Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

PetBox Puppy

Productinformatie
Per verpakking
€ 20,99
€ 20,99
Per 2
€ 40,49
€ 40,49

PetBox Puppy is een preventiepakket voor puppy’s met een leeftijd van 8 tot 20 weken en biedt bescherming tegen vlooien, teken en wormen. De voordelen:

  • Tot wel 3 maanden bescherming tegen diverse wormsoorten, teken en vlooien
  • Makkelijk toe te dienen
  • Box bevat ontwormingsmiddel, anti-vlo pipetten, kalmeringsdoekjes, geurverwijderaar

Meer informatie

Productinformatie PetBox Puppy

PetBox Puppy is een handige startkit voor het voorkomen van wormen, vlooien en teken. Het is geschikt voor puppy's tussen de 8-20 weken en een gewicht tussen 2 tot 10 kg. Vaak grijpen mensen pas te laat in bij het behandelen van deze parasieten. Het wordt daarom aangeraden preventieve maatregelen te nemen. 

Dit preventiepakket voor puppy's bevat Flea Free Fipralone Spot On pipetjes. Aanwezige vlooien en teken kunnen binnen 24 uur na gebruik bestreden zijn. Daarnaast is het ontwormingsmiddel NoWorm Pro Puppy toegevoegd, met de werkzame stoffen milbemycine en praziquantel. Het helpt lintwormen, spoelwormen, haakwormen, zweepwormen, longwormen en Franse hartwormen te bestrijden.

PetBox Puppy is makkelijk te gebruiken en biedt tot wel 3 maanden bescherming.

Het kan gebeuren dat uw jonge pup wat nerveus is na de eerste kennismaking met zijn nieuwe huisgenoten en leefomgeving. Ook kan het zindelijk worden gepaard gaan met kleine ongelukjes. Daarom vindt u in de puppybox ook een proefverpakking Pet Remedy kalmerende doekjes op basis van valeriaanolie, etherische olie, basilicum en salie, die bekend staan om hun kalmererde werking. Vlekke en nare urinegeurtjes verwijdert u gemakkelijk met CSI Urine Vlekken & Geur verwijderaar.

Let op: lees voor gebruik van dit product de bijsluiter of gebruiksaanwijzing. 

Bij Brekz kunt u PetBox Puppy goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsmiddelen tegen de scherpste prijzen. 

Inhoud PetBox Puppy

  • No Worm Pro Puppy: 4 tabletten
  • Flea Free Fipralone Spot On (hond 2 tot 10 kg): 3 pipetten
  • Proefverpakking Pet Remedy kalmerende doekjes: 4 zakjes
  • Proefflacon CSI Urine vlekken- en geurverwijderaar: Spray 50 ml
  • Informatieboekje

Gebruiksadvies PetBox Puppy

Flea Free Fipralone Spot-On (hond): Druppel de inhoud van één pipet in de vacht in de nek van de hond. 

No Worm Pro Puppy: Direct in de bek of over het voer toedienen. Geef een halve tablet aan pups met een gewicht van 0,5 - 1 kg. Aan een pup met een gewicht van 1 - 5 kg geeft u 1 tablet. Is uw pup 5 tot 10 kg dan geeft u 2 tabletten. Het wordt aangeraden minstens vier maal per jaar te ontwormen. Lees de bijsluiter of gebruiksaanwijzing voor gebruik aandachtig. 

CSI Urine Vlekken- en geurverwijderaar (hond): Niet in combinatie met andere middelen gebruiken. Verwijder eerste overtollige urine, uitwerpselen of braaksel met papier. Spray CSI Urine op de vuile plek. Niet schrobben en aan de lucht laten drogen. Na 24 à 48 uur en wanneer de vlek volledig opgedroogd is kunt u de resten weg borstelen of stofzuigen.

Ander product? 

Heeft u ook nog een kitten? Dan kunt u dit Petbox preventiepakket gebruiken. Zoekt u nog een ander verzorgingsmiddel voor uw puppy? Dat kunt u dan vast en zeker vinden in onze hondenapotheek.