Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Soopa Bites Pompoen & Wortel hondensnacks

Productinformatie
Per stuk
€ 4,99 (€ 4,99/ct)
€ 4,99 (€ 4,99/ct)
Per 3
€ 14,25 (€ 4,75/ct)
€ 14,25 (€ 4,75/ct)
Per 5
€ 22,25 (€ 4,45/ct)
€ 22,25 (€ 4,45/ct)

Soopa Bites Pompoen & Wortel hondensnacks is een graanvrije en hypoallergene hondensnack met pompoen en wortel en is geschikt voor iedere hond. De voordelen van dit product:

  • Hypoallergeen
  • Ingrediënten van menselijke kwaliteit
  • Verzorgd huid en vacht

Meer informatie

Soopa Bites Pompoen & Wortel hondensnacks

Soopa Bites Pompoen & Wortel Hondensnacks is een graanvrije en hypoallergene hondensnack met pompoen en wortel en is geschikt voor iedere hond. Dankzij het hypoallergene, graanvrije karakter van de snacks zijn zij geschikt voor voedselgevoelige honden. De snacks zijn bereid met ingredienten die zijn geproduceerd voor menselijk gebruik. Zo zijn ze rijk aan pompoenpitten, die bekend staan om hun verzorgende werking op huid en vacht en bovendien de spijsvertering ondersteunen. Ook bevatten de Soopa bites kokosolie, een stof waarvan is bewezen dat hij de hersencapaciteit van uw hond stimuleert. De toegevoegde kurkuma helpt uw hond beschermen tegen kanker. Dit alles in een handzame en hapklare snack die bovendien erg lekker is.

  • Hypoallergene hondensnack, dus geschikt voor de voedselgevoelige hond
  • Bereid met ingrediënten die geschikt zijn voor menselijke consumptie
  • Verzorgd de huid en vacht
  • Kokosolie stimuleert het brein
  • Bevat kurkuma dat uw hond helpt beschermen tegen kanker

Bij Brekz kunt u de beste Soopa hondensnacks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Soopa Bites Pompoen & Wortel Hondensnacks tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Soopa Bites Pompoen & Wortel Hondensnacks staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Soopa Bites Pompoen & Wortel Hondensnacks

Geheel aardappelmeel, aardappelzetmeel, vegglycerine, wortelstukjes gedroogd, calciumcarbonaat, pompoenpittenbloem, biologische kokosolie, kurkuma, kaliumsorbaat.

Analytische bestanddelen
Vet (2,7%), ruw eiwit (4,3%), ruwe vezel (1,3%), ruwe as (5,2%), vocht (15,8%).

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een hypoallergene hondensnack met kool en appel? Kijk dan eens bij onze Soopa Bites Kool & Appel Hondensnacks.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (2)
03-06-2019
1
2
3
4
5
Mijn hond vond het heerlijk
21-11-2019
1
2
3
4
5
I miei cani ne vanno matti

Translate to English