Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

PetBox Puppy

Productinformatie
Per verpakking
€ 23,49
€ 23,49
Per 2
€ 45,95
€ 45,95
Per 3
€ 63,95
€ 63,95

PetBox Puppy is een preventiepakket voor puppy’s met een leeftijd van 8 tot 20 weken en biedt 3 maanden bescherming tegen vlooien, teken en wormen. De voordelen:

  • Beschermt tegen vlooien, teken en wormen
  • Werkt tot 3 maanden na behandelen
  • Makkelijk toe te dienen

Meer informatie

Productinformatie PetBox Puppy

PetBox Puppy is een handige kit voor het voorkomen van wormen, vlooien en teken. Het is geschikt voor puppy's tussen de 8-20 weken. Vaak grijpen mensen pas te laat in bij het behandelen van deze parasieten. Het wordt daarom aangeraden preventieve maatregelen te nemen. 

PetBox Puppy is makkelijk te gebruiken en biedt 3 maanden bescherming. Let op: lees voor gebruik van dit product de bijsluiter of gebruiksaanwijzing. 

Bij Brekz kunt u PetBox Puppy goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsmiddelen tegen de scherpste prijzen. 

Productadvies PetBox Puppy

Advies: 

Het wordt aangeraden minstens vier maal per jaar te ontwormen. Lees de bijsluiter of gebruiksaanwijzing voor gebruik aandachtig. 

De houdbaarheidsdatum van PetBox Puppy staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product? 

Heeft u ook nog een kitten? Dan kunt u deze ontwormingskuur van PetBox gebruiken. Zoekt u nog een ander verzorgingsmiddel voor uw puppy? Dat kunt u dan vast en zeker vinden in onze hondenapotheek.