es stark, was manche Menschen vlt als unangenehm empfinden können. Doch die Katzen, die zusätzlich ein Antistresshalsband tragen, scheinen sich jetzt nach zwei Wochen beruhigt zu haben. Ich denke, in Kombination mehrerer Artikel tritt ein gutes Ergebnis ein. Sie ignorieren sich, somit hat es meiner Meinung nach geholfen.
Wie immer sehr schnelle Lieferung Alles wie erwartet
29991
14956
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 9,49 (€ 9,49/ct)
Per 2
€ 18,25 (€ 9,13/ct)
Beaphar CatComfort Kalmerende spray voor de kat

Productinformatie Beaphar CatComfort Kalmerende Spray

Beaphar CatComfort Kalmerende Spray is een spray die uw kat helpt te kalmeren dankzij de feromonen die het bevat. Feromonen zorgen ervoor dat katten zich op hun gemak voelen. Zelf geven katten feromonen af wanneer zij zich veilig en ontspannen voelen. Omdat katten reageren op dit feromoon, is Beaphar CatComfort® ideaal ter voorkoming van problemen zoals vernielen/krabben, sproeien of angst. Beaphar CatComfort® is bijzonder geschikt bij veranderingen in de omgeving van een kat, zoals een verhuizing, nieuwe inrichting of zelfs het verplaatsen van meubels. De feromonen in de spray geven een geruststellend gevoel en laat uw kat zich veilig voelen. Zo kan hij sneller wennen aan zijn nieuwe omgeving. Ook wanneer u met de kat naar de dierenarts moet of u op reis gaat met uw huisdier, kan deze spray uitkomst bieden. Het middel heeft geen invloed op andere huisdieren en werkt niet versuffend, maar enkel kalmerend. De spray is ongeveer 5 uur werkzaam.

Bij Brekz kunt u rustgevende middelen van Beaphar goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar CatComfort Kalmerende Spray tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Lees voor gebruik altijd eerst de bij dit product geleverde gebruiksaanwijzing.

Gebruiksaanwijzing Beaphar CatComfort Kalmerende Spray

Gebruik +/- 8 sprays per toepassing. Spray de reismand 15 minuten voor gebruik in. Spray op het kattenluik, 
de kattenbak of krabpaal om gebruik te stimuleren. Beaphar kan helpen om territorium afbakening of sproeien te voorkomen, door de markeringsplaatsen in te spuiten. Spray eerst op een onopvallende plek om te controleren of de spray geen vlekken veroorzaakt. Spray op plaatsen waar de kat ongewenst krabt, dit helpt het gedrag voorkomen. Spuit niet rechtstreeks op de kat of in de reismand terwijl de kat er in zit. 

Samenstelling Beaphar CatComfort Kalmerende Spray

Analoog van het kattengezichtsferomoon F3 10% Isopropanol q.s.

Ander product?

Zoekt u een soortgelijk product van Beaphar in de vorm van een verdamper? Kijk dan eens naar Beaphar No Stress Verdamper. Voor andere varianten kunt u kijken op de pagina met al onze rustgevende middelen voor katten.

https://www.brekz.nl/29470-home_default/beaphar-catcomfort-kalmerende-spray-voor-de-kat.jpg
7.91 2019/01/01
33198
15838
Beaphar CatComfor Kalmerende spray voor de kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
60 ml
€ 13,95 (€ 232,50/l)
2 x 60 ml
€ 27,49 (€ 229,08/l)
3 x 60 ml
€ 40,25 (€ 223,61/l)

Shampoo

Beaphar Bio Anti-Klit Spray voor hond en kat

Productinformatie Beaphar Bio Anti-Klit Spray 

Beaphar Bio Anti-Klit Spray voor hond/kat (200 ml) vergemakkelijkt het ontklitten van de vacht van uw hond of kat. De spray hoeft u daarbij niet uit te spoelen. Beaphar Bio spray bevat Aloë Vera-gel afkomstig uit de biologische landbouw, die de huid hydrateert en de vacht verzacht. Het ECOCERT label garandeert de natuurlijke oorsprong van de gebruikte ingrediënten. De spray is verrijkt met Bernagieolie en Munt, waardoor het de vacht voedt, versterkt en revitaliseert. De neutrale pH-waarde van deze anti-klit spray respecteert de vacht van uw huisdier. Het herstelt de soepelheid van het haar, waardoor het ontklitten ook gemakkelijker gaat. Beaphar Bio Anti-Klit Spray bevat geen parabenen, siliconen of kleurstoffen. Bovendien is de verpakking gemaakt van duurzaam geteelde suikerriet en 100% recyclebaar.

Bij Brekz kunt u Anti-Klit spray voor honden en katten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar Bio Anti-Klit Spray 200 ml tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Samenstelling Beaphar Bio Anti-Klit Spray

Aqua, aloë barbadensisblad extract *, polyglyceryl- 4 capraat, benzylalcohol, mentha piperita bladwater *, parfum, gluconolacton, guar hydroxypropyltrimoniumchloride, dehydroazijnzuur, natriumhydroxide, natriumbenzoaat, citroenzuur, linalool, borago officinalis zaadolie *, citronellol, limoneen, hordeum vulgare-extract *, calciumgluconaat, kaliumsorbaat.

* Actieve ingrediënten uit biologische landbouw.

