Beaphar kat

Beaphar kat

Beaphar is groots in kattenverzorgingsproducten. Hier vindt u onder meer tabletten voor het bestrijden van vlooien en andere onmisbare producten, die u vroeg of laat wel eens nodig heeft voor uw lieve huistijger.  
Lees meer ..
Beaphar kat

Beaphar kat

Beaphar is een merk dat een breed assortiment van kattenproducten verkoopt en vooral bekend is dankzij producten voor vlooienbestrijding. Denk daarbij aan de vlooienmiddelen in tabletvorm en de effectieve, watervaste vlooienband. Op deze pagina vindt u nog diverse andere verzorgingsproducten voor uw kat van Beaphar. Zo zijn er in het Beaphar kat assortiment verzorgende producten voor de ogen en oren, voor de te trage of snelle spijsvertering, tandzorgproducten en reinigingsproducten. 

Vlooienbestrijding en vachtverzorging

Vachtverzorging bestaat natuurlijk niet alleen uit het voorkomen van vlooien en teken. Bij Beaphar vindt u uiteraard  anti-vlo producten, maar ook bijvoorbeeld een anti klit spray

 • Beaphar Vlo Kill is een middel dat bestaande vlooien doodt en is 24 uur lang effectief. Het werkt voor dieren tot 11 kg. 
 • Ook kunt u kiezen voor een vlooienband. De Beaphar Vlooienband kat is een waterbestendige vlooienband die een zeer effectieve methode is om vlooien te doden en preventief te voorkomen. De band is werkzaam gedurende 6 maanden.

Anti-worm

Het is belangrijk om uw kat regelmatig preventief te behandelen tegen veel voorkomende wormsoorten. Hiervoor kunt u bijvoorbeeld Beaphar Milquestra ontwormingstabletten gebruiken. 

Ogen en oren

Speciaal voor de oog- of oorverzorging bij uw huisdier heeft Beaphar ook middelen voorhanden:

 • Beaphar Traansmeerremover hond en kat helpt u bij het schoonmaken van traanvlekken en korstjes rond de ogen van uw kat. Heeft uw kat problemen met de schoonmaakmechanismen van de ogen?
 • Beaphar Oogdruppels helpen traanvocht aan te maken, vocht te reguleren en vuil te verwijderen
 • Beaphar oorreiniger hond, kat en knaagdier helpt wanneer uw kat last heeft van ophopend oorsmeer. Het middel komt in de vorm van oordruppels 

Spijsverteringsproblemen

Ook als uw kat een moeilijke spijsvertering heeft kunt u bij Beaphar terecht. Hier vindt u onder andere een middel tegen haarballen en een diareeremmer.

 • De Beaphar Haarbalpasta met Malt voor de kat is een effectief middel tegen ophopende haarballen in de spijsvertering van uw kat het helpt uw kat ook om haarballen te voorkomen
 • Beaphar IntestoPro hond en kat kan darmproblemen verminderen en helpt de ontlasting vaster te maken. IntestoPro is verkrijgbaar in tabletvorm en als pasta.

Tandzorg

Heeft uw kat een slecht gebit, zijn er problemen met het tandvlees of stinkt uw huistijger erg uit de bek? Hier vindt u Beaphar's oplossingen die helpen bij de verzorging van het gebit. 

 • Lukt het om de tanden te reinigen met een tandenborstel dan kunt u daarbij Beaphar Tandpasta voor hond en kat gebruiken.
 • Er is ook Beaphar Mondwater voor hond en kat, voor een frisse adem en gezonder tandvlees 

Reinigers en Keep Off 

Tenslotte heeft Beaphar nog een aantal handige reinigers in het assortiment, voor al uw kat-gerelateerde vlekken en geurtjes. Er is ook een middel om uw kat van specifieke plekken te weren.

 • Beaphar Vlek Weg voor de hond en kat is het middel om al uw kattenvlekken weg te krijgen
 • Beaphar Geur weg voor de hond, kat helpt u om nare geurtjes te verdrijven
 • Wilt u dat uw kat niet op bepaalde plekken komt? Gebruik Beaphar Keep Off voor de kat, een onschuldig vloeibaar middeltje dat uw kat weg houdt van specifieke plaatsen 

Bij Brekz kunt u de beste artikelen uit de kattenapotheek eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar kat producten tegen de scherpste prijzen. 

Ander product?

Een overzicht van al onze verzorgingsproducten voor katten vindt u in de kattenapotheek.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.