Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Trainingswiel voor de kat

Productinformatie
Per stuk
€ 7,09 (€ 7,09/ct)
€ 7,09 (€ 7,09/ct)

Het Trainingswiel voor de kat zal uw kat volop boeien en speels bezig houden.

  • Met beweegbaar balletje
  • Muis in het midden
  • In vrolijke kleuren

Meer informatie

Trainingswiel voor de kat

Het Trainingswiel voor de kat is een leuk speeltje in twee vrolijke kleuren dat geschikt is voor alle katten. Het speeltje heeft een beweegbaar balletje, dat uw kat zal proberen te pakken. Dit lukt echter niet omdat hij hier niet bij kan. Doordat het speeltje hierdoor rolt en het balletje verder beweegt, zal uw kat geboeid blijven. Bovendien zit er in het midden van het Trainingswiel voor de kat een muis aan elastiek. Met name kittens en jonge katten beleven hier veel plezier aan, maar ook oudere katten zullen met plezier met dit speeltje spelen. Het speeltje is ongeveer 24 centimeter groot en komt in twee vrolijke kleuren. De kleur van het geleverde speeltje kan afwijken van de kleuren op de afbeelding.

  • Kleurig kattenspeeltje van stevig plastic
  • Met een vrolijk balletje en muis aan elastiek
  • Goed voor uren speelplezier
  • Ongeveer 24 centimeter groot
     

Bij Brekz kunt u het leukste kattenspeelgoed goedkoop bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Trainingswiel voor de kat voordelig en gemakkelijk online.

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

De kleur van het Trainingswiel voor de kat kan afwijken ten opzichte van de foto.
 

Ander speeltje?

Zoekt u een ander soort speeltje voor uw kat? Als uw kat bijvoorbeeld liever met een speelballetje speelt, bekijk dan eens ons overzicht aan alle speelballen voor de kat die wij verkopen. Of zoek een leuk speeltje uit tussen het kattenspeelgoed dat wij verkopen.