Eigenschappen Beaphar Bio Antiklitspray

 • Met Aloë Vera-gel, Bernagieolie en Munt
 • Actieve ingrediënten uit de biologische landbouw
 • Bevat 98,9% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en 20% biologische ingrediënten
 • Hydrateert de huid en verzacht de vacht
 • pH-waarde van de spray respecteert de vacht
 • Verpakking 100% recyclebaar
 • Zonder parabenen, siliconen of kleurstoffen

Ander product?

Bent u op zoek naar een Anti-Klit shampoo voor uw huisdier? Kijk dan naar Trixie Anti-Klit Shampoo voor de hond. Voor shampoos, scharen en borstels om de vacht van uw hond mee te verzorgen kunt u kijken op de pagina met onze vachtverzorgingsproducten voor honden

https://www.brekz.nl/39480-home_default/beaphar-bio-anti-klit-spray-voor-hond-en-kat.jpg
8.25 2019/01/01
40174
17414
Beaphar Bio Anti-Klit Spray voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
200 ml
€ 8,25 (€ 41,25/l)
2 x 200 ml
€ 15,49 (€ 38,73/l)
Beaphar Bio Droogshampoo voor hond en kat

Productinformatie Beaphar Bio Droogshampoo hond/kat

Beaphar Bio Droogshampoo (200ml) is een voedende shampoo voor honden en katten om de vacht mee te reinigen zonder dat u daarvoor de shampoo hoeft uit te spoelen. Het bevat Aloë Vera-gel afkomstig uit de biologische landbouw. Het hydrateert de huid en verzacht de vacht van uw huisdier. Het Ecocert label garandeert de natuurlijke oorsprong van de gebruikte ingrediënten in deze shampoo. Beaphar Bio Droogshampoo is verrijkt met klaproos en granaatappel en reinigt en voedt de huid en vacht. Het draagt bij aan een glanzende vacht. De droogshampoo bevat geen parabenen, siliconen of kleurstoffen en dankzij de neutrale pH-waarde van Beaphar Bio wordt de vacht van uw viervoeter gerespecteerd. Bovendien is de verpakking 100% recyclebaar en gemaakt van duurzaam geteelde suikerriet.

Bij Brekz kunt u de beste droogshampoo voor hond en kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar Bio Droogshampoo (200ml) en andere vachtverzorgende producten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Samenstelling Beaphar Bio Droogshampoo

Aqua, aloë barbadensis bladextract *, glycerine, ammoniumlaurylsulfaat, benzylalcohol, solanum lycopersicum fruitwater *, parfum, papaver rhoeas bloemenwater *, gluconolacton, dehydroazijnzuur, benzoëzuur, natriumbenzoaat, natriumhydroxide, linalool, limoneen, citroenzuur, calciumgluconaat, eugenol, citronellol, geraniol, punica granatum fruitextract *, kaliumsorbaat. * Actieve ingrediënten uit biologische landbouw.

Eigenschappen Beaphar Bio Droogshampoo

 • Helpt de huid hydrateren en de vacht verzachten
 • Shampoo hoeft niet te worden uitgespoeld
 • Bevat geen parabenen, siliconen of kleurstoffen
 • Verrijkt met aloë vera, klaproos en granaatappel ui biologische landbouw
 • Reinigt en voedt huid en vacht
 • Neutrale pH-waarde respecteert de vacht van de hond en kat
 • Bevat 98,8% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en 15,7% biologische ingrediënten
 • Ecocert Greenlife label: natuurlijke oorsprong ingrediënten
 • Verpakking 100% recyclebaar

Ander product?

Bent u op zoek naar een crème die helpt bij het herstellen van een droge, overgevoelige of jeukende huid? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Dermoscent Atop 7 Hydra Cream voor hond en kat. Voor andere producten ter verzorging van de huid en vacht kijkt u op de pagina met onze vachtverzorgingsproducten voor hond of kat.

https://www.brekz.nl/39481-home_default/beaphar-bio-droogshampoo-voor-hond-en-kat.jpg
10.25 2019/01/01
40176
17415
Beaphar Bio Droogshampoo voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
200 ml
€ 10,25 (€ 51,25/l)
2 x 200 ml
€ 18,49 (€ 46,23/l)

Beaphar

Beaphar Bio reinigende ooglotion voor hond en kat

Productinformatie Beaphar Bio Reinigende Ooglotion 

Beaphar Bio Reinigende Ooglotion (100ml) is een milde reiniger voor de ogen van honden en katten. Het Ecocert label garandeert de natuurlijke oorsprong van de gebruikte ingrediënten in deze lotion. De actieve ingrediënten zijn afkomstig uit de biologische landbouw. Vuil in de ogen kan irritatie veroorzaken. Door de ogen regelmatig te reinigen kan irritatie worden voorkomen die wordt veroorzaakt door vuil. De lotion bevat geen parabenen, siliconen of kleurstoffen. De verpakking is gemaakt van duurzaam geteelde suikerriet en is 100% recyclebaar.

Bij Brekz kunt u de beste ooglotion voor hond en kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar Bio Reinigende Ooglotion 100ml tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Samenstelling Beaphar Bio Reinigende Ooglotion

Aqua, centaurea cyanus bloemenwater *, hamamelis virginiana bladwater *, rosa damascena bloemenwater *, glycerine, benzylalcohol, citrus aurantium dulcis fruit water *, dehydroazijnzuur, natriumhydroxide. Eaux florales / Bloemenwater: Bleuet / Korenbloem 9%, Hamamélis / Toverhazelaar 9%, Rose de Damas / Damascusroos 2,5% en Orange douce / Zoete appelsien 0,5% * Actieve ingrediëntenuit biologische landbouw.

