Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Puur Trauma voor hond, kat en paard

Productinformatie
50 ml
€ 14,25 (€ 285,00/l)
€ 14,25 (€ 285,00/l)
2 x 50 ml
€ 26,75 (€ 267,50/l)
€ 26,75 (€ 267,50/l)
3 x 50 ml
€ 38,25 (€ 255,00/l)
Meest verkocht
€ 38,25 (€ 255,00/l)

Puur Trauma voor hond, kat en paard helpt bij het herstel van trauma’s of in spannende tijden, na een schrik of schok.

  • Rustgevend
  • Helpt voor soepele spieren en gewrichten
  • Geschikt voor hond, kat en paard

Meer informatie

Productinformatie Puur Trauma voor hond, kat en paard

Puur Trauma voor hond, kat en paard is een vloeibaar aanvullend diervoer dat onder andere helpt bij het herstel van trauma's. U kunt het bijvoorbeeld na een schrikwekkende gebeurtenis geven, zoals aan aanrijding, om te helpen met het kalmeren van uw dier. 

Daarnaast helpt Puur Trauma voor hond, kat en paard bij het zorgen voor soepele spieren en gewrichten. Let op: lees voor gebruik van dit product de gebruiksaanwijzing/bijsluiter aandachtig. Een korte gebruiksaanwijzing vindt u onder het kopje 'Productadvies'.

Bij Brekz kunt u Puur Trauma voor hond, kat en paard goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. 

Ingrediënten Puur Trauma voor hond, kat en paard

Samenstelling: 

Zwarte bes (Ribes negrum), madeliefje (Bellis perennis), valkruid (Arnica montana), wijnruit (Ruta graveolens). 

Productadvies Puur Trauma voor hond, kat en paard

Dosering en gebruiksaanwijzing: 

1 ml is ongeveer gelijk aan 20 druppels. 

Paarden 20 - 30 druppels
Honden 10 - 15 druppels
Katten 5 - 10 druppels

Geef deze dosering tweemaal per dag, behalve als uw arts u een andere frequentie heeft aangeraden. Overleg eerst met een arts voordat u dit product tijdens de dracht of lactatie gebruikt. Dit product kan aanhoudend worden gegeven, op de voorwaarde dat u om de 6-8 weken een stopweek houdt. 

Let goed op de manier waarop uw dier op het middel reageert. Als u verbetering merkt, kunt u overgaan op een onderhoudsdosis (ongeveer de helft). Aanvankelijk kan een hogere dosis nodig zijn. Het is dan veilig om een dubbele te geven. Er kan in het begin van de behandeling een verheviging van de symptomen optreden. Dit is normaal en gaat meestal na een tijdje weg. Als uw dier echter zeer heftig op het product reageert, kunt u de dosering halveren, of helemaal stoppen met het geven ervan. Na een tijdje kunt u dan weer een dosis opbouwen. 

Dit product kan direct in de bek worden gespoten met een spuitje, eventueel verdund met wat water. Het wordt aanbevolen het niet tijdens een maaltijd te geven, aangezien dit de werking vermindert. Als uw dier het niet lekker vindt, kunt u het product eventueel op een kleine lekkernij druppelen en het dan geven. Indien uw kat het niet lekker vindt, kunt u het product op een klein lepeltje druppelen en dan de alcohol uit het product laten verdampen. U kunt het dan vermengd met wat melk of water met een spuitje in de bek geven. 

Bewaar het product op een droge plek uit de zon op een temperatuur tussen de 5-20 °C. De houdbaarheidsdatum van Puur Trauma voor hond, kat en paard staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product?

Als u een ander aanvullend diervoer zoekt dat helpt bij het ontspannen, kunt u dit product van Phytonics eens proberen. Mocht u nog een ander verzorgingsmiddel voor uw hond zoeken, vindt u dat ongetwijfeld in onze hondenapotheek.