Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Soopa Dental Sticks kokosnoot & chiazaad voor de hond

Productinformatie
Per stuk
€ 6,09 (€ 6,09/ct)
€ 6,09 (€ 6,09/ct)
Per 3
€ 16,95 (€ 5,65/ct)
€ 16,95 (€ 5,65/ct)
Per 5
€ 26,95 (€ 5,39/ct)
€ 26,95 (€ 5,39/ct)

Soopa Dental Sticks kokosnoot & chiazaad voor de hond zijn hypoallergene, graanvrije traktaties voor de hond. De snacks zijn gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit en helpen bij het schoonmaken van het gebit en tegen een slechte adem.

  • Gezonde, plantaardige snack
  • Ondersteunt mondhygiëne
  • Graanvrij

Meer informatie

Productinformatie Soopa Dental Sticks kokosnoot & chiazaad voor de hond

Soopa Dental Sticks kokosnoot & chiazaad voor de hond is een gezonde hondensnack, die is gemaakt van 100% natuurlijke plantaardige ingrediënten, waaronder kokosnoot en chiazaad. Deze snack bevat het door veel mensen superfood genoemde ingrediënt kokos, waarvan verschillende onderzoeken hebben bewezen dat ze het hersencapaciteit van uw hond kunnen verhogen. Tevens is kokos rijk aan vezels die helpen bij het bevorderen van een gezonde spijsvertering. De chiazaden zijn een bron van omega 3-vetzuren, die bijdragen aan een gezondere vacht. Deze dental sticks bevorderen een gezond gebit, helpen een slechte adem voorkomen en het natuurlijke immuunsysteem te ondersteunen. Dankzij de graanvrije samenstelling is deze snack makkelijk te verteren en dus zeer geschikt voor honden met een gevoelige maag of gevoelige spijsvertering.

Bij Brekz kunt u Soopa hondensnacks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Soopa Dental Sticks kokosnoot & chiazaad voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
               

Ingrediënten Soopa Dental Sticks kokosnoot & chiazaad voor de hond

Samenstelling: Aardappelvezel, vegglycerine, kokosmeel (4%), calciumcarbonaat, chiazaad (2%), biologische kokosolie (1,5%)

Analytische bestanddelen: Olie / vet 2,69%, ruw eiwit 4.30%, ruwe celstof 1,30%, ruwe as 5,20%, vocht 15,8%
               

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere smaak van deze Soopa Dental Sticks? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Soopa Dental Sticks kool & appel. Voor al onze andere gezonde hondensnacks kunt u kijken op de pagina met natuurlijke kauwproducten.