Eigenschappen Beaphar Bio Reinigende Ooglotion

 • Milde reiniger voor de ogen van honden en katten
 • Bevat 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en 20,8% biologische ingrediënten
 • Actieve ingrediënten uit de biologische landbouw
 • Zonder parabenen, siliconen of kleurstoffen
 • Ecocert Label; ingrediënten van natuurlijke oorsprong
 • Verpakking 100% recyclebaar

Ander product?

Bent u op zoek naar een oorreiniger voor het verwijderen van oorsmeer bij uw hond of kat? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Otodine voor hond en kat (100 ml). Voor alle overige varianten kunt u kijken op de pagina met oog- en oorverzorgingsproducten.

https://www.brekz.nl/39482-home_default/beaphar-bio-reinigende-ooglotion-voor-hond-en-kat.jpg
9.25 2019/01/01
40178
17416
Beaphar Bio Reinigende Ooglotion voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
100 ml
€ 9,25 (€ 92,50/l)
2 x 100 ml
€ 16,49 (€ 82,45/l)
Beaphar Bio reinigende melk voor oren hond en kat

Productinformatie Beaphar Bio reinigende melk oren hond/kat 

Beaphar Bio reinigende melk voor oren hond/kat 100ml zorgt voor een milde reiniging van de oren en bevat actieve ingrediënten afkomstig uit de biologische landbouw. Het ECOCERT label garandeert de natuurlijke oorsprong van de gebruikte ingrediënten. Zo bevat deze oorreiniger 98,9% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en 20,5% biologische ingrediënten. Door regelmatig de oren te reinigen met Beaphar wordt irritatie, die veroorzaakt wordt door het ophopen van oorsmeer, voorkomen. De melk bevat geen parabenen, siliconen of kleurstoffen. De verpakking is gemaakt van duurzaam geteelde suikerriet en is 100% recyclebaar.

Bij Brekz kunt u de beste oorreinigers voor hond/kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar Bio melk voor de oren tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Eigenschappen Beaphar Bio oorreiniger 

 • Actieve ingrediënten uit biologische landbouw
 • ECOCERT Greenlife label; natuurlijke ingrediënten
 • 100 ml
 • Voor hond en kat
 • 98,9% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en 20,5% biologische ingrediënten
 • Helpt irritatie door oorsmeer te voorkomen
 • Zonder parabenen, siliconen of kleurstoffen
 • Verpakking 100% recyclebaar

Samenstelling Beaphar Bio reinigende melk oren

Aqua, centaurea cyanus bloem water*, capryl / caprinezuur triglyceride, glycerine, cetearylalcohol, cetearyltarwegglycosiden, benzylalcohol, helianthus annuus zaadolie*, cera alba, xanthaangom, citroenzuur, citrus limon schilolie*, lavandula hybrida-olie, limoneen, linalool, ehydroazijnzuur, citral.

*Actieve ingrediënten uit biologische landbouw

Gebruiksaanwijzing Beaphar oorreiniger

Breng de melk eenmaal per week aan in elke gehoorgang. Laat uw huisdier zijn hoofd schudden om de melk te verdelen en masseer zachtjes het oor. Veeg de overtollige melk aan de binnenkant van het oor schoon met een wattenschijfje of met bijvoorbeeld Trixie vingerpads. Reinig na elk gebruik het uiteinde van het flesje, waarmee de melk wordt aangebracht.

Ander product?

Bent u op zoek naar een reinigingsmiddel om de ogen van uw huisdier mee schoon te maken? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Vétoquinol Care Eye Care Oogreiniger hond en kat. Voor het totale aanbod reinigers voor de hond kunt u kijken op de pagina met alle oog- en oorverzorgingsproducten voor honden.

https://www.brekz.nl/39483-home_default/beaphar-bio-reinigende-oormelk-voor-hond-en-kat.jpg
8.25 2019/01/01
40180
17417
Beaphar Bio Reinigende Oormelk voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
100 ml
€ 8,25 (€ 82,50/l)
2 x 100 ml
€ 15,49 (€ 77,45/l)

Shampoo

Beaphar Bio Shampoo tube voor kat & kitten

Productinformatie Beaphar Bio Shampoo kat & kitten

Beaphar Bio Shampoo kat & kitten (tube 200 ml) is een verzachtende shampoo voor kittens en volwassen katten met onder meer Aloë Vera gel uit de biologische landbouw. Het hydrateert de huid en verzacht de vacht. Het Ecocert label garandeert de natuurlijke oorsprong van de gebruikte ingrediënten. De shampoo is ook verrijkt met avocado-olie en rozenextract en geeft de vacht een mooie glans. De neutrale pH-waarde van deze shampoo respecteert de vacht van uw kat of kitten. De shampoo is vrij van parabenen, siliconen en kleurstoffen. De verpakking is gemaakt van duurzaam geteelde suikerriet en is 100% recyclebaar. 

Bij Brekz kunt u de beste kattenshampoo voor een glanzende vacht goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar Bio Shampoo voor kittens en katten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Eigenschappen Beaphar Bio Shampoo kat/kitten

 • Shampoo met neutrale pH-waarde
 • Verrijkt met avocado-olie, rozenextract en aloë vera-gel
 • Stimuleert een mooie glans
 • Verpakking van duurzaam geteelde suikerriet en 100% recyclebaar
 • Ecocert label garandeert natuurlijke oorsprong van ingrediënten
 • Bevat 96% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en 18% biologische ingrediënten
 • Vrij van parabenen, siliconen en kleurstoffen
 • ECOCERT Greenlife label; natuurlijke oorsprong ingrediënten

Ander product?

