Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Soopa Bites Kool & Appel hondensnacks

Productinformatie
Per stuk
€ 4,99 (€ 4,99/ct)
€ 4,99 (€ 4,99/ct)
Per 3
€ 14,25 (€ 4,75/ct)
€ 14,25 (€ 4,75/ct)
Per 5
€ 22,25 (€ 4,45/ct)
€ 22,25 (€ 4,45/ct)

Soopa Bites Kool & Appel hondensnacks is een graanvrije snack en is geschikt voor iedere volwassen hond. De voordelen van dit product:

  • Graanvrij en 100% natuurlijk
  • Ondersteunt gezonde huid, vacht
  • Zeer geschikt voor training of als traktatie

Meer informatie

Soopa Bites Kool & Appel hondensnacks

Soopa Bites Kool & Appel hondensnacks is een graanvrije snack en is geschikt voor iedere volwassen hond. Dit natuurlijke product bevat boerenkool en appel en is behalve erg lekker ook nog eens heel gezond. Boerenkool bevat van nature anti oxidanten, ijzer, calcium en vitamines. Kelp is een voedzaam ingrediënt dat de gezondheid van vacht, huid en nagels ondersteunt. Dankzij de hypoallergene samenstelling en het ontbreken van granen is het tevens zeer geschikt voor de voedselgevoelige hond. De compacte snacks zijn bovendien eenvoudig mee te nemen en te voeren. Zo kunt u ze ook gebruiken tijdens de hondentraining. De snack is gemaakt van ingrediënten die zijn geproduceerd voor menselijke consumptie. Zo weet u zeker dat u uw hond een gezonde snack van de hoogste kwaliteit voert.

Samenstelling Soopa Bites Boerenkool & Appel

Aardappelmeel, aardappelzetmeel, vegan glycerine, calciumcarbonaat, biologisch gedroogd kelppoeder, boerenkoolpoeder, appelpoeder en kokosnoot.

Analytische bestanddelen

Vet 2,69%, ruw eiwit 4,30%, ruwe vezel 1,30%, ruwe as 5,20%, vocht 15,8%.

Bij Brekz kunt u het beste Soopa snacks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel nu de Soopa Bites Kool & Appel hondensnacks tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Soopa Bites Kool & Appel hondensnacks op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een snack van Soopa met cranberry en zoete aardappel? Kijk dan eens bij ons Soopa Bites Cranberry & Zoete Aardappel snack.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
18-10-2020
1
2
3
4
5
De hondjes zijn heel tevreden met hun snoepjes