Beaphar kat

Beaphar kat

Beaphar is anders dan andere vlooienbestrijding omdat Beaphar er ook in de vorm van een pil of ampulvorm voor over het eten is. Op deze manier maakt het niet uit of het die nat wordt of niet. Ook heeft Beaphar een vlooienband die wel zes maanden mee gaat en waterbestendig is.
Lees meer ..
Beaphar kat

Beaphar kat

Beaphar is een merk dat een breed assortiment van kattenproducten verkoopt en is vooral bekend door hun producten voor vlooienbestrijding. Het merk valt op door hun vlooienmiddelen in tabletvorm en door hun effectieve, watervaste vlooienband. Op deze pagina vindt u nog diverse andere verzorgingsproducten voor uw kat. Zo zijn er middelen voor de ogen en oren, voor de te trage of snelle spijsvertering, tandzorgproducten en reinigingsproducten.
 

Vlooienbestrijding

Vlooienbestrijding is belangrijk voor Beaphar. In het assortiment vindt u middelen in tabletvorm, die kunnen worden gemengd door het voer van uw kat. Ook kunt u kiezen voor een vlooienband.

Ogen en oren

Speciaal voor oogverzorging bij uw huisdier heeft Beaphar twee middelen voorhanden.

Spijsverteringsproblemen

Ook als uw kat een moeilijke spijsvertering heeft kunt u bij Beaphar terecht. Hier vindt u een middel tegen haarballen en een diareeremmer.

Tandzorg

Heeft uw kat een slecht gebit, zijn er problemen met het tandvlees of stinkt het dier erg uit de bek? Hier vindt u Beaphar's oplossingen voor een gezonder gebit. Wilt u met of zonder tandenborstel het gebit reinigen?

Reinigers en Keep Off 

Tenslotte heeft Beaphar nog een aantal handige reinigers in het assortiment, voor al uw kat-gerelateerde vlekken en geurtjes. Er is ook een middel om uw kat van specifieke plekken te weren.

Bij Brekz kunt u de beste artikelen uit de kattenapotheek eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar kat producten tegen de scherpste prijzen.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Beaphar producten? Kijk dan eens bij Frontline kat. Een overzicht van al onze verzorgingsproducten voor katten vindt u in de kattenapotheek.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.