Bent u op zoek naar een anti-klit spray voor uw kat? Kijk dan naar Beaphar Bio Anti-Klit Spray 200 ml. Voor borstels, scharen en ander shampoos kunt u kijken op de pagina met alle vachtverzorgingsproducten voor katten.

https://www.brekz.nl/39489-home_default/beaphar-bio-shampoo-tube-voor-kat-kitten.jpg
7.75 2019/01/01
40190
17422
Beaphar Bio Shampoo tube voor kat & kitten > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
200 ml
€ 7,75 (€ 38,75/l)
2 x 200 ml
€ 15,25 (€ 38,13/l)

Beaphar

Beaphar Combotec antivlomiddel kat

Productinformatie Beaphar Combotec kat

Het antivlooienmiddel Beaphar Combotec kat bevat 2 pipetten met een combinatie van Fipronil en de insecten groeiregulator (S)-Methopreen. Hierdoor krijgt u een eventuele vlooienplaag sneller onder controle. Beaphar Combotec doodt vlooien gedurende 4 weken en gaat gedurende 6 weken de ontwikkeling van eieren, larven en poppen tegen. Tevens is het middel geschikt voor het doden van teken gedurende 2 weken en bijtende luizen. Combotec is geschikt voor katten met een gewicht vanaf 1 kg en een leeftijd vanaf 8 weken. Het is veilig te gebruiken tijdens de dracht en lactatie. 

Bij Brekz kunt u de beste antivlooienmiddelen voor de kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar Combotec kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Samenstelling Beaphar Combotec

Werkzame stoffen: Fipronil 50 mg, (S)-Methopreen 60 mg, Butylhydroxyanisole (E320) 0,10 mg, Butylhydroxytoluene (E321) 0,05 mg, Hulpstoffen: q.s. 0,5 ml

Toediening en bewaaradvies Beaphar Combotec

Uitsluitend geschikt voor uitwendig gebruik.
Eén pipet van 0,5 ml per kat, overeenkomend met de minimaal aanbevolen dosis van 5 mg fipronil en 6 mg(S)-methopreen per kg voor katten tot 10 kg. Eén pipet van 0,5 ml per fret, overeenkomend met een dosis van 50 mg fipronil en 60 mg (S)-methopreen per fret. Aangezien er geen onderzoek is verricht naar de veiligheid, is het minimale behandelingsinterval 4 weken.


Houd de pipet rechtop en tik zachtjes tegen het nauwe deel van de pipet om alle vloeistof in het dikste gedeelte van de pipet te laten vloeien. Knip het topje van de pipet af met een schaar. Duw de vacht tussen de schouderbladen opzij totdat de huid zichtbaar wordt. Plaats de punt van de pipet op de huid en knijp voorzichtig de inhoud uit de pipet op de huid. Voorkom dat de haren overmatig nat worden tijdens toediening van het diergeneesmiddel. 
Buiten het zicht en bereik van kinderen bewaren. Bewaren in de originele verpakking ter bescherming tegen licht. Dit diergeneesmiddel niet gebruiken na de uiterste gebruiksdatum vermeld op de verpakking.

Ander product?

Zoekt u een antivlooienmiddel in de vorm van een spray? Kijk dan naar Flea Free Fipralone Huidspray voor hond en kat. Voor ons complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze antivlooienmiddelen voor katten.

https://www.brekz.nl/38951-home_default/combotec-kat.jpg
10.95 2019/01/01
39596
17291
COMBOtec kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 pipetten
€ 10,95 (€ 5,48/ct)
2 x 2 pipetten
€ 20,95 (€ 5,24/ct)
Beaphar Darmreiniger voor hond en kat

Productinformatie Beaphar Darmreiniger voor hond en kat

Beaphar Darmreiniger voor hond en kat bevordert een goede werking van de darmen en helpt de darmflora in stand te houden. De darmreiniger neemt eveneens vocht op uit de darmen, waardoor harde ontlasting zachter wordt en dunne ontlasting steviger. Naast het reguleren van de ontlasting van uw huisdier helpt Beaphar Darmreiniger haarballen voorkomen door opgelikte haren in te kapselen. Dit Beaphar product is geschikt voor honden en katten en is verkrijgbaar in een verpakking van 200 ml.

 • Geschikt voor honden, katten
 • Bevordert darmwerking en ondersteunt de darmflora
 • Neemt vocht op en reguleert hard- en zachtheid van ontlasting
 • Helpt haarballen voorkomen door inkapselen van opgelikte haren
 • Verkrijgbaar in een verpakking van 200 ml.

Bij Brekz kunt u Beapharproducten voor hond en kat goedkoop online kopen. Bekijk gerust ons assortiment en bestel nu snel Beaphar Darmreiniger voor hond en kat  voor de scherpste prijs. Snel en makkelijk besteld!

De houdbaarheid van Beaphar Darmreiniger voor hond en kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Gebruiksaanwijzing Beaphar Darmreiniger voor hond en kat

Meng de aanbevolen hoeveelheid 1 keer per dat door het voer van uw huisdier. Zorg in ieder geval voor voldoende drinkwater bij het voer. Voor de toe te voegen hoeveelheid, raadpleeg de onderstaande tabel. Eén theelepel bevat doorgaans 2 gram Beaphar Darmreiniger voor hond en kat.

