Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Puur Hotspot (huid) voor hond en kat

Productinformatie
50 ml
€ 13,25 (€ 0,27/ml)
€ 13,25 (€ 0,27/ml)
2 x 50 ml
€ 25,95 (€ 259,50/l)
€ 25,95 (€ 259,50/l)
3 x 50 ml
€ 38,25 (€ 255,00/l)
Meest verkocht
€ 38,25 (€ 255,00/l)

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Puur Hotspot voor hond en kat is een aanvullend diervoer dat helpt tegen hotspots, kriebel en een droge huid. 

  • Tegen hotspots
  • Helpt tegen jeuk en droogheid
  • Voor honden en katten

Meer informatie

Productinformatie Puur Hotspot voor hond en kat

Puur Hotspot voor hond en kat is een aanvullend diervoer in vloeibare vorm dat honden en katten helpt die last hebben van hotspots. Hotspots kunnen jeuk veroorzaken en er daardoor voor zorgen dat uw dier begint met krabben. Dit product werkt verzachtend en helpt met het verminderen van de jeuk. 

Puur Hotspot voor hond en kat draagt bij aan de herstellende werking van de huid en bevordert zo het herstel van een droge, schrale huid. Let op: lees voor gebruik van dit product de bijsluiter of gebruiksaanwijzing aandachtig. 

Bij Brekz kunt u Puur Hotspot voor hond en kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Puur Hotspot voor hond en kat

Samenstelling: 

Honingbij (Apis mellifera), grote brandnetel (Urtica dioica) en moerasrozemarijn (Ledum palustre). 

Productadvies Puur Hotspot voor hond en kat

Dosering en gebruiksaanwijzing: 

20 druppels zijn ongeveer gelijk aan 1 ml. 

Honden 10 - 15 druppels
Katten 3 - 5 druppels

Geef deze dosis één- à tweemaal per dag. Als het moeilijk is om deze dosis meerdere malen per dag te geven, voldoet een maximale dagelijkse dosis per 1-2 dagen. Raadpleeg eerst uw arts voordat u dit product tijdens de dracht of lactatie gebruikt. Het product kan aanhoudend gegeven worden, mits u om de 6-8 weken een stopweek houdt. 

Schud het flesje voor gebruik. Geef het product met een plastic spuitje in de bek. Het wordt aangeraden dit niet tijdens een maaltijd te doen, aangezien dit de werking vermindert. U kunt het eventueel met een kleine lekkernij geven als uw dier het product niet lekker vindt. Als uw kat het niet lekker vindt, kunt u de alcohol in het product op een lepel laten verdampen en het dan, eventueel vermengd met wat water of melk, in de bek spuiten. 

Bewaar op een droge plek uit het zonlicht op een temperatuur tussen 5-20 °C. De houdbaarheidsdatum van Puur Hotspot voor hond en kat staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product? 

Van Puur is er ook een ander product tegen de jeuk, namelijk Puur Derma. Als u nog een ander verzorgingsmiddel voor uw kat zoekt, kunt u eens een kijkje nemen in het uitgebreide assortiment van onze kattenapotheek.Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.