Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Soopa Dental Sticks banaan & pindakaas voor de hond

Productinformatie
Per stuk
€ 6,09 (€ 6,09/ct)
€ 6,09 (€ 6,09/ct)
Per 3
€ 16,95 (€ 5,65/ct)
€ 16,95 (€ 5,65/ct)
Per 5
€ 26,95 (€ 5,39/ct)
€ 26,95 (€ 5,39/ct)

Soopa Dental Sticks banaan & pindakaas voor de hond zijn hypoallergene, graanvrije traktaties voor de hond. De snacks zijn gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit, en helpen bij het schoonmaken van het gebit en tegen een slechte adem.

  • Gezonde, plantaardige snack
  • ondersteunt mondhygiëne
  • Graanvrij

Meer informatie

Productinformatie Soopa Dental Sticks banaan & pindakaas voor de hond

Soopa Dental Sticks banaan & pindakaas is een gezonde hondensnack, gemaakt van 100% natuurlijke plantaardige ingrediënten waaronder banaan en pindakaas. Bananen zijn een goede bron van vitaminen en vezels. Pindakaas bevat gezonde vetten en vitamine E die kunnen helpen om de vacht gezond en glanzend te houden. Tevens bevat deze Soopa Dental Snack kokosolie, dat door veel mensen een superfood wordt genoemd en dat rijk is aan MCT's, waarvan onderzoeken hebben gevonden dat ze de hersencapaciteit van uw hond kunnen verhogen. Deze dental sticks dragen bij aan een gezond gebit, helpen een slechte adem voorkomen en ondersteunen het natuurlijke immuunsysteem. Dankzij de graanvrije samenstelling is deze snack zeer geschikt voor honden met een gevoelige maag of gevoelige spijsvertering.

Bij Brekz kunt u Soopa hondensnacks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Soopa Dental Sticks banaan & pindakaas voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
      

Ingrediënten Soopa Dental Sticks banaan & pindakaas voor de hond

Samenstelling: aardappelmeel, aardappelvezel, vegglycerine, bananenmeel (4%), calciumcarbonaat, pindakaas (2% palmolie ad xylitolvrij), biologische kokosolie 1,5%

Analytische bestanddelen: olie / vet 2,69%, ruw eiwit 4.30%, ruwe celstof 1,30%, ruwe as 5,20%, vocht 15,8%.
       

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere smaak van deze Soopa Dental Sticks? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Soopa Dental Sticks kool & appel. Voor al onze andere gezonde hondensnacks kunt u kijken op de pagina met natuurlijke kauwproducten.