Let op! Na gebruik de verpakking goed afsluiten. Bewaar de darmreiniger droog en koel. Gebruik de geopende verpakking binnen de vastgestelde datum.

Overzicht te gebruiken hoeveelheid per maaltijd

Lichaamsgewicht in KG

Dosering

< 10

½ theelepel

10 - 25

1 theelepel

25 - 40

1½ theelepel

40>

2 theelepels


Ander product bij darmflora problemen?

Bent u op zoek naar een aanvullend product voor uw hond of kat, bijvoorbeeld een aanvullend supplement voor de darmflora? Probeer dan eens Sanofor Veendrenkstof. Ook dit product vindt u voordelig op onze site. Bent u op zoek naar aangepast voer voor de darmflora van uw hond of kat, bekijk gerust ons assortiment hondenvoer en kattenvoer op onze site.

https://www.brekz.nl/25817-home_default/beaphar-darmreiniger-voor-hond-en-kat.jpg
10.95 2019/01/01
Snelle levering, degelijk product, lage prijs. Top!
Na een paar dagen gebruik was de diarree gedaan
28995
14695
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
200 gram
€ 10,95 (€ 54,75/kg)
2 x 200 gram
€ 20,49 (€ 51,23/kg)
Beaphar Dimethicare Line-On kat

Productinformatie Beaphar Dimethicare Line-On kat

Beaphar Dimethicare Line-On kat is een bestrijdingsmiddel tegen dieren die in de vacht of op de huid van uw kat voorkomen, zoals vlooien, luizen en teken. Het middel bevat dimethicon dat ervoor zorgt dat de parasieten in omhuld worden met een plakkend laagje zonder dat de vacht van uw kat gaat plakken. Zo vallen de parasieten uit de vacht of u borstelt ze er gemakkelijk uit. De toegevoegde aloë vera verzorgt daarnaast de huid van uw kat. Verder bevat het product geen chemische insecticiden. Beaphar Dimethicare Line-On kat is 8 tot 10 dagen werkzaam en geschikt voor katten vanaf 12 weken.

 • Bestrijdt vlooien, luizen en teken
 • Omhult parasieten met plaklaag
 • Vacht gaat niet plakken
 • Parasieten verwijderen eenvoudig
 • Verzorgt de huid
 • Bevat geen chemische insecticiden

Bij Brekz kunt u bestrijdingsmiddelen tegen parasieten, zoals Beaphar Dimethicare Line-On kat, gemakkelijk en goedkoop online bestellen per verpakking van 6 pipetten. 

Gebruiksadvies Beaphar Dimethicare Line-On kat

Breng de inhoud van een pipet in één lijn aan op de rug van uw kat. Herhaal deze behandeling na 8 tot 10 dagen of na iedere wasbeurt. Het preventief behandelen van uw kat voorkomt nieuwe vlooienbesmettingen. 

Ingrediënten Beaphar Dimethicare Line-On

Dimethicon, aloë vera en parfum.

Ander product?

U kunt ook Beaphar Vlo Kill (tot 11 kg) kat en hond bestellen. Dit middel doodt vlooien binnen een kwartier. Of kies voor Beaphar Vlooien Anti-Conceptie (4,5 tot 9 kg) kat. Hiermee zorgt u ervoor dat vlooieneitjes en -larven niet kunnen ontwikkelen waardoor het ontstaan van nieuwe vlooien voorkomen wordt. Bekijk ook ons gehele assortiment parasietenbestrijding.

https://www.brekz.nl/25843-home_default/beaphar-dimethicare-line-on-kat.jpg
6.75 2019/01/01
Heel veel zeer goed
prima levering
Super snelle levering
Niet na 2 dagen geleverd maar na 4 dagen maar wel tevreden !
kat eet het graag is activer, lijkt niet meer ziek
Het is absoluut niet schadelijk-in tegenstelling tot de gangbare behandelingen zoals vlooienbanden en navenante smeersels- en is redelijk intensief. Wij leven ineen gebied rijk aan teken en ik merk toch een beduidend verschil. Tekenvrij zijn onze katten niet 100%. Andere parasieten hebben volstrekt niet. Ik ben dus zeker tevreden en vind het resultaat versus de gezondheid van onze katten zeer positief
Mojn katten hadden last van vlooien ik heb ze 2maal behandeld en ik zie niets meet
Hele sterke geur. Verder prima.
Je commande toujours mes croquettes optilife gros chien et j’en suis toujours satisfaite on ne trouve pas moins cher ailleurs
Super snelle levering en goede prijs
29026
14721
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
6 pipetten
€ 6,75 (€ 1,13/ct)
2 x 6 pipetten
€ 13,49 (€ 1,12/ct)
3 x 6 pipetten
€ 18,95 (€ 1,05/ct)

Spray

Beaphar Dimethicare Omgevingsspray

Beaphar Dimethicare Omgevingsspray

Beaphar Dimethicare Omgevingsspray is een middel waarmee u parasieten zoals vlooien, luizen en teken kunt verwijderen uit de leefomgeving van uw kat. Spuit het op uw tapijten, meubels of plafonds. De werkende stof dimethicon zorgt ervoor dat er een plakkend laagje rondom de parasieten ontstaat waardoor deze zich niet meer kunnen bewegen. Zo kunt u ze eenvoudig verwijderen.

 • Verwijdert vlooien, luizen en teken
 • Omhult parasieten met plaklaag
 • Bedoeld voor de leefomgeving van uw kat

Bij Brekz kunt u diverse bestrijdingsmiddelen tegen parasieten gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Koop bijvoorbeeld Beaphar Dimethicare Omgevingsspray met zeer snelle levering!

Gebruiksaanwijzing Beaphar Dimethicare Omgevingsspray

Voor gebruik van Beaphar Dimethicare Omgevingsspray stofzuigt u eerst de omgeving. Houdt vervolgens de spray op 30 cm afstand van de plekken waar u gaat spuiten. Spuit ongeveer 7 tot 14 seconden per vierkante meter. Schud de bus tussendoor. De plekken kunnen tijdelijk donker verkleuren, vochtig zijn of glad zijn. Dit is normaal en duurt ongeveer 30 minuten. De spray werkt ongeveer 2 weken. Hierna kunt u indien nodig de behandeling herhalen.

Ander bestrijdingsmiddel tegen parasieten?

Bij ons kunt u ook tegen vlooien en teken ook Frontline Handpompspray vlooien & teken bij Hond en Kat bestellen of Advantage Nr. 40, Vlooienmiddel (tot 4kg) kat tegen vlooien voor katten tot 4 kg. Bekijk ook ons gehele aanbod en ontdek welke andere merken u kunt kiezen voor de bestrijding van parasieten.

https://www.brekz.nl/25844-home_default/beaphar-dimethicare-omgevingsspray.jpg
11.95 2019/01/01
29027
14722
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
400 ml
€ 11,95 (€ 29,88/l)
2 x 400 ml
€ 22,49 (€ 28,11/l)
Beaphar Dimethicare Spray voor hond en kat

Productinformatie Beaphar Dimethicare Spray voor hond en kat

Beaphar Dimethicare Spray voor hond en kat immobiliseert vlooien, teken en andere parasieten door het duo-complex van verzorgende Aloë Vera en dimenthicon. De spray bevat geen chemische insecticiden, maar siliconen (dimethicon) die een plakkend laagje om de parasieten vormen, waardoor deze gemakkelijk uit de vacht vallen of eenvoudig uitgeborsteld kunnen worden. De spray voorkomt dat de vacht na gebruik plakkerig is en is gedurende 8 tot 10 dagen werkzaam op de vacht. Beaphar Dimethicare Spray voor hond en kat is geschikt voor honden en katten vanaf 12 weken oud. Dit Beaphar product is verkrijgbaar in een flacon van 250 of 500 ml.

 • Geschikt voor honden en katten vanaf 12 weken.
 • Bevat geen chemische insecticide
 • Verzorging van de vacht voor dimenthicon (siliconen) en Aloë Vera
 • Vormt plakkend laagje om parasieten
 • Geen plakkende vacht
 • Na sprayen parasieten gemakkelijk uit te borstelen
 • Verkrijgbaar in flacon van 250 ml of 500 ml.


Bij Brekz kunt u anti-vlooienmiddelen voor uw kat goedkoop bestellen. Bekijk gerust ons assortimente en bestel nu Beaphar Dimethicare Spray voor hond en kat tegen een bijzonder scherpe prijs. Eenvoudig en snel besteld tot aan uw voordeur!

Gebruiksaanwijzing Beaphar Dimenthicare Spray

Schud de flacon voor gebruik. Spuit tegen de haarrichting in, vanaf 10cm afstand tot de vacht licht vochtig is. Spray niet in de ogen, oren, neus of bek van uw huisdier. Verdeel de vloeistof met een kam over de vacht en laat deze drogen. Grondig spoelen met water bij een besmetting met parasieten. Behandel uw huisdier nogmaals zonder te spoelen, wanneer de vacht de eerste keer droog is. U kunt ook in de plaats hiervan uw huisdier behandelen met Beaphar Dimenthicare Line-on. Vergeet de omgeving niet te behandelen met Beaphar Dimethicare Omgevingsspray om een nieuwe besmetting te voorkomen.Herhaal iedere 8 tot 10 dagen de behandeling wanneer u preventief te werk gaat. 

Let op! Lees voor gebruik altijd de bijsluiter van dit product.

Ingrediënten Beaphar Dimenthicare Spray

Dimethicon 38 g/l, Aloë Vera 5 g/l, Parfum 10 g/l.

Ander product?

Bekijk gerust ons aanbod anti-vlooienmiddelen voor katten en middelen tegen vlooien en teken bij honden op onze site.

https://www.brekz.nl/25845-home_default/beaphar-dimethicare-spray-voor-hond-en-kat.jpg
6.39 2019/01/01
Ruikt lekker en helpt ook tegen vliegen
Goede service
Prima product en snel volgens afspraak geleverd!
Toch effe wennen dit product, zonder afspoelen lijkt het een plakkerig boeltje maar als het doet wat het moet doen,...
29028
14723
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
500 ml
€ 12,25 (€ 24,50/l)
2 x 500 ml
€ 22,75 (€ 22,75/l)

Beaphar

Beaphar Fiprotec Spot-On kat

Productinformatie Beaphar Fiprotec Spot-On kat

Beaphar Fiprotec Spot-On voor de kat is een effectief product om teken en vlooien te bestrijden bij uw kitten. Dit Beaphar product is geschikt voor kittens vanaf 1 kg en ouder dan 8 weken. Vlooien en teken kunnen veel overlast en ziekte veroorzaken bij uw jonge kat. Zo veroorzaken vlooien vooral veel jeuk en kunnen teken ziektes overbrengen doordat ze zich ingraven in de huid van uw kat en volzuigen met bloed. Beaphar Fiprotec Spot-On kat is een handig en werkzaam verzorgingsproduct om uw kitten te  beschermen tegen parasieten en ziektes. Dit middel bevat de stof Fipronil dat er voor zorgt dat vlooien en teken geen kans op overleving hebben in de vacht en op de huid van uw kat. Door het gebruik van een handige pipet is de werkzame stof makkelijk toe te dienen. Na toediening werkt het middel direct. Eén pipet beschermt uw kat tot wel 5 weken tegen vlooien en helpt bij de aanwezige teken in huid en vacht van uw kitten. 

 • Geschikt voor kitten vanaf 1 kg en ouder dan 8 weken
 • Makkelijk toe te dienen
 • Werkt direct
 • Beschermt tot wel 5 weken
 • Helpt bij de bestrijding van aanwezige teken
 • 4 pipetten per verpakking

Let op! Dit product zeker niet gebruiken bij konijnen.

Bij Brekz kunt u anti-vlooienmiddelen voor uw kat goedkoop bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu Beaphar Fiprotec Spot-On kat tegen een bijzonder scherpe prijs. Eenvoudig en snel besteld tot aan uw voordeur!

Gebruiksaanwijzing Beaphar Fiprofec Spot-On kat

Gebruik 1 pipet van 0,5 ml per kat.  Druppel de inhoud van 1 pipet op de huid tussen de schouderbladen.

Let op! Tussen de behandelingen moet minimaal 4 weken zitten. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter van dit verzorgingsproduct.

Bij een grote hoeveelheid teken in de omgeving is het mogelijk dat er toch teken door de bescherming van de druppels heen breken. Helaas kan geen enkel vlooien- en/of tekenproduct 100% bescherming bieden. Blijf tijdens gebruik vooral uw kat dagelijks controleren op teken en verwijder deze wanneer u ze aantreft.

Let op! Gebruik dit middel niet wanneer er geen gegevens beschikbaar over de exacte leeftijd of het gewicht van uw katten. Gebruik Beaphar Fiprotec Spot-On kat ook niet bij zieke of herstellende dieren, konijnen (deze kunnen hierdoor overlijden), of bij dieren met een overgevoeligheid voor het werkzame bestanddeel of één van de hulpstoffen. 
 

Ingrediënten Beaphar Fiprofec Spot-On kat

Werkzame stof: Fipronil 50,00 mg
Hulpstoffen: Butylhydroxyanisol (E320) 0,10 mg, Butylhydroxytolueen ( E 321) 0,05 mg, heldere, kleurloze tot gelige oplossing.

Ander product?

Bent u op zoek naar een aanvullend product voor uw hond of kat, bijvoorbeeld Beaphar Dimenthicare Line-on kat of Beaphar Dimenthicare Omgevingsspray? Bekijk gerust ons aanbod anti-vlooienmiddelen voor katten en op onze site.

https://www.brekz.nl/40478-home_default/beaphar-fiprotec-spot-on-kat.jpg
13.25 2019/01/01
Leuke korting bij aankoop van meerdere producten. Snelle verzending.
gebruiken we al jaren werkt perfect
Makkelijk in gebruik. Je moet de pipet openknippen. Verdeelt mooi over de huid.
Goedkoop en snel geleverd
Makkelijk aan te brengen. Snelle levering.
mijn kat reageert er goed op , en geen last meer ergens van
Besteld en snel geleverd.
29030
14724
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 pipetten
€ 13,25 (€ 3,31/ct)
8 pipetten
€ 23,95 (€ 2,99/ct)
12 pipetten
€ 34,95 (€ 2,91/ct)

Vitaminen en mineralen

Beaphar Gistocal hond en kat

Beaphar Gistocal hond en kat

Beaphar Gistocal hond en kat is een weerstandverhogend voedingssupplement en is geschikt voor zowel honden als katten. Het product is eenvoudig toe te voegen aan iedere vochtige voeding en is vooral benodigd wanneer er een tekort is aan vitaminen, mineralen en sporenelementen in de voeding. Gistocal is een bron van vitaminen en mineralen, stimuleert de groei en levenskracht van jonge dieren en is tevens de ideale aanvulling op het dagelijkse voer van volwassen dieren. Zo bevat het makkelijk opneembare calcium/fosforverbindingen, gistbestanddelen, diverse sporenelementen en vitaminen, die van groot belang zijn voor de gezondheid van uw hond of kat. Het product bevat vitamine A voor een sterke weerstand, vitamine D3 voor een gezond gebit en vitamine E als biologisch anti-oxidant. Ook bevat het een vitamine B-complex, die van groot belang is voor het goed functioneren van het zenuwstelsel. Zo is Gistocal een waardevolle toevoeging aan zelf bereid voer en enkelvoer.

 • Te gebruiken bij een tekort aan vitaminen, mineralen en sporenelementen in de voeding
 • Ideaal supplement bij zelf bereid voer
 • Stimuleert de groei en levenskracht bij jonge dieren
 • Zowel geschikt voor honden als katten
 • Rijk aan antioxidanten 
 • Met vitamine B, voor ondersteuning van het zenuwstelsel

 

Bij Brekz kunt u de beste supplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar Gistocal hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Beaphar Gistocal hond en kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 


Voedingsadvies Beaphar Gistocal hond en kat

 

Voedingstabel Beaphar Gistocal hond en kat
Volw. Gewicht van de hond/kat (kg) Volwassen dieren/niet drachtig of zogend idem. Drachtige, zogende en niet volwassen dieren idem.
Zelf bereid voer Volledig voer Zelf bereid voer Volledig voer
  Gram Gram Gram Gram
2 1 0,5 2 0,5
4 2 1 4 1
6 3 1,5 6 1,5
10 5 2,5 10 2,5
20 10 5 20 5
30 15 8 30 8
50 25 13 50 13


Droog, donker en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Let op! Bij jonge, opgroeiende honden kan een overdosering kalk ernstige groeiafwijkingen geven.


Ingrediënten Beaphar Gistocal hond en kat

Werkzame stoffen: mineralen, gist en granen.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (11%), ruwe celstof (0,6%), ruw vet (1,5%), ruwe as (61%), vocht (13%), calcium (22%), fosfor (11%), natrium (1,2%), magnesium (0,26%), kalium (0,002%).


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een supplement in tabletvorm voor uw hond? Kijk dan eens bij Hokamix Tabletten voor honden. Een overzicht van al onze supplementen vindt u hier.

Beaphar
https://www.brekz.nl/24065-home_default/gistocal.jpg
4.6 2019/01/01
Het is een volwaardige toevoeging van het voer.
Gebruik het al heel lang heel goed voor de dieren
840
483
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
500 gr
€ 9,25 (€ 18,50/kg)
2 x 500 gr
€ 17,95 (€ 17,95/kg)

Beaphar

Beaphar IntestoPro tabletten voor hond en kat

Productinformatie Beaphar IntestoPro tabletten voor hond en kat

Beaphar IntestoPro tabletten voor hond en kat kunnen bijdragen aan de vermindering van darmproblemen bij honden en katten vanaf 8 weken oud met een lichaamsgewicht van minimaal 1 kg tot maximaal 20 kg. Het bevat het belangrijke en natuurlijke ingrediënt zeoliet. Dit ingrediënt helpt om de ontlasting steviger te maken en overtollig vocht op te nemen. De toevoeging van aluminiumhydroxide, FOS en MOS stimuleren een goede, evenwichtige darmwerking en dragen bij aan het versterken van de darmflora. Dit product is uitermate geschikt voor honden en katten die last hebben van dunne ontlasting.

Bij Brekz kunt u Beaphar IntestoPro tabletten voor hond en kat goedkoop bestellen. Bestel nu de beste Beaphar producten eenvoudig online en krijg uw bestelling snel thuis bezorgd!

Samenstelling Beaphar IntestoPro tabletten voor hond en kat

Mineralen (aluminium hydroxide 2,7%), Suiker, Gist (MOS 1%), Vlees en dierlijke bijproducten, Plantaardige bijproducten (FOS 1%), Oliën en vetten.

Gebruiksaanwijzing Beaphar IntestoPro tabletten voor hond en kat

Beaphar IntestoPro tabletten 3 keer daags oraal toedienen gedurende 3 dagen. Zie de tabel in de bijsluiter voor de exacte dosering. Raadpleeg uw dierenarts bij bloed in de ontlasting of wanneer de klachten na 3 dagen niet verholpen zijn.

Ander product?

Heeft u liever een soortgelijk product in vloeibare vorm? Kijk dan eens naar Puur Intestine. Benieuwd naar al onze overige supplementen? Kijk dan in onze honden- en kattenapotheek.

https://www.brekz.nl/38647-home_default/beaphar-intestopro-tabletten-voor-hond-en-kat.jpg
7.75 2019/01/01
39130
17185
Intestop tabletten voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
20 tabletten
€ 7,75 (€ 0,39/ct)
2 x 20 tabletten
€ 15,25 (€ 0,38/ct)
Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel kat

Productinformatie Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel kat

Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel kat is een smakelijk en effectief middel tegen lintwormen, vossenlintwormen, haak- en spoelwormen en hartwormziekte. Het product is zeer gebruiksvriendelijk en breed inzetbaar. 

Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel kat bestaat uit twee tabletten, waarvan u er maximaal anderhalf per dier nodig hebt. Het is gemakkelijk oraal toe te dienen - en heeft bovendien een verrukkelijke rundvleessmaak!

Let op: leest u voor gebruik van dit product de bijsluiter/gebruiksaanwijzing aandachtig. Deze vindt u in de verpakking.

Bij Brekz kunt u Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel kat

Samenstelling (per tablet): 

Milbemycine oxime (16 mg), praziquantel (40 mg). 

Productadvies Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel kat

Voedingstabel: 

Lichaamsgewicht Aantal tabletten
2 - 4 kg ½ tablet
4 - 8 kg  1 tablet
Meer dan 8 kg 1½ tablet

Gebruiksaanwijzing:

Lees voor gebruik de bijsluiter. Deze vindt u in de verpakking. Het wordt aangeraden de tabletten bij of na een maaltijd te geven. Het middel kan één maand preventief tegen hartwormziekte gebruikt worden. 

Bewaar gehalveerde tabletten op een temperatuur onder de 25 °C. De houdbaarheidsdatum van Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel kat staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product? 

Dit product is er ook in veelvouden van vier tabletten. Indien u nog een ander ontwormingsmiddel voor uw kat nodig heeft, kunt u eens kijken in het uitgebreide assortiment van onze overzichtspagina kattenapotheek.

https://www.brekz.nl/28065-home_default/beaphar-milquestra-ontwormingsmiddel-kat.jpg
9.95 2019/01/01
32038
15452
Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 Tabletten
€ 9,95 (€ 4,98/ct)
2 x 2 Tabletten
€ 19,25 (€ 4,81/ct)